Yağmurlu havada sevgiliyle görüşülmez mi ?

İnsan önemli toplantılara girerken sessize alır telefonu.
Kendi hataları için seni niye üzüyor.
Sana değer verip vermediğinden emin ol bence.

En iyisi oturup etraflıca konuşmak olucak bencede.

bende ıslanmaktan helede ayaklarımın ıslanmasından üşümekten nefret ederim ama bunu bahane etmedim hiç aklıma gelmedi eişmde hiç etmemişti yani etse sorardım hesabını canım ne alaka ozaman kış gelince ayrılıp yazın barışsın herkes saçma bence kısasa kısas yap misal sözleştiğiniz birgün bugün lodos olcakmıs gelemicem de alaylı bi şekilde alsın cevabını otursun ayy sinirlendim yine

Sinirinden ölür. asla altta kalmaz, keçi gibi inatçı. ama haklısın kış mevsiminde ayrılsın o zaman herkes. bunun hesabını sorucam yarın yağmur yağmazsa.

neden görüşülmesin ki? sevgilin kesme şeker mi?

YaĞmuRLU HAvada buluşmak Çok daha güzel ve roManTiK olur bence......
Biz eşimle ne yağmurlarda , ,,, ne karlarda buluşmuştuk.........

Yağmurlu hava bence sevdiğinle güzeldir asıl.Resmen bahane yapmış,rahatını bozmak istememiş.Ben de bugün sevgilimle ıslandım ama çok romantik bir gündü ve ıslandığımıza değerdi.(Ki ben yağmurdan normalde nefret ederim)Sanki eriyecek yağmurda.Seni görmek istiyorsa gelir.

Son düzenleme:
YaĞmuRLU HAvada buluşmak Çok daha güzel ve roManTiK olur bence......
Biz eşimle ne yağmurlarda , ,,, ne karlarda buluşmuştuk.........

Bence de yağmurun tadı sevdiğinle çıkar ama benimkinde nerde o düşünce. Allah mutluluğunuzu daim etsin :)

Bende aynı şeyi söyledim en son. yarın görmek istersen gelir görürsün dedim bakalım kendisi bilir.

Bilemiyorum canım kolay kolay bir erkeğe güvenmemek gerektiğini biliyorum.24 yaşındaki bir erkeğin bahane uydurması saçma altında başka sebepler aramak lazım

Her konuda açık davranır. düşüncelerini söyler ama bu yağmur olayına bir anlam veremedim dediğim gibi.

ben ıslanmayı sevmesemde buluşuruz sevdiceğimle kendisi yağmur çamur soğuk hiç dinlemez zaten

O nasil bisey ya ilk defa duyuyorum ''hava yagmurlu olursa zor '' neden zormus ? Bu arada butun kis naptiniz ?

Her konuda açık davranır. düşüncelerini söyler ama bu yağmur olayına bir anlam veremedim dediğim gibi.

aslında sen ona şöyle diyeceksin telefonda "havalar nasıl olursa olsun, senin havan iyi olsun" ne derdi acaba?

O nasil bisey ya ilk defa duyuyorum ''hava yagmurlu olursa zor '' neden zormus ? Bu arada butun kis naptiniz ?

izmirde bilirsiniz hava genelde sıcak olur bugüne kadar böyle bir sorun olmadı hiç. ilk defa bugün dedi benim de kafama takıldı çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…