Yağmurlu havada sevgiliyle görüşülmez mi ?

Bu aşk dertleri neden sürekli bir derdim var bölümüne açılır ki acep?

Konuya gelirsek; bu adamdan bir şey olmaz
Seçenekler:
  • Kendini kaf dağında görüyor
  • Seni sevmiyor
  • Senden emin bu yüzden son ayarda rahat
  • Evli
Öyle yani, darılmaca gücenmece olmasın
Öğretmenler 7/24 toplantı mı yapıyor ki onuda geçtim zor durumda kalmak? Bir düşün derim

Zaten yağmur yağınca konuşması bile değişiyor. bir mutsuz, hüzünlü adam oluyor başıma. Sanırım kötü etkileniyor.

romantik $arkilar,dizilerdeki romantik sahneler yagmurlu havalarda çekilmezmi hep
ben oyle biliyordum
senin ki ya bahane etmi$ yada azcuk odun gibi duruyor :)
yada ikisi birden bu en kotuusu bakk

Azcık odun olduğunu kabul ediyorum :)

valla biz karlı havada bile görüşüyoruz canım :) ߀nimki nekadar of puflasada:)

asLında biraz da sende bitiyor:) mesela ߀nimkide sevmez bu havaları illa sıcak hava olucak öyle çıkar:) onda bile bahane bulur bazen:)
ßende şirinlik yaporum noluuyyy çıkalımmm biyerde otururz ne olcak hem ıslanalım erimeyiz ya çok ösledim diyorum(
oda hemen tamam diyor geliyor:)
alınmak yerine yafa tavır yapmak yerine bunu denedinmi

Denedim denemezmiyim. çok özledim seni diyorum. bende özledim ama yok bugün şu işim var, okuldan çağırdılar. tamam işi zor kabul ediyorum ama böyle yapmasınada sinir oluyorum.

Ben aramadan arama , msj atma demesi bana başka şeyler düşündürdü.
Bu adamı ne kadar tanıyorsunuz.

Denedim denemezmiyim. çok özledim seni diyorum. bende özledim ama yok bugün şu işim var, okuldan çağırdılar. tamam işi zor kabul ediyorum ama böyle yapmasınada sinir oluyorum.

yani canm iş yapısnı bilmiyorum işi varsa felan anlarım ama iş yooundur yorgun oluodur onu anlamam :) ߀nimkide çok youn çalışıyor bi pazarım var yatıyım diye düşünüyor... jest olarak 12de deilde 1 de uyandrıyorum:))))))))))) gönlü oluo bulusuyoruz:)

ortaokul ve lise dönemlerinde yapıyordum ben onu saçım bozulur diyeee :))

Arabası varsa şöförlüğüne güvenmiyor olabilir ??
Saçma ama gerçek.

Yağmur demem çamur demem diye bir şarkımı ne vardı
Demekki olabiliyor
Bu şarkıda ;ben diğer erkeklere benzemem yağmurda olsa çamurda olsa gelirim
Canı isterse bisikletle bile gelir

benim sevgilim karda kışta aydından istanbula geliyor ki aşık olan taraf ilk oydu 3 yıl gizli gizli sevmiş beni
gelme desemde geliyor karda kışta
kaldı ki yağmur yağıyor olmaz diyecek seven adam garip acı ama gerçek bu adam aşık değil size

Yazmıyayım yazmıyayım dedim ama duramıcam,
Her yoruma onu aklayacak bi cevap vermişsin biraz kendini soyutlayıp durumunuza bi baksan..
O hayatını kurmuş okulunu bitirmiş,mesleğini eline almış bi adam sense henüz 18 yaşında körpecik bi kızsın..
Seni kullanmasına izin verme bulduğu bahanelere,verdiği cevaplara bi bak sencede saçma sapan karşısındakinden kurtulmaya çalışan bi tip değil mi???
Gel deyince geliyor,git deyince gidiyor,arama deyince aramıyor oh ne güzel bi ilişki!!

aynen katılıyorum,

bence de daha çok küçüksün bir de 2 yıldır tanıyorum demişsin 16 yaşındayken... ne bileyim garip. o yaşlarda kendimi düşünüyorum da işim gücüm öss'ydi , ben mi çok saftım acaba

bulmuş senın gibi çıtırı bari doru düzgün bahanesi olsaa aaaaaaaaaa
bak ben bildim bu adamın romatizması var :) sallaaa gitsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…