- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Ayrilmak söz konusu olmadı ama çok kızdı bana halada kızgın yine ben kötü oldum bana yaptığın yardimlari anlatmissin yüzlüyosan niye yaptın ben senden milyarlar istemedim dedi. Halbuki yazarken ki tek amacım sizlere ben onu kendimden çok düşündüm çoğu zaman . ailesin de bile bunu göremiyorum demekti yine yanlış anladiyapacak bir şey yok gerçek düşüncelerinizi görmüş oldu, devam yada tamam kararını bekleyin en azından artık birbirinize karşı dürüstçe duygularınızı anlatmış oldunuz.
Bilmiyordum mesaj gitmesini engellemyi.Ya işte zaten şifreyi hatirlamiyordum hatırlamıyorum diyince deli oldu sen bişeyler karistiriyosun demeye başladı bende sonra bi şekilde yeni şifre aldım gir bak ama mesajlarımi açma dedim yeminler etti söz verdi okumuş hepsiniMesaj gitmesini engelleyebilurdin niye sifreni degistirdin ?Sevgilin sifreyi istediginde oyalasaydin keske hemen vermeseydin.Gerci sevgilin haksiz ama gercekler agir gelir.Bekle ve gör bakalim nasil sindirecek...
Yokk artık bildirim gitmiyo öğrendim nasıl olduğunuO degilde, simdi bunlarida okuyodur.
Buna ne demeli?
Hayır burda konu açmıştım o konuşmalar hotmaile gidiyo orda okumuşKimle yazışmalarınızı okudu kardeşiyle mi?
Ne yanlis anlayacak yavuz hirsiz ev sahibini bastiriyor... ( Ay şimdi bana bulaşirmişAyrilmak söz konusu olmadı ama çok kızdı bana halada kızgın yine ben kötü oldum bana yaptığın yardimlari anlatmissin yüzlüyosan niye yaptın ben senden milyarlar istemedim dedi. Halbuki yazarken ki tek amacım sizlere ben onu kendimden çok düşündüm çoğu zaman . ailesin de bile bunu göremiyorum demekti yine yanlış anladi
Yemin etti okumayacagim diye sonra okudu. Eee hani yemini? Daha yemin edip tutmayi bile beceremiyor. Onu birak sana da guvenmiyo birseyler karistiriyon diye yargiliyor. Sen bu adamla mutlu olmayacaksin da neyse bosverim.Bilmiyordum mesaj gitmesini engellemyi.Ya işte zaten şifreyi hatirlamiyordum hatırlamıyorum diyince deli oldu sen bişeyler karistiriyosun demeye başladı bende sonra bi şekilde yeni şifre aldım gir bak ama mesajlarımi açma dedim yeminler etti söz verdi okumuş hepsini
KeskeeeeFarklı bir email adresi ile üyelik alsaydın keşke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?