Kızlar ben 2. yakıyı yapıştırmadım...Acısından değil...Yapıştırdığımın 2. günü saat 15:00 sular kesildi hadi dedim yarın çıkarırım...3. günü saat 23:00 geldi yaramazlık yaptık duşa gireceğim eşime çıkar dedim yakıyı...Ah ahh keşke yapıştırmasaymışım...Sen 3 gün yakıyla durursan belimle bir olmuş...Eşim yavaş yavaş denedi çıkarmayı yok yok yok...Sonra anlamadan bir çekti of neki offfff...Ben evlendiğimin ilk akşamı bile bukadar acı çekmedim...Başlarım dedim yakına...Eşimin beli ağrıyordu 2. ona yapıştırdım...2 gün tuttu oda çıkardım bende onunkiyi ama gıkı bile çıkmadı...Şaşmadımda zaten benimki acıyı sever...
Kızlar ben 2. yakıyı yapıştırmadım...Acısından değil...Yapıştırdığımın 2. günü saat 15:00 sular kesildi hadi dedim yarın çıkarırım...3. günü saat 23:00 geldi yaramazlık yaptık duşa gireceğim eşime çıkar dedim yakıyı...Ah ahh keşke yapıştırmasaymışım...Sen 3 gün yakıyla durursan belimle bir olmuş...Eşim yavaş yavaş denedi çıkarmayı yok yok yok...Sonra anlamadan bir çekti of neki offfff...Ben evlendiğimin ilk akşamı bile bukadar acı çekmedim...Başlarım dedim yakına...Eşimin beli ağrıyordu 2. ona yapıştırdım...2 gün tuttu oda çıkardım bende onunkiyi ama gıkı bile çıkmadı...Şaşmadımda zaten benimki acıyı sever...
bende işe yaramadı adet oldum dün :1no2:
bekliyorum canım adetime var daha inş. faydası olmuştur.
hadi yabenneyaptımki üzme canım kendini bu ay yine dene hemen ilk seferde olmayabilir belkide ikinci denemende olura.s
çok geçmiş olsun.cnm yakıyı belin nemliyken mi yapıştırdın ya da hafif ıslakken mi yapıştırdın.öyle olduğunda yakı yı çıkarırken sanki derini çıkarılıyomuş gibi acır.
arkadaşlar dikkat edin.nemli veya ıslakken yapıştırmayın çıkarması çok zor olur.dün parmağımı kesmiştim yıkadım ıslakken hemen yara bandını yapıştırdım çıkarana kadar öldüm.kaldıki yakı onu düşünemiyorum bile.
canım üzülmek yok denemeye devam.sizin sebepsiz yeremi olmuyo.valla bu sebepsiz yere olmayanlar yanımda olsalar iki aya kalmaz allahın izniyle hamiş kalmasını sağalrız.cnm önümüzdeki aya perhizini yaparaktan yakınıda yapıştır dene bakalım .perhizin de faydası çok.
perhiz dediğin nedir canım?
Canım duştan çıkmıştım 2 dk sonra falan yapıştırdım...Kuruladım ama nemli gibi kalmış olabilir canım...Birde benim bel kısmımda az kılda var yaptım ağdayı...
canım hani dr da söylüyo ya acı ekşi baharat soğuk şeyler kola falan bunları kasdetmiştim.inanki çok faydası var.özellikle soğuk şeylere dikkat edin..
ciddi mi? benim dr niye sölemedi bana yaf... sadece şunları ye, kola cips yeme, üşütme dedi...
bnde ınanmıorum doktorlrar cok sacmalıo bnce...onu yeme bunu yeme.ben esıme o kaar dıkkat ettım degerler gene aynı sıgarayı bırak sunu yeme bunu yeme cola ıcme duzelırsın yuzde yuz dedi dokotr beyler adamın sıgara ıcıtıgı zamnkı degerı daha ıyıydı böle ınce dusunmekten olmuor zaten.
sana küstüm emine bizim topiğe gelmiyorsun artıkmafoldumben
ben her sabah burdayım bizim topiğe bakıyorum kimse yok sohpet etmek istiyorum ama siz yoksunuz napıym tek başıma orda boşyere kızma bana gelince haber ver gelirim.
tamam tamam hadi gel:çok üzgünüm:
kız ne nazlı seysın sen öle...cok hosuma gıttı.emıne bızım topıge nıe gelmıosun dıyısıne :)))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?