Yahşi Cazibe Atv

en sevdiğim dizilerden biri
ilk bölümlerini izlemedim,önyargılıydım çok,bi ağşam bi izledim,tamamdır dedim
simgeye bayılıyorum bu arada ya :118:

İlk başlarda ben de seyretmiyordum, nedeni de Peker Açıkalın. Şimdi ise tekrarlarını bile seyrediyorum Barış a bayılıyorum....
Peker Açıkalınıın sahnelerini biraz daha kısa tutsalar daha iyi olucak

aay evet peker ne gereksiz ya, bende öznyargıdan izlememiştim ilk bölümleri

yanlız hakan yılmaz hep benzer rollerde dikkat ettiyseniz, sanki gerçek karakteride bu, hep aynı adam, bu dizide bana ayrılsakta beraberizi hatırlattı, aynı evde kavuşamıyolar falan

müzikleride güzelmiş, bu azeri rap güzel oluyo bence, daha önce benim annem bir melekte de azeri bi iş adamı rap star oluyodu ordaki şarkılarıda seviyordum

benim 4 yasindaki kardesimde Simge hastasi
hatta ilk zamanlarda her gun "bensiz bebegede hayir" diyodu

dizinin adi ona gore Cazinge cazibe ve simge karisimi bisey

Arkadaslar ön yargidan izlemedim basta yazmissiniz.Onu anlayamadim.Ne ön yargisi?Neye karsiydiniz?

Kamal ha Masallah.Baksaniza cocuklarimiz bizden daha dizi meraklisi olmuslar.Benim de kizim Simge'nin söyledigi tüm melodili seyleri söyleyerek evde dolasiyor.

bende önyargılıydım yani sanki çok basit, seviyesiz gibi geliyordu ama anladımki çok güzel, o polis olmasa bide. cazibeye bayılıyorum

Son düzenleme:
Arkadaslar ön yargidan izlemedim basta yazmissiniz.Onu anlayamadim.Ne ön yargisi?Neye karsiydiniz?

ben kendi önyargımdan bahsediyim çünkü bende son bir kaç aydır izliyorum...
oyunculardan dolayıydı benim önyargım fragmanlarını bile izlemeye tahammülüm yoktu düşün:)
hakan ve peker dışındakileri tanımıyordum ve tanıdıklarımı da beğenmiyordum...
hakan yılmaz hep aynı rollerde bu rolüde diğerlerine benziyor...
peker açıkalın dizide bencede çok gereksiz ve saçma beğenmiyorum...
barış ve simge hastasıyım :) hulisinin üçlemelerine de bayılıyorum...
cazibede hoş ve başarılı...

bende önyargılıydım yani sanki çok basit, seviyesiz gibi geliyordu ama anladımki çok güzel, o polis olmasa bide. cazibeye bayılıyorum

Anladim Arkadaslar.Bu komser pekmez rolüne bende gicik oluyorum.Keske diziden cikda o yaa.Tam olacak.Herkes harika cünkü onun disinda.

Canım bende peker yüzünden seyretmiyordum

sabah ilk bölümünü izledim netten inanamadım ya, hepsi çok değişik ve hepsi kilo almış, en çokta simge değişik

komiser diziden cıksa caze ve kemal birlikte yaşamak zorunda kalmaz ve dizi biter :)

valla simge ve cazibe süper, hep böyle yeni yüzler olsa...

tv miz olmadığı için tv si olan bir yakınıma gittiğimde görmüştüm bu diziyi
gerçekten de yiğidin hakkını verelim, güzeldi, azeri rolündeki kız ayakta tutuyordur bu diziyi tam bilmiyorum izlemedim ama, çok yetenekli ve çok şeker birisiydi

beğeniyor musun cazibeyi çok merak ettim başka forumlarda çok eleştirmişler azeriler böyle değil diye, başarsıız olmuş diye:26:

Ilk zamanlar bende biraz sinir olmustum.Azerice'yi cok kötü konusuyor diye.Ama yine de cok severek izledim.Ama bayaa düzeltti kendini.Tam iyi konusamasada daha düzgün konusmaya basladi.

Azeriler nasil degil demisler.Neyini cok elestirmisler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…