- 7 Mayıs 2015
- 2.417
- 5.894
- 358
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Zaten bunların planını çok daha önceden yapmış ki.. ben okulum yeni bitti babam izin vermez böyle bişeye hazır değil hem ben de öyle biraz onlara destek olmalıyım benden maddi bi yardım beklemiyorlar ama en azından babam hey be benim kızım da okudu is guc sahibi oldu desin ben seni evlen diye mi okuttum demesin dedim. Sen erkek değilsin kız çocuğusun okul bittikten sonra evlenir zaten kızlar dedi bana . Sonrada bekleyelim falan diyince kendisi polis memuru şarka giderim o zaman da doğudan dönsün öyle evlenirsiniz der ailen 30 yaşına gelirim böylece dedi bende hem borçların da bitmiş olur babam demez mi atli mi kovaliyo bu borcla acele ne diye ben soyledigimde. Hem o arada ben de çalışırım ailemi mutlu ederim biraz diyince borç benim borcum ailene ne onlar mi ödeyecek anlatmana bile gerek yok diye tepki gösterdi
Ben seni aç açık biraksam ailen de sende haklısın bunların derdine düşmeye ama ben düzenli bi şekilde ödycem borcumu. Sadece kredi çekip de o kadar faizle sırf altın almak salaklik. Büyük zarar borç içinde o kadar altını sırf kenarda dursun diye almak zaten ben Düğünden sonra satıp borç kapatıriz diye düşünüyorum boşuna faizi kalacak şuanda biriktirmek gibi bi durumumum da yok diyo . Zaten burayı okuduktan sonra benden de ayrilcakmissin öyle mi sırf para için ayrılmayı düşündün yani diyoEvet senin borcun benim ailemi ilgilendirmez ama kendi kızları evlenecek olan diyeceksin.benim sıkıntı cekmemi istemezler tabiki geçim sıkıntısı çekilir iyi günde Kötü Günde diye evleniyoruz ama derler ki yeni evli olacaksınız kendi borcunuz için sıkıntı cekseniz tamam .hem bizim kızımız bunalacak hemde herşeyi yarım yamalak olacak kabul etmezler deyin. ağırlığınca altın da istemezler ama bi adet gelenek Görenek var bizimde deyin.vallahi bende para pul meraklısı insanlardan haz etmem erkek tarafını banka gören aileleri sürekli eleştiririm ama sizin sevgiliniz epey bi Açıkgöz çıkmış. olmasi gerekenleri bile bedavaya getirme peşinde. hint kumaşı değil ayrılabilir olduğunuzu ima edin bu tutuşsun.giderse de çok tın .istedigi kriterde bi aile bulması cok zor.
Ben seni aç açık biraksam ailen de sende haklısın bunların derdine düşmeye ama ben düzenli bi şekilde ödycem borcumu. Sadece kredi çekip de o kadar faizle sırf altın almak salaklik. Büyük zarar borç içinde o kadar altını sırf kenarda dursun diye almak zaten ben Düğünden sonra satıp borç kapatıriz diye düşünüyorum boşuna faizi kalacak şuanda biriktirmek gibi bi durumumum da yok diyo . Zaten burayı okuduktan sonra benden de ayrilcakmissin öyle mi sırf para için ayrılmayı düşündün yani diyo
Profilinizi tiklayin bildirim secenekleri var oradan ayarlayabilirsiniz
Bende onunkileri biliyorum o yüzden vermekte bi sakinca görmedim açıkçasıMail şifreni neden biliyordu ki
Değiştirdim zaten , hem bidaha asla.bakmam kaldıramam kim bilir başka neler yaziyosun dedi :)Ama nickinizi biliyr uye olup sizin konunuzu yorumunuzu takip edebilir.
Degistirin isminizi
Valla hala bugun bile tek dediği şey bana ne kadar aciz olduğumu gösterdin teşekkür ederim acıma bana falan diyo. Yaptığın şeyleri unutmamissin demek ki hepsinin hesabını kitabını tutuyosun ben sana hiç mi yardımcı olmadım. Aç geziyo yazmışsın ordaki insanlar da sevgilim aç açık onu ben doyuruyorum ona ben bakıyorum gibi anlamislar diyoinsallah sana yazilan yorumlarida okuyup disaridan nasil gorundugunu de anlamistir
Keske baska mail adresi alsaydin,ben oyle yaptim.kotu olmus tabi okumasiValla hala bugun bile tek dediği şey bana ne kadar aciz olduğumu gösterdin teşekkür ederim acıma bana falan diyo. Yaptığın şeyleri unutmamissin demek ki hepsinin hesabını kitabını tutuyosun ben sana hiç mi yardımcı olmadım. Aç geziyo yazmışsın ordaki insanlar da sevgilim aç açık onu ben doyuruyorum ona ben bakıyorum gibi anlamislar diyo
Aynen kötü oldu. Aslında yazdiklarimdan doğru anlamı çıkartsaydi hiç bir problem olmicakti. Ben size ne kadar sevdiğimi değer verdigimi anlatmak izah etmek istedim yeri geldiğinde ailesi bile bunları yapmıyor diye. Oda gidip anlatmışsın çok ayıp yuzlemissin yok ben yemedi ona yedirdim onun için şunu yaptım bunu yaptım.. Daha var mı unutmadigin diyor bugün görüştük parası bitmiş hiç yoktu içim paramparça oldu vermek istedim almadı. Kendimi suçlu hissediyorum kizlarKeske baska mail adresi alsaydin,ben oyle yaptim.kotu olmus tabi okumasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?