Yapıp yapmadığını kanitlayan bir şey yok. Eğer eskortlarla takılsaydı eve gelip gelmediklerini de bilirdi. O arkadaşıyla iğrenç bir muhabbet olmuş aralarında. Şimdi sorsanız eğer yaptıysa ya dürüstçe evet yaptım diyecek ya da "hayır yapmadım" diyecek, ama eğer yapmadıysa da "hayır yapmadım" diyecek. Yapmadım derse hangisi olduğunu nasıl bileceğin? Yapmadıysa yapmadığını da nasıl kanıtlayacak bir de o var. Benim eşim de biz daha yeni sevgili olmaya başlarken eski eşiyle buluştu ve kızın evine gitti. Niye kızın evine gidiyor bir de saatlerce kalıyor? Ha ben sordum "Ben o kadar onursuz bir insan mıyım?" dedi "O da o kadar onursuz bir insan değil, sadece konuştuk" dedi. Ha nereden bileceğim? Siz eşinizi tanıyorsanız doğruyu söyleyip söylemediğini anlarsınız ama kanıt derseniz yok. Ben (ilişkimiz yeniydi), kendi adıma bundan sonrası beni ilgilendirıyor dedim. İşin içinden çıkamayacaksanız çok da kurcalamamak gerekiyor geçmişi.
Aldatılıyorsunuz sanırım

Söyleyin bence. Bozulan bozulsun yani sırf huzur bozulmasın diye aklınız beş karış havada mı gezeceksiniz? Sorularınızın yanıtlarını alın.