Yağmurlu havada sevgiliyle görüşülmez mi ?

Benim aşkım karda kışta dağdan kalkıp yanıma geldi yağmurda görüşmemek nedir Allah aşkına ya asıl yağmurda yürümek gibisi yok :)

Benim aşkım karda kışta dağdan kalkıp yanıma geldi yağmurda görüşmemek nedir Allah aşkına ya asıl yağmurda yürümek gibisi yok :)

Bende anlam veremiyorum zaten :) kendi memleketi hep kar içinde orada ne yapıyordu acaba onu merak ediyorum.

ilk sayfadaki cevaplar dışındaki cevapları okumadım ama hava yağmurlu olduğu zaman ben de erkek arkadaşıma buluşmayalım yağarsa zor olur diyorum. ki bir arkadaş kendini senden önce görüyorsa kendini senden çok seviyorsa böyle bahaneler üretebilir falan o tarz bir şeyler demiş tam hatırlamıyorum şu anda da ben erkek arkadaşımı kendimi sevdiğimden daha çok seviyorum. ama yağmur yağınca dışarı çıkasım gelmiyor içim sıkılıyor ıslanmayı sevmiyorum yağmurda trafikten hiç bahsetmiyorum bile. bir hafta sonu da buluşmayaverelim diyorum. Kar yağsa çıkarım ama yağmur varsa çıkmam buluşmak için.

Bilemiyorum ama bence alakası yok hatta her zaman karlı havada olsun yağmurlu havada olsun yanlız olduğunda bile yürümek daha güzeldir öyle havalarda ...

Sanırım benim erkek arkadaşımda sevmiyor gezmeyi yağmurlu havada. daha öncede dediğim gibi görüşünce kesin olarak konuşucam bu kouyu. görüşlerin için teşekkürler canım :)

benim de yağmurlu havalarda dışarı çıkasım gelmez ama çıkarım tabi mecburen.erkek arkadaşın da muhtemelen yağmurlu havaları sevmiyordur ama kapalı bir alanda buluşabilirdiniz yani seni görmek için en azından oraya kadar gelebilirdi diye düşünüyorum.

ayrıca yağmurlu havaları sevmesem de sevgiliyle yağmurda dolaşmak da romantik olur ama ben saçım bozuluyor diye falan pek sevmiyorum

Sizin sorununuz sadece yagmur degil miski.. Arama mesaj atma beni zor durumda birakiyorsun. Bir insan sevdigine bunlari nasil söyler ben hayret ediyorum. Esimle sevgiliyken karli havada motorla beni görmeye geliyoduuu.. Hasta oluyorduu yine geliyordu. Sizinkisi pek rahat bence.. En güzelimi sizde bulusmaya geldigi zaman bugün havam yok deyin.. Gecen gün ki yagmur beni etkiledi. Bugn günesin tadini cikariyorum deyinn

Yağmurda beraber yürümeyeceksek,ben su birikintisinde zıplarken onun keyifli bakışını göremeyeceksem,yağmur hızını arttırdığında sığınacak bi yer bulmak için elele koşmuyacaksak..
...napim ben öyle sevgiliyi :)

Eski sevgilim uzakta öğretmendi,yokluğunun acısını en çok yağmur yağdığında hissederdim...
Çok ciddiyim,yağmur benim ihtiyaçlar hiyerarşimin enn üstün sırasında yer alan bişey ^^

Hadi bu ufak bir mesele ama diğer yazdıklarından hiç iyi kokular almadı burnum.Ne demek ben aramadan arama,zor durumda kalıyorum???
Bence habersiz bi ziyaret yap okuluna,eline de bi hediye kap,bahanesi olsun
ay dönümü yıl dönümü gün dönümü,bişey bul işte

Son düzenleme:
canım, ben de yağmurlu havaları hiç sevmem, iş zorunlu olmasa işe de gitmem, o derece hoşnutsuzum.
büyükşehirlerde yağmurda trafik de berbat oluyor. gideceğin yere gitmek için dünyanın vakti geçiyor.
belki eşin de benim gibidir.
yağmuru ben de söylerdim, şeker misin eriyecek misin, diye dalga geçerdiler benimle. yağmur benim o günkü motivasyonumu çok etkiler. sevmem... o havada gezsem keyif almam.

romantik $arkilar,dizilerdeki romantik sahneler yagmurlu havalarda çekilmezmi hep
ben oyle biliyordum
senin ki ya bahane etmi$ yada azcuk odun gibi duruyor :)
yada ikisi birden bu en kotuusu bakk

İnsan sevdiğinin özlemiyle yağmur çamur kar dinlemez ama mesela her gün görüşen bir çift bir gün de yağmurlu diye o gün görüşmemeyi tercih edebilir fakat zaten zar zor görüşülüyorsa iş, okul, mesafe vb engeller varsa hoş bir bahane değil.

O değil de "Ben aramadan arama, mesaj atma." nedir ki acep?
Ben de öğretmenim. Ayda yılda bir toplantı olur, onda da telefonu sessize alırsın.
Hem telefon çaldı diye kimse rezil olmaz yahu.

Adam havasında değil bu aralar anlaşılan.
Ya kendini pahalı satmaya çalışıyor yada seni cepte görüyor.
Sebebi ne olursa olsun böyle bahanelerle gelen bi sevgilim olsaydı ondan önce ben koyardım postayı.
Yollardım uzay boşluğuna.
Hayat onsuz güneşli olurdu.

Güneş açtı , hava kapalı , yağmur yağdı , yağmur durdu , kar yağıyor , kar yağmıyor , rüzgar var , rüzgar yok , sis var , sis yok . Bir sürü hava şartı var canım .
Önce hava şartlarıyla , sonra sevgilinin egosuyla çok uğraşman gerekecek . Çok

yağmurlu havada daha bile güzel olur.. ama illa istemiyorsa kapalı alanlara gidilir.. alışveriş merkezleri sinemalar... yazı herkes dışarda sahilde orda burda geziyor zaten. bahaneden başka birşey değil... ben olsam postayı koyarım çokta tın.. bulunmaz hint kumaşımıymış paşa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…