• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakalandım Sanırım

Bencede çok da iyi olmuş okumuş senin o konuyu okumuştum çok sinirlenmiştim ve yorumlarda bulunmuştum seni hiç düşünmeyen nişanın ve açgözlü ailesi için okadar borca sokmak istemeleri nişanlısını hiç umurunda bile olmadığı yeterki sülalesini memnun etsin öfff şuan bile sinirlerim tavan yaptı inşallah bu yazdıklarımı da okurda adam gibi kuracağı yuvayı düşünsün sein neden borç harç içinde yaşatmaya hakkı yok çok sülalesi önemlıyse evlenmesin kıymetli ailesi için devamlı borca girsin ödesin en iyisi bu..

Son düzenleme:
Kızlar sanırm problem bende valla ya , yapılan yorumlari çok dikkate alıyorum benim bugüne kadar ona karşı asla diyemedigim şeyleri yazmıssınız çoğunuz ben olsam bunu derdim falan diye ama ben kesinlikle o tarz şeyler demedim aksine onu üzulur ayıp olur nasıl derim gururu kirilir diye hep kelimeleri seçerek anlatmaya çalıştım o anlarda bile demedigi kalmadı
Sen ayıp olur diye kendi gerçeğini konuşamazsan o seni hiç düşünüyormu nişanlım üzülürse diye? adamın sadece kendi düşündükleri önemli zaten alıştırmışsında sindirmiş seni susma konuş haklıysan konuşacaksın sen susarsan hakkınıda çatır çatır yerler kolay lokma olmaki sindiremesinler !

Zaten yalan söyleyip de kurtarabilecegim bi durumum yok kendi ellerimle yazdım herseyi sonuçta ama mahçup olmadım desem yalan olur afalladim kaldım ilk duyduğumda, ama bu defa da Gurur yapmaya başladı yine beni yadirgadi birazda benim açımdan bak dedim ama böyle bişey yapmicagini biliyorum onun gözünde yanlış yapan benim , borç evlilikte çiftleri yıpratıyor sevgi falan kalmıyo ben böyle bi evliliğim olsun istemiyorum . Olmadığı zaman tamam demesini bilirim mümkün olduğunca destek de olmaya çalışırım ama başa cikamadigimiz zaman birbirimizi üzeriz eminim ki

cnm erkeklerın en can alıcı noktası aile meselesı. sankı normalde de can cıger kuzu sarmasıymıs gıbı bız kadınlar en ufak bısı dedıgımızde aıleyı korumaya gecıyor. sen farklı noktalardan konusmayı denemelısın bence tmm anlıyorum alen zor durumdaydı cektın. ıyı de yapmıssın fln fılan ama bız bu borcumuz bıttıkten sonra veya azaldıktan sonra bırseyler yapalım dersen daha dogru olur bence. erkekler aılen boyleydı soyleydı dendıgı anca sevdıgını ıkıncı plana atıverıyo. bende evlılıgımın ıkı senesı ıste aılen hıc bısı yapmadı yardım etmedı herseyı kendımız yaptık oyleydı boyleydı hem kndımı yedım hemde onun canını yedım. ama sonuc hep kavga guruptu kırkgınlık. ama artık yolunu buldum. kendımı degıstırdım. aslında bakıs acımı degıstırdım. sımd aılesıyle mesafelı ve hıc bır sorun yasamıyoruz o konuda. bu konuda yanı cekılen kredı konusunda sakın ama sakın erkek arkadasına aılesını kucuk dusurucu seyler soyleme ısler daha da kotuye gıder bılmıs ol. allah yardımcın olsun.

hadi ordan okumazmış da girmezmiş de.
yok bence bundan sonra okusun. baksın bakalım saçma savunmaları burada nasıl def ediliyor.
Bu yoruma bayıldım canım ellerin dert görmesin inşallah :KK68:aynen nişanlının aklını karıştırmasına izin vermeyiz Evvel Allah :KK5:

Uff olan olmus boswer. Herneyse icimden gecenleri de okumus oldun, yalan soyleyecek halim yok. Madem okudun, okuduklarin bi ise yarasin bari onlem al,kendine ceki duzen ver de! Hatta 2_3 gun trip at,sinirlendiriyosun beni,haksizmiyim ki diye gir konuya mesajlarimi da okudun bu cok ayip soz vermistin guvenimi de sarstin de!

Zeytinyag gibi uste cik , garanti veriyorum kesin gelir yanina yine :KK66:
Ayrica herseyde vardir bi hayir, birak bikere de o uzulsun,dusunsun !!!
Kiz ben böyle trip atsam hem suçlusun hem güçlü der saha çok sinirlenir :)

Kesinlikle. Bugüne kadar asla buraya yazdığım gibi konusamadim ona . Onu kirmayacak kelimeleri özenle seçip konuştuğum zaman da bile azari basiyodu bunları okuyunca ne düşünmüştür Allah bilir.. Ayrıca utanma falan da yok hoc sezmiyorum hatta bence iyi ki de girip okumusum diyor
Canım bu nişanlını bırak senin dengin asla değil sana şimdiden bağırıp çağıran , ilerde neler yapmaz kendini ateşlere atma . Allah hakkinda en hayırlısını nasip etsin amin

cnm erkeklerın en can alıcı noktası aile meselesı. sankı normalde de can cıger kuzu sarmasıymıs gıbı bız kadınlar en ufak bısı dedıgımızde aıleyı korumaya gecıyor. sen farklı noktalardan konusmayı denemelısın bence tmm anlıyorum alen zor durumdaydı cektın. ıyı de yapmıssın fln fılan ama bız bu borcumuz bıttıkten sonra veya azaldıktan sonra bırseyler yapalım dersen daha dogru olur bence. erkekler aılen boyleydı soyleydı dendıgı anca sevdıgını ıkıncı plana atıverıyo. bende evlılıgımın ıkı senesı ıste aılen hıc bısı yapmadı yardım etmedı herseyı kendımız yaptık oyleydı boyleydı hem kndımı yedım hemde onun canını yedım. ama sonuc hep kavga guruptu kırkgınlık. ama artık yolunu buldum. kendımı degıstırdım. aslında bakıs acımı degıstırdım. sımd aılesıyle mesafelı ve hıc bır sorun yasamıyoruz o konuda. bu konuda yanı cekılen kredı konusunda sakın ama sakın erkek arkadasına aılesını kucuk dusurucu seyler soyleme ısler daha da kotuye gıder bılmıs ol. allah yardımcın olsun.
Cok guzel yazmışsın ama ben zaten ona karşı hep böyle konuştum ona rağmen tamam kapat konuyu diye kiziyodu. Napıyım yani şimdi onlarda benim ailem diyodu tamam bişey demiyorum keşke bende aileme senin gibi destek olabilsem ama artık bizi evliligi gectim kendini düşün lütfen sıkıntı cekiyosun aşkım desem de tamam tamam kapat diyodu . O kadar laf soylettirmiyo yani

Canım bu nişanlını bırak senin dengin asla değil sana şimdiden bağırıp çağıran , ilerde neler yapmaz kendini ateşlere atma . Allah hakkinda en hayırlısını nasip etsin amin
Evlilikten Soguttu beni resmen ya , bide sinirlenince duvarlara vurmaya başlıyor falan telde konuşurken bile öyle dün akşam sus beni dinle sus diyo bağırıyor falan. Ama bana da sen beni evlilikten soguttun şu yazdıkların yüzünden . Sana yetmicek demek ki hiç bişey diyo

Cok guzel yazmışsın ama ben zaten ona karşı hep böyle konuştum ona rağmen tamam kapat konuyu diye kiziyodu. Napıyım yani şimdi onlarda benim ailem diyodu tamam bişey demiyorum keşke bende aileme senin gibi destek olabilsem ama artık bizi evliligi gectim kendini düşün lütfen sıkıntı cekiyosun aşkım desem de tamam tamam kapat diyodu . O kadar laf soylettirmiyo yani

yanı ne desem bılemedım. ailesine bu kadar aşırı duskun bır erkekle beraber olmak kolay bır sey degıl. yanı soyle kolay aslında ıyı yapmıssın askım. hadı annenlere gıdelım. annenlerı cagır cay ıcelım. aaa annecım gelsene bıze . bu cumlelerle ancak evlılık ayakta duruyo yada sıfır yorum. sevgı + saygı + sureklı gorusmek. evlılık dısarıdan bakıldıgı gıbı kolay degıl aslında. bence sız ıyı bır cıftmısınız sorusunu bır daha oturup konusun problemlerınızı bırbırınızde ıstemedıgınız huylarınızı fln fılan. cnkı evlendıkten sonra hıc olmıycak bsı ınsanın gozune batıyo.

Artık ben yorum yazmıyacağım insanın sabır kovası dolmuş olunca kimsenin birşey demesine gerek olmadan çeker gider... , senin kovan halen dolmamış sanırım çile ile ama şunuda unutma , burada senden yaşçada büyük aplaların var yaşamışlar çekmişler senin bu geçtiğin yoldan geçmişler var onları. Öğütlerini asla kulak ardı yapma ! Akıllı insan başkalarının yaşadıklarını kendisine ders çıkartandır neden sen bile bile lades diyesin herşey gönlünce olsun bye

Artık ben yorum yazmıyacağım insanın sabır kovası dolmuş olunca kimsenin birşey demesine gerek olmadan çeker gider... , senin kovan halen dolmamış sanırım çile ile ama şunuda unutma , burada senden yaşçada büyük aplaların var yaşamışlar çekmişler senin bu geçtiğin yoldan geçmişler var onları. Öğütlerini asla kulak ardı yapma ! Akıllı insan başkalarının yaşadıklarını kendisine ders çıkartandır neden sen bile bile lades diyesin herşey gönlünce olsun bye
Teşekkür ederim yazdiginiz tüm yorumlar benim için çok değerli

yanı ne desem bılemedım. ailesine bu kadar aşırı duskun bır erkekle beraber olmak kolay bır sey degıl. yanı soyle kolay aslında ıyı yapmıssın askım. hadı annenlere gıdelım. annenlerı cagır cay ıcelım. aaa annecım gelsene bıze . bu cumlelerle ancak evlılık ayakta duruyo yada sıfır yorum. sevgı + saygı + sureklı gorusmek. evlılık dısarıdan bakıldıgı gıbı kolay degıl aslında. bence sız ıyı bır cıftmısınız sorusunu bır daha oturup konusun problemlerınızı bırbırınızde ıstemedıgınız huylarınızı fln fılan. cnkı evlendıkten sonra hıc olmıycak bsı ınsanın gozune batıyo.
Biz ailesiyle çok iyiydik o da çok mutlu oluyodu sürekli giderdik ailesine oturmaya gezmeye ama bikaç kere sevgilime laf arasında haksızlık ettiklerine şahit oldum maddi konulardan dolayi bide çocuğun halini de görüyordum kendi içimde uzaklaştım biraz şimdiden sonrada hayırlısı olsun valla artık

Evlilikten Soguttu beni resmen ya , bide sinirlenince duvarlara vurmaya başlıyor falan telde konuşurken bile öyle dün akşam sus beni dinle sus diyo bağırıyor falan. Ama bana da sen beni evlilikten soguttun şu yazdıkların yüzünden . Sana yetmicek demek ki hiç bişey diyo

Senin gözünün açılmasından soğumuştur muhtemelen duvarlara sinirden telefonda konuşurken hakim olamıyorsa senin yanında olsan sana vurabilir ya asıl onun bu hareketlerinden dolayı senin soğuman gerekirdi yazmıcam demiştim ya dayanamadım canım lütfen iyi düşün bumudur kocam diye hayallerini süsleyen adam?

Kızlar buraya 1 ay önce falan sevgilimin kız kardesiyle ilgili bi konu açmıştım size içimi dökmüştüm kiminiz kızdı kiminiz de haklısın dedi . Ama konuştukça konu ailesine kendi aramızda ki ilişkiye kadar gitti bayagi evhamli bi şekilde derlestim sizlerle . Kısaca özet geçeyim evlenelim diyen sevgilim var ama ailesi için çektiği kredi var yüksek bi mebla benim gözümde . O yüzden bende evlilikte acele etmek istemedim zamanı değil dedim sonra tartıştık kız kardeşi triplere girdi falan filan.. her neyse okuyanlar bilir o konu da herseyi döktüm içim deki . Ailesi icin kredi cekiyo 30 milyar borcla bana evlenelim diyor sende biseylerden fedakarlik edersin esyadan falan sıkışmayiz cok diyo ailesine gelince pat diye kredi cekiyo bize gelince yok iste diyo ben ailesine yardimci olmasin demiyorum ama bu kadar borc icinde evlenmek mantıklı değil okulum da yeni bitti gibi şeyler yazmıştım . Geçen akşam sevgilim hotmail sifreni degsitirmissin dedi bende burdan bildirim gidiyo diye degitirmistim onada söyledim inanmadi bana yemin etti mesajlarimi okumcagina verdim şifreyi o an nete girme imkanım da yoktu ertesi gün oldu ters ters konuşuyo sonra tabi ben anladım yazdıklarımı okuduğunu. Sana çok kırgınım o yazdiklarina inanamiyorum gerçekleri görmüş oldum falan dedi ne dcegimi bilemedim ne denir ne yapılır ki böyle durumda

eh gerçek düşüncelerinizi öğrenmiş oldu.
eğer "gerçek sizi" öğrendikten sonra evlilik arzusu devam ederse ne ala.
bu durum hoşuna gitmezse de yapacak bir şey yok. olan olmuş artık.

şimdi bi mesaj yazdım sana herkese onay verdim vs. Sonra kendimi düşündüm ee ben evlenirken de eşim işyeri için 200 bin kredi çekmiştiler iki sene kv. İle otur borç bitince ayrı ev açıcaz dediler. Körkütük aşığım ya ailem zaten hiç bir istekte bulunmadı alın naaparsanız yapın sizindir gibi. 2sene oturduk 2 sene de alt katımda oturdular geçen sene başka şehire taşındılar ama ben 3 mide kanaması 3bel ameliyatı ve depresyon larla uğraştım.
Şimdi ben anlıyorum ki iyili boşanmamışım sabretmişim. 1 senedir harikayız okadar eziyet çektim ama değdi çok mutluyuz şimdi.
Çok uzun oldu ama sen onun içindeki insana güveniyosan birlikte herşeyin üstesinden gelebilirsiniz. Tabi çokça sabırlıyım diyosan kardeşim ☺️

Aradaki fark işyeri için kredi çekmiş yani geleceğiniz için , siz + ile başlamışsınız ama konu sahibi eksi ile başlayacak
şimdi bi mesaj yazdım sana herkese onay verdim vs. Sonra kendimi düşündüm ee ben evlenirken de eşim işyeri için 200 bin kredi çekmiştiler iki sene kv. İle otur borç bitince ayrı ev açıcaz dediler. Körkütük aşığım ya ailem zaten hiç bir istekte bulunmadı alın naaparsanız yapın sizindir gibi. 2sene oturduk 2 sene de alt katımda oturdular geçen sene başka şehire taşındılar ama ben 3 mide kanaması 3bel ameliyatı ve depresyon larla uğraştım.
Şimdi ben anlıyorum ki iyili boşanmamışım sabretmişim. 1 senedir harikayız okadar eziyet çektim ama değdi çok mutluyuz şimdi.
Çok uzun oldu ama sen onun içindeki insana güveniyosan birlikte herşeyin üstesinden gelebilirsiniz. Tabi çokça sabırlıyım diyosan kardeşim ☺️

Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah bi ömür sürer , açıkçası ben borçtan korkuyorum daha doğrusu borcun insanları yiprattigini biliyorum görüyorum . Ben sevgilime niye ailene o kadar kredi cekiyosun demedim zaten sadece 2 yıldır iclerindeyim ve ona yapılan haksızlığa tahammül edemedim o kadar çok değer veriyodum ki Amann banane borç onun aile onun demedim . O güldüyse güldüm ağladıysa ağladım bi süre sonra iyice kendi içimde sinirlenmeye başladım annesinin babasının bikaç lafını duydum hesap sorarcasina dedim bu çocuk onlar için neler yaptı halada yapıyo yine olsa yine yapar dediklerine bak. Sonra da film koptu bende daha çok sahiplenmeye başladım onada belli ettim zaten . Ama bazen diyodum aşkım çok ağır geliyo sana bu kadar borc zorlaniyosun diye olsun be aşkım idare ediyorum sen boşver diyodu . 2 yıldır benden hiç bişey esirgemedi asla hakkıni ödeyemem oda bana çok destek oldu ama evlilik konusu açıldı dedim babam izin vermez olay çıkar kendi ailemi düşünmem lazım bencil ce onları ezip gecemem . Sonra çok kavgalar ettik hem senin de borcun var nasıl yapıcaz çok sıkıntı çekeriz benden çok sen çekersin ödüyorum derken dedim paragöz oldum. Ondan beklediğim şey beni anlamasiydi ama asla olaylara benim gözümden bakmıyor hayırlısı diyorum artık ne yapacagini bilemez haldeyim

Back
X