Yahşi Cazibe Atv

bereket dedeye bayılıyorum yaa o nasıl bir yürüyüş onu izlerken gülmekten ölüyorum süper oynuyo adam yaaaaaaaaaaa

yazık parise ya, ikiye ye katlatıp üçle çarpıyolar gıkı çıkmıyo

şu cazibeyle k_mal ın romantik sahneleri başlayıp,birde üzerine o müzik başladım mı ben feci duygulanıyorum ya....ciddi ciddi ha...

muhteşem bi dizi ya o kadar kendimi kaptırıyorum ki izlereken rüyalarımda görür olum artık.bu kadar tatlı bir dizi olamaz ya.peker pekemez hariç herkesi seviyorum.

dünkü bölümü çok güzeldi.simgenin yemek yapışı çok komikti..

ay beraber olmaya ne diyolardı, fafeyk mi ne

aslında suratımı asmayım çünkü o saatlerde eyyvah eyvah 2 yi izledim felaket komikti:)

gecenlerde tekrar yayinlanan bi bolumunu izledim
cazibe simgenin taklidini cok super yapmis
pariiis anneeem

Ailecek hastayiz bu diziye.8 yasindaki kizim kacirinca üzülüyor ama internetten kendi acip tekrarlarini izliyor.

Paris nasil bir köpektir yaaa.Giki cikmiyor yaziginNasil akilli bisey ooo

Ailecek hastayiz bu diziye.8 yasindaki kizim kacirinca üzülüyor ama internetten kendi acip tekrarlarini izliyor.

Paris nasil bir köpektir yaaa.Giki cikmiyor yaziginNasil akilli bisey ooo

2 yasinda oglum her gün bana kamall ac caze ac diyor o derece seviyoruz yani
gercekten cok basarili sadece komser pekmezin rolunu asiri derecede abarttigini düsünüyorum gerci o her rolu öyle abartiyor , ama diger oyuncular kemal, caze, ve singeye bayiliyorum cok basarililar coook

Son düzenleme:
Peker AçıkalınI hiç begenmem ,sinemada fılmlerde oynuyorsa o fılme gırmem bıle

,ah ulan acikalin, sen cazibe ve baris'a dua et.

mağdurum mağdurum mağdurumda mağdurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…