Kadinlarin cogu ayni hatayi yapiyor tatlim. Hani biz cok seviyoruzya. Iki elimiz kanda bile olsa, yapacagimiz is bile olsa iptal edip, ne yapip edip erkek cagirinca bulusuyoruz. Ama erkekler öylemi?
Bugün hali saha maci yapacagiz arkadaslarla, yok misafir var, yok tvde cok önemli mac var, yok isim var suraya buraya gitcem, yok söyle yok böyle, öncelikle kendilerini düsünürler hep.
Sanki onun senle bulusmasi sana karsi bir lütuf, kendini ne saniyorsa.
Bulunmayan hint kumasi olduklari icin tabii, kendilerini nimetden saydiklari icin, zaten hersey ayaklarina geldikleri icin, kadinlar cok fazla deger verdigi icin iyice bir havalara giriyorlar.
Şeker değilse erimez diye düşünüyorum.
Şimdiden böyleyse yakında rüzgarı da bahane edebilir hazırla kendini:26:
Biraz bana tuhaf geldi yağmuru bilemem ama biz sevgilimle karda bile görüşüyoruz
Mesaj atsam o bile hata oluyor. ben aramadan arama, mesaj atma. zor durumda bırakıyorsun beni diyor devamlı. Değer verdiğim için devamlı bir havalanıyor. bundan sonra bende aynı bahanelerle çıkıcam karşısına.
Yağmurlu havada sevgiliyle görüşülür.. Hatta görüşülüp yağmur altında el ele yürünür..
ya sen bu adama nıye katlanıyorsun yuzune senı sevmıyorum dıye haykırmasını bekliyorsun anlamadım bukadar gurursuz olmayınya nedemek arama bılmem nee hayır ne dıye zor durumda kalıyormuş karısımı varmışki anlıycak dıye kasıyorr kımden çekiniyormuş
Arama demesi toplantıda olduğu içindi. telefonu çalınca adamlara rezil olmuş beyefendi dediğine göre.
parası yoksa görüşmek zor olabilir helede yağmurlu havada sokaklarda olmak hiç hoş değil, belki parası yoktur söyliyemiyodur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?