• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yahu ben mi abartiyorum yoksa siz de alinir miydiniz bu lafa

Benyazmazsamsenyazmazsan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
395
142
53
Hanimlar çocuk emziriyorum el yapimi pekmez peynir felansatan bi yer arıyordum arkadasim birinden bahsetti kadinin birikendi yapip satıyor neyse oradan alisveris yapayim dedim eşime söyledim olur al dedi 70 tllik alisveris yaptim eşime de soyledim 70 tl tuttu diye dediki feda olsun kizima bende döndüm dedim ki karina değil kızına yani ne desin istersiniz sanki kizim mi yiyecek herseyi sen yicen kendimi kötü hissettim çalışmıyorum ondan para aliyorum kizimda 4 aylik

Hanimlar çocuk emziriyorum el yapimi pekmez peynir felansatan bi yer arıyordum arkadasim birinden bahsetti kadinin birikendi yapip satıyor neyse oradan alisveris yapayim dedim eşime söyledim olur al dedi 70 tllik alisveris yaptim eşime de soyledim 70 tl tuttu diye dediki feda olsun kizima bende döndüm dedim ki karina değil kızına yani ne desin istersiniz sanki kizim mi yiyecek herseyi sen yicen kendimi kötü hissettim çalışmıyorum ondan para aliyorum kizimda 4 aylik

bence alınıcak bişey yok. neden karına değil kızına dediniz ki. sanki 4 aylık cocugu kıskanmış gibi

Alınacak birşey değil kesinlikle emziriyorsun diye öylesine bir laf işte.ama calismiyorsun diye laf carptirmalari oluyorsa sürekli bilemem.yoksa bu lafta birşey yok.

hassas bir donem geciriyorsunuzdur alınganlıgınız uzerinizde belkide cumlede ters birsey yok emzirdiginiz icin el yapımı seyler alıyorsunuz yani bebeginizi dusunuyorsunuz oda o yuzden oyle bir cumle kurmus iste birsey yokki

Kizlar kocam yurtdisinda çalışıyor doguma geldi sadce 20 gun kaldi gittibebeğe tek basima bakiyorum once dediki 70 cok sonra da yada al feda olsun kizima bi garip hissettim bende

anladım galiba sizinle vakit geçirmemesine biraz bozlmuşsunuz ve bu yüzden bu kücük olaya alınmışsınız bence takmayın kafanıza bişey yok

Ay sacmalama yahu.

Sonucta kızı yemeyecek süt olsun diye sen yiyeceksin.

Alınmaya yer arama.

bence alınıcak bişey yok. neden karına değil kızına dediniz ki. sanki 4 aylık cocugu kıskanmış gibi

abartmanın nirvanasına ulaşmışsın..

Alınganlık yapıp kendini üzme sonuçta sen yiyeceksin kızına faydası olacak o yüzden öyle söylemiş adam. Sanırım hassas bir dönemdesin

Kizlar kocam yurtdisinda çalışıyor doguma geldi sadce 20 gun kaldi gittibebeğe tek basima bakiyorum once dediki 70 cok sonra da yada al feda olsun kizima bi garip hissettim bende

Adam aslında doğruyu söylemiş.Kızın yiyecek değil o yaşta.
Sizden gelen etkiye böyle tepki vermiş,biraz düşüncesizlik etmiş.

hassas bir donem geciriyorsunuzdur alınganlıgınız uzerinizde belkide cumlede ters birsey yok emzirdiginiz icin el yapımı seyler alıyorsunuz yani bebeginizi dusunuyorsunuz oda o yuzden oyle bir cumle kurmus iste birsey yokki

anladım galiba sizinle vakit geçirmemesine biraz bozlmuşsunuz ve bu yüzden bu kücük olaya alınmışsınız bence takmayın kafanıza bişey yok

Bosan diyesim geldi maykay gibi

Ay yok artik bu nasil bir alinganlik:oha:

Benim duyduklarımi sen duysan oturur aglarsin o zaman :))
Tamam hatunlar yeter tasladiniz yahu öldüm :KK12::KK12: ayrica sustum kocamada birsey demedim :KK24:

Cnm alıngan davranmışsın. Benimde eşim diyor öyle oh kızıma feda olsun yeter ki kızım yesin içsin gibi ki eminim herkeste oluyordur bu. Acaba başka bişeye alındında bunda mı patlak verdin ki

Back
X