İnsan önemli toplantılara girerken sessize alır telefonu.
Kendi hataları için seni niye üzüyor.
Sana değer verip vermediğinden emin ol bence.
ben ıslanmaktan nefret ederim öle yağmur altında el ele tutuşup gezemem mesela
Bende onu merak ediyorum çok kar yağan bir yerde olsak tüm kış görüşmücek heralde :)
bende ıslanmaktan helede ayaklarımın ıslanmasından üşümekten nefret ederim ama bunu bahane etmedim hiç aklıma gelmedi eişmde hiç etmemişti yani etse sorardım hesabını canım ne alaka ozaman kış gelince ayrılıp yazın barışsın herkes saçma bence kısasa kısas yap misal sözleştiğiniz birgün bugün lodos olcakmıs gelemicem de alaylı bi şekilde alsın cevabını otursun ayy sinirlendim yine
Bahane canım bu görüşmek isteyen yolunu bulur yaa dikkat et
neden görüşülmesin ki? sevgilin kesme şeker mi?
YaĞmuRLU HAvada buluşmak Çok daha güzel ve roManTiK olur bence......
Biz eşimle ne yağmurlarda , ,,, ne karlarda buluşmuştuk.........
Yağmurlu hava bence sevdiğinle güzeldir asıl.Resmen bahane yapmış,rahatını bozmak istememiş.Ben de bugün sevgilimle ıslandım ama çok romantik bir gündü ve ıslandığımıza değerdi.(Ki ben yağmurdan normalde nefret ederim)Sanki eriyecek yağmurda.Seni görmek istiyorsa gelir.
Telefonda uzatamadım da çok. görüşünce iyice sorcam bu yağmur olayını.
Bilemiyorum canım kolay kolay bir erkeğe güvenmemek gerektiğini biliyorum.24 yaşındaki bir erkeğin bahane uydurması saçma altında başka sebepler aramak lazım
Her konuda açık davranır. düşüncelerini söyler ama bu yağmur olayına bir anlam veremedim dediğim gibi.
Arkadaşlar sorum oldukça açık diye düşünüyorum. ben 18 yaşındayım sevgilimde 24 yaşında öğretmen izmirde. yarın için hava burda yağmurlu gözüküyor. az önce aradım yarın görüşebilirmiyiz diye, hava yağmurlu olursa zor diye cevap verdi. sizce yağmurlu hava görüşmek için sorun yaratır mı ?
Her konuda açık davranır. düşüncelerini söyler ama bu yağmur olayına bir anlam veremedim dediğim gibi.
belki hiçbir şey yoktur ama bahanelerine dikkat et canım
O nasil bisey ya ilk defa duyuyorum ''hava yagmurlu olursa zor '' neden zormus ? Bu arada butun kis naptiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?