• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakalandım Sanırım

E tamam o zman gecer siniride kisa zamanda en azindan borc bitene kadar demez bidaha ewlenelim diye.
Zaten ben daha okuduğunu bilmiyodum tel de konusuyorduk ben seni özledim diyince bana dediği yapcak bişey yok alış 2-3 yıl beklemen lazım evlenmek icin dedi o an anladım okuduğunu . Gurur yapıyo şimdi de borcum bitcek herseyi alicam ancak öyle evleniriz sende ailene yardım edersin hem . Birazda sen beni beklersin bakalım dedi

Haklı düşüncelerim ve çekincelerim.
Bu şartlarda evlenmiyorum canım istemiyorsan ayrılabiliriz.
Çünkü senin ailen rahat yaşayacak diye ben sıkıntılarla evlenip mutsuz olamam diyeceksin.

Nokta, bitti. Çok yüz veriyorsunuz bu tiplere.

Git bir de özür dile tam olsun.

Zaten ben daha okuduğunu bilmiyodum tel de konusuyorduk ben seni özledim diyince bana dediği yapcak bişey yok alış 2-3 yıl beklemen lazım evlenmek icin dedi o an anladım okuduğunu . Gurur yapıyo şimdi de borcum bitcek herseyi alicam ancak öyle evleniriz sende ailene yardım edersin hem . Birazda sen beni beklersin bakalım dedi

Problem değil bekleriz.
Aileme yardım etmek iyi olur haklısın.
Adalet yerini bulur deseydin.

Hey Allah'ım yarabbim ne sanıyorlar kendilerini bilmiyorum :)

Evlenmek sadece ayni evi paylaşmak sürekli yan yana olmak mı yahu.
Ne bu evlenme merakı
30 bin borç az mı Allah aşkına ben neden sıkıntı çekeceğim bir evlilik yapayım sırf herifin kara kaşını gözünü seviyorum diye.
Kara kaş göz karın da doyurmuyor mutlu da etmiyor önce huzur lazım..

Haklı düşüncelerim ve çekincelerim.
Bu şartlarda evlenmiyorum canım istemiyorsan ayrılabiliriz.
Çünkü senin ailen rahat yaşayacak diye ben sıkıntılarla evlenip mutsuz olamam diyeceksin.

Nokta, bitti. Çok yüz veriyorsunuz bu tiplere.

Git bir de özür dile tam olsun.
Benim zaten tek istediğim beni anlamasiydi dediğin gibi bişey yazarsam onun gözünde hepten paragöz sırf para için ayrılan bi kız konumuna düşerim ama . Ne zaman bu borç konusu açılsa önceden çok sinirleniyordu bana hersey para mı muhabbetine başlıyordu

Kızlar buraya 1 ay önce falan sevgilimin kız kardesiyle ilgili bi konu açmıştım size içimi dökmüştüm kiminiz kızdı kiminiz de haklısın dedi . Ama konuştukça konu ailesine kendi aramızda ki ilişkiye kadar gitti bayagi evhamli bi şekilde derlestim sizlerle . Kısaca özet geçeyim evlenelim diyen sevgilim var ama ailesi için çektiği kredi var yüksek bi mebla benim gözümde . O yüzden bende evlilikte acele etmek istemedim zamanı değil dedim sonra tartıştık kız kardeşi triplere girdi falan filan.. her neyse okuyanlar bilir o konu da herseyi döktüm içim deki . Ailesi icin kredi cekiyo 30 milyar borcla bana evlenelim diyor sende biseylerden fedakarlik edersin esyadan falan sıkışmayiz cok diyo ailesine gelince pat diye kredi cekiyo bize gelince yok iste diyo ben ailesine yardimci olmasin demiyorum ama bu kadar borc icinde evlenmek mantıklı değil okulum da yeni bitti gibi şeyler yazmıştım . Geçen akşam sevgilim hotmail sifreni degsitirmissin dedi bende burdan bildirim gidiyo diye degitirmistim onada söyledim inanmadi bana yemin etti mesajlarimi okumcagina verdim şifreyi o an nete girme imkanım da yoktu ertesi gün oldu ters ters konuşuyo sonra tabi ben anladım yazdıklarımı okuduğunu. Sana çok kırgınım o yazdiklarina inanamiyorum gerçekleri görmüş oldum falan dedi ne dcegimi bilemedim ne denir ne yapılır ki böyle durumda

Öyle bir yazmışsınız ki bilmeyen biri çok büyük bir suç işlediniz zannedecek. Bu konuda zaten siz haklısınız. O kadar büyük borç varken evlenmek büyük sıkıntı. Tabii ki ailesini de yüzüstü bırakmamalı ama evlilik konusunda ciddiyse ikinizin ayrı bir aile olacağınızı da kabul etmeli. Sakın alttan almayın. Derdim vardı paylaştım deyin.

Evlenmek sadece ayni evi paylaşmak sürekli yan yana olmak mı yahu.
Ne bu evlenme merakı
30 bin borç az mı Allah aşkına ben neden sıkıntı çekeceğim bir evlilik yapayım sırf herifin kara kaşını gözünü seviyorum diye.
Kara kaş göz karın da doyurmuyor mutlu da etmiyor önce huzur lazım..
İşte o da önce huzur sen yanımda ol yeter eşya önemli değil diyodu bende güzel esyalarim olsun düzenli bi ev istiyorum diyince ilk ince yazıklar olsuna bağlıyodu sonrası malum..

Benim zaten tek istediğim beni anlamasiydi dediğin gibi bişey yazarsam onun gözünde hepten paragöz sırf para için ayrılan bi kız konumuna düşerim ama . Ne zaman bu borç konusu açılsa önceden çok sinirleniyordu bana hersey para mı muhabbetine başlıyordu

Her şey para değil ama çok şey para.

Emin ol bunları sana paragözlüğün yanından geçmeyen biri olarak yazıyorum.
Zaten konularımdan da bilen bilir.

Çevremde paranın lafını eden, harcatan, borca sokan tüm arkadaşlarım kıymetli ve
mutlu oldular. Ben de aptallık avuçlarımda eşimin iyi hallerinden tutunmaya çalışıyorum evliliğime.

Paraya değer vermem normalde ama.

Benim kızdığım tüm fedakarlığı senden beklemesi.
Ayrılırsan para için değil onun bu bencilliği ve düşüncesizliği için ayrılmış olursun.

Ilk once sevgilinin sana guvenmemesi cok kotu. Sifreyi unuttum degince birseyler karistiyorsun demesi ben olsam hic vermezdim. Sonrada mesajlari okumasi kotu olmus. Ama birde olaya onun tarafindan bakmaya calis. Tamam sen derdini yaziyosun rahatliyorsun biz seni anliyoruz. Ama adam bi bakiyo ailesi kardesi hakkinda hersey anlatmissin. Yani benim sevgilim benimle olan sorununu birine anlatsa bende kizardim herhalde. Ailesi icin borc aldiysa mecburiyyetden almistir. Senin her sorunu birilerine anlatdigini dusunecektir artik. Bence saha cok kizdigi konuda bu. Bekle siniri gecer o zaman sakin sakin konusursunuz.

Her şey para değil ama çok şey para.

Emin ol bunları sana paragözlüğün yanından geçmeyen biri olarak yazıyorum.
Zaten konularımdan da bilen bilir.

Çevremde paranın lafını eden, harcatan, borca sokan tüm arkadaşlarım kıymetli ve
mutlu oldular. Ben de aptallık avuçlarımda eşimin iyi hallerinden tutunmaya çalışıyorum evliliğime.

Paraya değer vermem normalde ama.

Benim kızdığım tüm fedakarlığı senden beklemesi.
Ayrılırsan para için değil onun bu bencilliği ve düşüncesizliği için ayrılmış olursun.
Aynen öyle ya . Ben ona diyorum ki ben açlığı da yaşadım toklugu da . Neyin ne olduğunu biliyorum yoksa yoktur tabi ki fedakarlık yaparım veya birlikte üstesinden gelmeye çalışırız ama benim üzüldügüm ailene gelince tamam diyip kendni bile düşünmeden kredi cekiyosun bana gelip fedakarlık et diyosun dedim m o zaman bile kendini niye ailemle kiyasliyosun ihtiyaçları vardı hep yardım etcem onlara . Sen ne istedin de yapmadım yazıklar olsun benim için nasıl bunları düşünürsun. Bana burs kartını verdiğini de unutmadım cebinde ki son parayla bana sigara aldığını kendi yurtta ko kahvaltı hakkını bana yedirdigini de . Hep ben onun için bunları yaptım ama o sadece ailesine yapıyo diye dusunuyosun bencilsin yüzlüyosun herkese anlatmissin dedi bana

Aynen öyle ya . Ben ona diyorum ki ben açlığı da yaşadım toklugu da . Neyin ne olduğunu biliyorum yoksa yoktur tabi ki fedakarlık yaparım veya birlikte üstesinden gelmeye çalışırız ama benim üzüldügüm ailene gelince tamam diyip kendni bile düşünmeden kredi cekiyosun bana gelip fedakarlık et diyosun dedim m o zaman bile kendini niye ailemle kiyasliyosun ihtiyaçları vardı hep yardım etcem onlara . Sen ne istedin de yapmadım yazıklar olsun benim için nasıl bunları düşünürsun. Bana burs kartını verdiğini de unutmadım cebinde ki son parayla bana sigara aldığını kendi yurtta ko kahvaltı hakkını bana yedirdigini de . Hep ben onun için bunları yaptım ama o sadece ailesine yapıyo diye dusunuyosun bencilsin yüzlüyosun herkese anlatmissin dedi bana

Fikirlerim bu, herkese anlattım herkes seni ve beni tanımıyor.
Yanlış mı düşünüyorum diye fikir almak istedim.
İyi ki de yazmışım herkes bana hakverdi.

Okuyup saçma alınganlık derdine düşeceğine.
Herkes böyle düşünüyor demek gerçekten haksızım derdine düş deseydin..:63:

İşte o da önce huzur sen yanımda ol yeter eşya önemli değil diyodu bende güzel esyalarim olsun düzenli bi ev istiyorum diyince ilk ince yazıklar olsuna bağlıyodu sonrası malum..

Iste o sadece sen yanimda ol la olmuyor.. O zaman neden birbirini seven eşler sürekli ayrilmak zorunda kaliyor..
Yaşin çok genç senin birak borclarini bi halletsin

Fikirlerim bu, herkese anlattım herkes seni ve beni tanımıyor.
Yanlış mı düşünüyorum diye fikir almak istedim.
İyi ki de yazmışım herkes bana hakverdi.

Okuyup saçma alınganlık derdine düşeceğine.
Herkes böyle düşünüyor demek gerçekten haksızım derdine düş deseydin..:63:
Aynen ya bunu diyebilirim aslında bidaha Acarsa konuyu teşekkür ederim

Ailelerde uyandı erkek evlatlarına evlenmeden bir güzel kredi çektiriyorlar , çok aşık ve saktirik kızlarda bu kadar borçla evleniyor , haram zıkkım olsun bu para o aileye ve kıza çektirenlere

Back
X