• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yahu ben mi abartiyorum yoksa siz de alinir miydiniz bu lafa

Alınma bnce bnımkıde yatyosun cok der bnde dun oturdum konustum yapma deme dıe oda gulumsedı.mesaj iletildi ama.

çalısmıyorsan keyfinden degil . onun dabebegine bakıyorsun onunda evinin işini yapıyorsun onunda yiyecegini yapıyorsun. onun parası senin paran.
ama adam alınılacak birsey söylememiş

Benc
Hanimlar çocuk emziriyorum el yapimi pekmez peynir felansatan bi yer arıyordum arkadasim birinden bahsetti kadinin birikendi yapip satıyor neyse oradan alisveris yapayim dedim eşime söyledim olur al dedi 70 tllik alisveris yaptim eşime de soyledim 70 tl tuttu diye dediki feda olsun kizima bende döndüm dedim ki karina değil kızına yani ne desin istersiniz sanki kizim mi yiyecek herseyi sen yicen kendimi kötü hissettim çalışmıyorum ondan para aliyorum kizimda 4 aylik
Bnce sen alınganlık yapmışsın
Kizlar kocam yurtdisinda çalışıyor doguma geldi sadce 20 gun kaldi gittibebeğe tek basima bakiyorum once dediki 70 cok sonra da yada al feda olsun kizima bi garip hissettim bende
adam cocugunun yanında oaranın onemının olmadıgını vurgulamak ıstemıs sızde neden karıma degıl dıyınce kızmıs bellıkı buyutecek bırsey yok

Back
X