Yahşi Cazibe Atv

Cazibe'cok kötü giyindigini ben her bölümde düsünüyorum zaten.Zaten kilolu ama nerde kendini iyice duba göstercek seyler var,gidip onlari giyiyor yaaaa.Kendini düzeltsin artik.

Cazibe'cok kötü giyindigini ben her bölümde düsünüyorum zaten.Zaten kilolu ama nerde kendini iyice duba göstercek seyler var,gidip onlari giyiyor yaaaa.Kendini düzeltsin artik.

bencede. tamam sadece evde kalsada bu kdr pasakli ve uyumsuz giyinmenin anlami yok.
dizi seyrediyoruz sonucta, insan güzel seyler görmek istiyor
manidar bile ondan güzel giyiniyor valla

cazibe bence simgeden bile kötü giyiniyor simgeye en azından yakışıyor her şey cazibede
çok salaş ve uyumsuz gözüküyor ama hamile olabilir mi:44: hiç aklıma gelmemişti...
pekerin yaptığı şebekliklerden fenalık geldi onun olduğu dialoglar çok sıkıyor artık
erdo çok şirin akşamki türkü bardaki hallerine koptum

Erdo alem ya göbeğin büyümüş okula yazdır

cazaibe rolündeki bayan bir bulut olsamda oynuyordu ama orda gayet zayifti,kilo mu aldi yoksa hamilemi mi cözemedm

banada hamile gibi geldi

simge yine çok güzel di tren gelir hoşgelir vuvuvuvvvv

Erdo'dan inciler...
Göbegin büyümüs okula yazdir
Basinda killar pek azdir
Cabrio Kemal
malke malke malkemal göbekli Kemal
Ke! mal abiiiii

Göbeğin Büyümüş Okula Yazıdır
Kafanın Üstünde Kıllar Pek Azdır
Yaşın elliyi Bulmuş Performans Azdır
Tık Nefes olcan Kemal Halayı Bırak

Süperdi ya

Son düzenleme:
Bu bölüm de yine çok komikti,

Peker Pekmezin olduğu bölümler bence çok eğlenceli,kırık adam yaa,kılıktan kılığa giriyo her bölüm,

Evet Cazibeyi kötü giydiriyolar,ama belki de herkes onu hizmetçi olarak biliyo o yüzden ne bileyim,

Belki de rol için kilo almıştır,bazen öyle yapıyolar yaa
...:97:

Benim bir arkadasim gülmekten öldürdü beni yaaa.Haftasonu arkadaslarimiz var onlara gitmistik.Kocalarla beraber oturuyoruz.Arkadasim dediki artik simge'nin konusmalariyla konusuyoruz evde.Bakiyorum kocam benimle ilgilenmiyor diyorumki

"Serdal hemen beni sev
Beni sev-beni sev-beni sev
Serdal hemen beni öp
Beni öp-beni öp-beni öp

Evet bizde de oluyo böyle şeyler,

Özellikle de şu dizeler oluyo:

Mağdurum mağdurum da mağdurum,

Çok mağdurum mağdurum...

Son düzenleme:
Cazibe ve Kemal dün Beyaz Show daydılar,

Cazibe dizideki kadar kilolu değildi ama,pantolon gömlek giymiş,dekolteli bişey,

Saçları da örülü çok hoş olmuş ve normal konuşması insana bi garip geliyo,

Ziynet Sali de bizim gibi 'ben sizi ilk Azeri sanmıştım' dedi Cazibeye...

Sesi de çok güzel,şarkı da söyledi...

Bakalım bugün nasıl bi bölüm bekliyo bizi...

evet beyaz shovda bende gördüm...hoştu gerçekden zaten yüzü çok güzel
dizide giydikleri yakışmıyor sadece...sesi de güzelmiş bide karadeniz şivesiyle söyledi
azericeyi de kıvırıyo lazcayı da demekki :)

ya kızlar başlarken oyuncuları gösteriyolar ya, o oyuncuların çoğu yok artık dizide değil mi, pekerin kızı, hobitin ev arkadaşları, kapıcı falan:26:

yanlız davetiye ılıksu ile bağırcanın

Peker iki üç bölümdür bizim kızı göremiyorum dedi

o da merak etmiş bak

ya şu şarkıcı kadın hiç olmamış bence ya, gani müjdenin eşiydi demi o

karısına iş bulmuş kendi dizisinde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…