Yakı ile hamile kalmak ....

kızlar öncelikle esra sana sesleniyorum..
lütfen üzülmeyin bakın bizim 12, 16 milyon olan spermerimiz 35 milyon olmuş maşallah deyin bozuşmayalım haa :umursamaz: ama son 1 aydır incir kürü yptım birde eşim ginseng macunu yiyor harektimizde düzelmiş aşılama doktorumuz bu sayı bizim için iyi dedi..
size rica ediyorum üşenmeyin izcir kürünü yapın yedirinrabbimin izni le ben faydasını gördüm elimden gelse sitenin heryerine yazacağım bunu bilmiyorumkismile ve ginseng macununu eşimki yemezdi beni çok ağlatırdı ama kendide gördü etkisini şimdi kendisi yiyor ben demeden..
inciri alın bayağı olsun yıkayın kavanoza koyun üstüne gelene kadar zeytin yağı koyun sabah akşam kocanız yesin..
üstelik incir ve zeytin kur'anda geçiyor rabbim hepimize şifamızı versin..
banada dua edin aşılamamız tutsun :Saruboceq::Saruboceq:

hadi bakalım kızlar bu ay bitmeden bir hamiş haberi alalım artık birinizden :Saruboceq: :Saruboceq:
nurunayn teşekkürler canım paylaşımın için umarım ihtiyacı olanların işine yarar :Saruboceq:

inşallah canımmmm :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: 3. yılın sonun da bu ay olursun inşallah Allahın izniyle :Saruboceq: :Saruboceq:
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım inş. Allahın izniyle bu yakı vesilem olurda bebişim gelir bu ay çok istiyorum çoooookkk:CüvCüv:çok iyi bir insansın canım ya Allah senden razı olsun yakıyla hamile kalıym veya kalmayım önemli değil sen böyle bişeyi bizimle paylaşıyosun önemli olan bu belkide bu sayede bir çoğumuz hamile kalıcaz hep birlikte bekleyip görelimboshayallersmile
Hade kızlar hayırlı haberlerınızı verırsınız ınŞŞŞŞ
inş. hepimiz burada hayırlı haberler veririzhihoyyytsen yakı yapıştırmıştın değilmi canım.
benim iki gün kaldı kızlar dua edin nolur :Saruboceq:
şimdilik ne adet ne hamilelik belirtisi yok

Allahım hayırlısıyla sağlıklı eli ayağı düzgün bir evlat versin sana arkadaşım inşallaaaaaaaaaahhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:şimdi bu iki gün geçmek bilmez biliyorum bol bol dua et tatlım:Saruboceq:

Allah razı olsun kızlar inşallah en kısa zamanda tüm isteyenler bebeklerine kavuşur
gerçekten günler saatler geçmek bitmek bilmiyor umutlanmak istemiyorum ama meraktan da ölmek üzereyim
acaba şimdiden test yapsam çıkar mı? bilmiyorumkismile

hadi bakalım kızlar bu ay bitmeden bir hamiş haberi alalım artık birinizden :Saruboceq: :Saruboceq:
nurunayn teşekkürler canım paylaşımın için umarım ihtiyacı olanların işine yarar :Saruboceq:

sağol arkadaşım acaba bende aşılma aı yakıyı yapıştırsammı ki doktor kızarmıki bilemiyom sence ne yapsam bilmiyorumkismile

sağol arkadaşım acaba bende aşılma aı yakıyı yapıştırsammı ki doktor kızarmıki bilemiyom sence ne yapsam bilmiyorumkismile

canım yazdıklarını anlıorum ama zor bır surec cunku bızım ıcın asılama bıle deıl dırek tup bebek dıolar.yedırmedıım yapmadıgım bısı kalmdı rabbım ol derse olur blıorm herseyı bıraktık bızde sımdılık kafamızı dınlemek ıstıyoruz.senın durumun ıle benımkı farklı .sızınkı gene varmıs onceden bır kac mılyon bızımkının 3 ay oncesı 1 mılyn gene deıldı toplamı 2 mılyon ama canlı sayısı gene kotu ((((.alhtan umıt kesılmez ne dıyeyım....ınş sende asılamaya bıle gerek kalmaz

yarın deılmıkı senın adet gunun?bekle bence yarında olmazsan ertesı gunu yaparsın.bu kadar sıkıntı yaratma kırmızıyı gorunce soka gırersın benım gıbı

evet bende yapmıstım yakıyı....bır umut ıste bakalım

bence yapma canım bekle biraz daha biliyorum çok zor ama bunu başarmak zorundasın erkenden test yapıp kendini üzme ben çok yaptım ondan biliyorum varsada çıkmayabiliyo o yüzden adetin geçene kadar bekle.
doktor nerden bilecek yakı yapıştırdığını sen yapıştır zaten 2 gün kalıyo kontorole gitmeyeceğin zamana denk getiryerimsenibensonuçta zararlı bişey değil ben yaptım aslında iyide oldu belim ağrıyodu iyi geldi valla.

canım benim eşimin spermlerinde sorun yok ama ben çakşır macununu duydum ve yaprım macunu eşim 4 veya 5 gün yedi tadı ağır geldi yiyemedi fazla bende zorlamadım ama sperm testinin sonucunu görünce oda şaşırdı 50 nilyon olan sperm 77.5 olmuştu hemde 4 gün yedi düşün uzun süre yese nasıl olur ben sonradan çayını içirdim o daha hafif içmesi kolay ama macun daha etkili yapmak istersen içinde neler var yazarım.netten bi araştır istersen çakşır kökünü süper bişey.

yarın deılmıkı senın adet gunun?bekle bence yarında olmazsan ertesı gunu yaparsın.bu kadar sıkıntı yaratma kırmızıyı gorunce soka gırersın benım gıbı

adet ağrılarım başladı bile
daha da erken ama anlamadım gitti
yakı makı hak getire bu ay da boşa gitti :gitme:

Kızlar ben yakıyı 10 Mayıs akşamı saat 23:30 gibi yapıştırdım...Bu sabaha kadar yaktığını hissediyordum ama şimdi hissetmiyorum kaşıntı hissediyorum...Eşime dedim çıkarayım...Bekle en azından saat 15:00 kadar ben gelince çıkartırım dedi...Sizdede bu kaşıntı oldumu...
Birde 2. de yapıştıracaktım hemen ama arkasındaki yazıda eğer ilk defa kullanılıyorsa 2. için 14 gün geçmeden yapıştırılmamalı diyor...Ne yapayım bilemedim kızlar...

kafana gore takıl yha bakma sen arkasındakı yazıya.ben her banyodan once cıkarıp banyodan sonra yenısını takıodum.bnde kasıntı deılde sankı karıncalanmıs gıbı yapıodu.ama kızlar bır tane marka var ondan sakın kullanmayın cok kalıtesız suan adı aklıma gelmıor.ııstmıyor yanı o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…