Yağmurlu havada sevgiliyle görüşülmez mi ?

flormar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
180
28
118
Arkadaşlar sorum oldukça açık diye düşünüyorum. ben 18 yaşındayım sevgilimde 24 yaşında öğretmen izmirde. yarın için hava burda yağmurlu gözüküyor. az önce aradım yarın görüşebilirmiyiz diye, hava yağmurlu olursa zor diye cevap verdi. sizce yağmurlu hava görüşmek için sorun yaratır mı ?

Rahatina düskün bir erkekse, ve kendisi herzaman sizden önce geliyorsa kendi icin, yani en cok kendini seviyorsan olabilir tabii.
Oda sizle bulusmak istedigi zaman, o gün benim kuaför randevum var olmaz dersiniz veya ona benzer seyler. Bu durumda kisasa kisas.

Bu ilk defa olan bir şeyde değil. haklısın nergis en iyisi bir daha ki görüşmede buna benzer bir bahane bulmak. belki o zaman neler hissettiğimi anlar.

Kadinlarin cogu ayni hatayi yapiyor tatlim. Hani biz cok seviyoruzya. Iki elimiz kanda bile olsa, yapacagimiz is bile olsa iptal edip, ne yapip edip erkek cagirinca bulusuyoruz. Ama erkekler öylemi?
Bugün hali saha maci yapacagiz arkadaslarla, yok misafir var, yok tvde cok önemli mac var, yok isim var suraya buraya gitcem, yok söyle yok böyle, öncelikle kendilerini düsünürler hep.
Sanki onun senle bulusmasi sana karsi bir lütuf, kendini ne saniyorsa.
Bulunmayan hint kumasi olduklari icin tabii, kendilerini nimetden saydiklari icin, zaten hersey ayaklarina geldikleri icin, kadinlar cok fazla deger verdigi icin iyice bir havalara giriyorlar.

Şeker değilse erimez diye düşünüyorum.
Şimdiden böyleyse yakında rüzgarı da bahane edebilir hazırla kendini:26:

havadan sudan bahane dıye buna denır .adam zahmet edip doğru düzgün bahane bulmaya bıle uğraşmamış

Mesaj atsam o bile hata oluyor. ben aramadan arama, mesaj atma. zor durumda bırakıyorsun beni diyor devamlı. Değer verdiğim için devamlı bir havalanıyor. bundan sonra bende aynı bahanelerle çıkıcam karşısına.

Bahaneler bahaneler bahaneler.

Yani arkadaşlarımla buluşmalarım olsa hava yağmurlu diye bende istemem
Ama sevgili farklı...

Başka bir bahane de: "Esiyor bugün hava."

Şeker değilse erimez diye düşünüyorum.
Şimdiden böyleyse yakında rüzgarı da bahane edebilir hazırla kendini:26:

Kendi işi olunca 6 saat yağmurlu havada gezer. Bana gelince neden böyle bende anlamıyorum.

ya sen bu adama nıye katlanıyorsun yuzune senı sevmıyorum dıye haykırmasını bekliyorsun anlamadım bukadar gurursuz olmayınya nedemek arama bılmem nee hayır ne dıye zor durumda kalıyormuş karısımı varmışki anlıycak dıye kasıyorr kımden çekiniyormuş

Yağmurlu havada sevgiliyle görüşülür.. Hatta görüşülüp yağmur altında el ele yürünür..

Biz romantik insanlar böyle düşünüyoruz tabi. ama karşındaki anlamıyorsa zor oluyor durum.

Arama demesi toplantıda olduğu içindi. telefonu çalınca adamlara rezil olmuş beyefendi dediğine göre.

parası yoksa görüşmek zor olabilir helede yağmurlu havada sokaklarda olmak hiç hoş değil, belki parası yoktur söyliyemiyodur.

Arama demesi toplantıda olduğu içindi. telefonu çalınca adamlara rezil olmuş beyefendi dediğine göre.

İnsan önemli toplantılara girerken sessize alır telefonu.
Kendi hataları için seni niye üzüyor.
Sana değer verip vermediğinden emin ol bence.

ben ıslanmaktan nefret ederim öle yağmur altında el ele tutuşup gezemem mesela

parası yoksa görüşmek zor olabilir helede yağmurlu havada sokaklarda olmak hiç hoş değil, belki parası yoktur söyliyemiyodur.

Canım maddi durumu çok iyi, o açıdan bir sıkıntı yok. sanırım yağmurlu havalarda dışarıda olmayı sevmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…