Yakı ile hamile kalmak ....

Kızlar ben 2. yakıyı yapıştırmadım...Acısından değil...Yapıştırdığımın 2. günü saat 15:00 sular kesildi hadi dedim yarın çıkarırım...3. günü saat 23:00 geldi yaramazlık yaptık duşa gireceğim eşime çıkar dedim yakıyı...Ah ahh keşke yapıştırmasaymışım...Sen 3 gün yakıyla durursan belimle bir olmuş...Eşim yavaş yavaş denedi çıkarmayı yok yok yok...Sonra anlamadan bir çekti of neki offfff...Ben evlendiğimin ilk akşamı bile bukadar acı çekmedim...Başlarım dedim yakına...Eşimin beli ağrıyordu 2. ona yapıştırdım...2 gün tuttu oda çıkardım bende onunkiyi ama gıkı bile çıkmadı...Şaşmadımda zaten benimki acıyı sever...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 valla ben kolaylıklan yavas yavas cıkardım.hıcte evlendıgım gunun agırsıylan kıyaslayamıyacagım cunku o dehsetı vahsettı bnde yapmıcam yakı makı zaten artık cunku olmadı adet oldummafoldumben

çok geçmiş olsun.cnm yakıyı belin nemliyken mi yapıştırdın ya da hafif ıslakken mi yapıştırdın.öyle olduğunda yakı yı çıkarırken sanki derini çıkarılıyomuş gibi acır.
arkadaşlar dikkat edin.nemli veya ıslakken yapıştırmayın çıkarması çok zor olur.dün parmağımı kesmiştim yıkadım ıslakken hemen yara bandını yapıştırdım çıkarana kadar öldüm.kaldıki yakı onu düşünemiyorum bile.

bende işe yaramadı adet oldum dün :1no2:

canım üzülmek yok denemeye devam.sizin sebepsiz yeremi olmuyo.valla bu sebepsiz yere olmayanlar yanımda olsalar iki aya kalmaz allahın izniyle hamiş kalmasını sağalrız.cnm önümüzdeki aya perhizini yaparaktan yakınıda yapıştır dene bakalım .perhizin de faydası çok.

bekliyorum canım adetime var daha inş. faydası olmuştur.

hadi yabenneyaptımki üzme canım kendini bu ay yine dene hemen ilk seferde olmayabilir belkide ikinci denemende olura.s

inş olmuştur canım.bize güzel haberlerini yazarsın inş.rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.

Canım duştan çıkmıştım 2 dk sonra falan yapıştırdım...Kuruladım ama nemli gibi kalmış olabilir canım...Birde benim bel kısmımda az kılda var yaptım ağdayı...

perhiz dediğin nedir canım?

aa valla bende terliyken yapıştrmıştımaman ne acııııııı büyün incecik kılarımı söktü adaya gerek yok bööle iyimiş mafoldumben

canım hani dr da söylüyo ya acı ekşi baharat soğuk şeyler kola falan bunları kasdetmiştim.inanki çok faydası var.özellikle soğuk şeylere dikkat edin..

ciddi mi? benim dr niye sölemedi bana yaf... sadece şunları ye, kola cips yeme, üşütme dedi...

ciddi mi? benim dr niye sölemedi bana yaf... sadece şunları ye, kola cips yeme, üşütme dedi...

ben inanmıyorum öyle şeylere yemeyle içmeyle alakası yok bence bu kadar hamile kalan var hepsi yediklerine dikkat mi ediyo sanki.

bnde ınanmıorum doktorlrar cok sacmalıo bnce...onu yeme bunu yeme.ben esıme o kaar dıkkat ettım degerler gene aynı sıgarayı bırak sunu yeme bunu yeme cola ıcme duzelırsın yuzde yuz dedi dokotr beyler adamın sıgara ıcıtıgı zamnkı degerı daha ıyıydı böle ınce dusunmekten olmuor zaten.

kilodan dolayı cocuk olmaz dıolar bır arkadasım var yerınden kalkamayacak derecede kılolu cocucgu oldu.benım kuzenım alkol sıgara içio cocugu hemen oldu dıger bır tanıdıgım sabah ac karnına cola ıle sıgara ıcerdı gun boyu cola elınde onunda oldu.yanı böle yok beslenmeymıs yok bılmemeneymıs ınanmayın yeterkı allh ol desın yeterkı rızkı olsun ben ınanmıorum yeme ıcmeye inşşallh rabbım o guzel duyguyu hepımıze tattırır

ben sigara olayınada inanmıyorum günde 2 paket sigara içen ve sağlıklı çocuğu olan insanlar var onların niye oluyo o zaman hepsi laf ya herşeyi oluruna bırakmak en iyisi bence vakti geldimi oluyo biz ne yaparsak yapalım boş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…