güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım inş. Allahın izniyle bu yakı vesilem olurda bebişim gelir bu ay çok istiyorum çoooookkk:CüvCüv:çok iyi bir insansın canım ya Allah senden razı olsun yakıyla hamile kalıym veya kalmayım önemli değil sen böyle bişeyi bizimle paylaşıyosun önemli olan bu belkide bu sayede bir çoğumuz hamile kalıcaz hep birlikte bekleyip görelimboshayallersmileinşallah canımmmm :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: 3. yılın sonun da bu ay olursun inşallah Allahın izniyle :Saruboceq: :Saruboceq:
inş. hepimiz burada hayırlı haberler veririzhihoyyytsen yakı yapıştırmıştın değilmi canım.Hade kızlar hayırlı haberlerınızı verırsınız ınŞŞŞŞ
benim iki gün kaldı kızlar dua edin nolur :Saruboceq:
şimdilik ne adet ne hamilelik belirtisi yok
[COLOR="Red" .!.:emineu[/COLOR];13156759]-
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım inş. Allahın izniyle bu yakı vesilem olurda bebişim gelir bu ay çok istiyorum çoooookkk:CüvCüv:çok iyi bir insansın canım ya Allah senden razı olsun yakıyla hamile kalıym veya kalmayım önemli değil sen böyle bişeyi bizimle paylaşıyosun önemli olan bu belkide bu sayede bir çoğumuz hamile kalıcaz hep birlikte bekleyip görelimboshayallersmile
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
teşekkür ederim canım sende öylesin Allah senden de razı olsun ....böyle bebek sevdasıyla kavrulan hemcinslerimi görünce üzlüyorum onlarında olsun geceleri koklayarak uyusunlar istiyorum ...her gece uyumadan önce oğlumu öptüğümde çok içten Allanım şükürler olsun bana evlat verdiğin için ama ne olur ne olur olmayan tüm kadınlara da ver diyorum ...ama bunu çok yorgun olupta sızmadığım sürece hergün diyorummm mafoldumben mafoldumben :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Allahım hayırlısıyla sağlıklı eli ayağı düzgün bir evlat versin sana arkadaşım inşallaaaaaaaaaahhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:şimdi bu iki gün geçmek bilmez biliyorum bol bol dua et tatlım:Saruboceq:
teşekkür ederim canım sende öylesin Allah senden de razı olsun ....böyle bebek sevdasıyla kavrulan hemcinslerimi görünce üzlüyorum onlarında olsun geceleri koklayarak uyusunlar istiyorum ...her gece uyumadan önce oğlumu öptüğümde çok içten Allanım şükürler olsun bana evlat verdiğin için ama ne olur ne olur olmayan tüm kadınlara da ver diyorum ...ama bunu çok yorgun olupta sızmadığım sürece hergün diyorummm mafoldumben mafoldumben :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
hadi bakalım kızlar bu ay bitmeden bir hamiş haberi alalım artık birinizden :Saruboceq: :Saruboceq:
nurunayn teşekkürler canım paylaşımın için umarım ihtiyacı olanların işine yarar :Saruboceq:
sağol arkadaşım acaba bende aşılma aı yakıyı yapıştırsammı ki doktor kızarmıki bilemiyom sence ne yapsam bilmiyorumkismile
Allah razı olsun kızlar inşallah en kısa zamanda tüm isteyenler bebeklerine kavuşur
gerçekten günler saatler geçmek bitmek bilmiyor umutlanmak istemiyorum ama meraktan da ölmek üzereyim
acaba şimdiden test yapsam çıkar mı? bilmiyorumkismile
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım inş. Allahın izniyle bu yakı vesilem olurda bebişim gelir bu ay çok istiyorum çoooookkk:CüvCüv:çok iyi bir insansın canım ya Allah senden razı olsun yakıyla hamile kalıym veya kalmayım önemli değil sen böyle bişeyi bizimle paylaşıyosun önemli olan bu belkide bu sayede bir çoğumuz hamile kalıcaz hep birlikte bekleyip görelimboshayallersmile
inş. hepimiz burada hayırlı haberler veririzhihoyyytsen yakı yapıştırmıştın değilmi canım.
Allahım hayırlısıyla sağlıklı eli ayağı düzgün bir evlat versin sana arkadaşım inşallaaaaaaaaaahhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:şimdi bu iki gün geçmek bilmez biliyorum bol bol dua et tatlım:Saruboceq:
bence yapma canım bekle biraz daha biliyorum çok zor ama bunu başarmak zorundasın erkenden test yapıp kendini üzme ben çok yaptım ondan biliyorum varsada çıkmayabiliyo o yüzden adetin geçene kadar bekle.Allah razı olsun kızlar inşallah en kısa zamanda tüm isteyenler bebeklerine kavuşur
gerçekten günler saatler geçmek bitmek bilmiyor umutlanmak istemiyorum ama meraktan da ölmek üzereyim
acaba şimdiden test yapsam çıkar mı? bilmiyorumkismile
doktor nerden bilecek yakı yapıştırdığını sen yapıştır zaten 2 gün kalıyo kontorole gitmeyeceğin zamana denk getiryerimsenibensonuçta zararlı bişey değil ben yaptım aslında iyide oldu belim ağrıyodu iyi geldi valla.sağol arkadaşım acaba bende aşılma aı yakıyı yapıştırsammı ki doktor kızarmıki bilemiyom sence ne yapsam bilmiyorumkismile
canım yazdıklarını anlıorum ama zor bır surec cunku bızım ıcın asılama bıle deıl dırek tup bebek dıolar.yedırmedıım yapmadıgım bısı kalmdı rabbım ol derse olur blıorm herseyı bıraktık bızde sımdılık kafamızı dınlemek ıstıyoruz.senın durumun ıle benımkı farklı .sızınkı gene varmıs onceden bır kac mılyon bızımkının 3 ay oncesı 1 mılyn gene deıldı toplamı 2 mılyon ama canlı sayısı gene kotu((((.alhtan umıt kesılmez ne dıyeyım....ınş sende asılamaya bıle gerek kalmaz
yarın deılmıkı senın adet gunun?bekle bence yarında olmazsan ertesı gunu yaparsın.bu kadar sıkıntı yaratma kırmızıyı gorunce soka gırersın benım gıbı
adet ağrılarım başladı bile
daha da erken ama anlamadım gitti
yakı makı hak getire bu ay da boşa gitti :gitme:
adet ağrılarım başladı bile
daha da erken ama anlamadım gitti
yakı makı hak getire bu ay da boşa gitti :gitme:
ayy cnm inş adet olmazsın.hamile haberini verirsin bizlere.merakla sizleri bekliyorum.
hmılelık ıle adet belırtılerı aynı olur zaten bellı olmaz gnede sıkma canını
Kızlar ben yakıyı 10 Mayıs akşamı saat 23:30 gibi yapıştırdım...Bu sabaha kadar yaktığını hissediyordum ama şimdi hissetmiyorum kaşıntı hissediyorum...Eşime dedim çıkarayım...Bekle en azından saat 15:00 kadar ben gelince çıkartırım dedi...Sizdede bu kaşıntı oldumu...
Birde 2. de yapıştıracaktım hemen ama arkasındaki yazıda eğer ilk defa kullanılıyorsa 2. için 14 gün geçmeden yapıştırılmamalı diyor...Ne yapayım bilemedim kızlar...
kızlar yakı yapıştırınca malum banyo işi ne oluyor bilmiyorumkismile
sağolun kızlar desteğiniz için
ben kendimi en kötüsüne hazırladım bekliyorum şimdi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?