Yakalandım Sanırım

Evet senin borcun benim ailemi ilgilendirmez ama kendi kızları evlenecek olan diyeceksin.benim sıkıntı cekmemi istemezler tabiki geçim sıkıntısı çekilir iyi günde Kötü Günde diye evleniyoruz ama derler ki yeni evli olacaksınız kendi borcunuz için sıkıntı cekseniz tamam .hem bizim kızımız bunalacak hemde herşeyi yarım yamalak olacak kabul etmezler deyin. ağırlığınca altın da istemezler ama bi adet gelenek Görenek var bizimde deyin.vallahi bende para pul meraklısı insanlardan haz etmem erkek tarafını banka gören aileleri sürekli eleştiririm ama sizin sevgiliniz epey bi Açıkgöz çıkmış. olmasi gerekenleri bile bedavaya getirme peşinde. hint kumaşı değil ayrılabilir olduğunuzu ima edin bu tutuşsun.giderse de çok tın .istedigi kriterde bi aile bulması cok zor.

Ben seni aç açık biraksam ailen de sende haklısın bunların derdine düşmeye ama ben düzenli bi şekilde ödycem borcumu. Sadece kredi çekip de o kadar faizle sırf altın almak salaklik. Büyük zarar borç içinde o kadar altını sırf kenarda dursun diye almak zaten ben Düğünden sonra satıp borç kapatıriz diye düşünüyorum boşuna faizi kalacak şuanda biriktirmek gibi bi durumumum da yok diyo . Zaten burayı okuduktan sonra benden de ayrilcakmissin öyle mi sırf para için ayrılmayı düşündün yani diyo

Söz verip hemen ardından o sözü tutmamak.. Ayrıca senin burda yazdıklarından bir ders çıkarması, seni anlamaya çalışması lazımdı.. Yine de tribe girmeyi seni suçlu göstermeyi seçmiş.. Evlilik konusunda iyi düşünün, çünkü evlilik karşılıklı anlayışla sürer.. Ben onda böyle bir şey göremedim.

Nasıl karekter bu sürekli üste çıkma cabası bunun egosu amada tavan yapmış hiç kendinde suçu bulmuyor arsız derler ya işte öyle ,sana çok çektirecek gibi , beğenmedim damat adayını
yarın ailene gitmeyide yasaklar bu tip , benim ailem benim annem diye tipler , sende artık yola getirmeyle ömrünü tüketirsin , kolay gelsin artık bdv görürüz seni ,

insallah sana yazilan yorumlarida okuyup disaridan nasil gorundugunu de anlamistir
Valla hala bugun bile tek dediği şey bana ne kadar aciz olduğumu gösterdin teşekkür ederim acıma bana falan diyo. Yaptığın şeyleri unutmamissin demek ki hepsinin hesabını kitabını tutuyosun ben sana hiç mi yardımcı olmadım. Aç geziyo yazmışsın ordaki insanlar da sevgilim aç açık onu ben doyuruyorum ona ben bakıyorum gibi anlamislar diyo

Keske baska mail adresi alsaydin,ben oyle yaptim.kotu olmus tabi okumasi

Keske baska mail adresi alsaydin,ben oyle yaptim.kotu olmus tabi okumasi
Aynen kötü oldu. Aslında yazdiklarimdan doğru anlamı çıkartsaydi hiç bir problem olmicakti. Ben size ne kadar sevdiğimi değer verdigimi anlatmak izah etmek istedim yeri geldiğinde ailesi bile bunları yapmıyor diye. Oda gidip anlatmışsın çok ayıp yuzlemissin yok ben yemedi ona yedirdim onun için şunu yaptım bunu yaptım.. Daha var mı unutmadigin diyor bugün görüştük parası bitmiş hiç yoktu içim paramparça oldu vermek istedim almadı. Kendimi suçlu hissediyorum kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…