Yakı ile hamile kalmak ....

:umursamaz:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

canım, benim bildiğim yakı önce birkaç gün yakar.yakması geçince kaşındırmaya başlar.yani şimdi kaşınması gayet normal.ilişki olsun duş alırken çıkarırsın.olma mı.güzel haberlerinizi bekliyoruz.

Son düzenleme:
:umursamaz:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

esracım üzülme canım bak bizlerde seninle aynı şeyleri yaşıyoruz ama pes etmek yıkılmak yok aynen devam

kızlar yakı yapıştırınca malum banyo işi ne oluyor bilmiyorumkismile
Canım şimdi ben çıkartmadan yaramazlık yapacağım sonra çıkartıp duşa gireceğim çıktığım gibi kurulanıp yenisini yapıştıracağım...Yakı ile zaten duşa girilmez...Aldığın abdest kabul olmaz...
Canım benimkinin markası K Roll yakı yazıyor...

İnşallah canım 15. denememde güzel haberler veririm sizlere...

üzülmeyin kızlar ümidinizi kaybetmeyin sitres yapmayın vardır herşeyde bir hayır lmaz: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

esracım üzülme canım bak bizlerde seninle aynı şeyleri yaşıyoruz ama pes etmek yıkılmak yok aynen devam

canım seni sürekli takip ediyorum lütfen üüzlme yani sorun senden değil biliyorsun eşinden bence her ay bu beklentiye girip pskolojini bozma eşinle alaklı tedavi yönetmlerini araştır ve bunun çöüzmüne bak çok gençsin ve ben senin için çok üüzlüyorum senin ruh sağlığın beden sağlığını hiç düşünmeyeceğin kadar önemsiyorum bir ablan olarak lütfen kendini yıpratma gülüm sorun sen değilisn bunu o güzel beynine lütfen işle ve rahat ol çok ama çok gençsin önce eşin bu sorunu çözmenin yollarına bakacak annelik bir kadına verilmiş en güzel duygu hiç kimse bu duyguya engel olmammalı?
canım benim çok özel wıp dedğimiz müşterim şuan menopozda çok tatalı bir kadın 16 yaşında evleniyor yıllarca anne olmakiçin için için kendini yiyor yıllar geçiyor eşi hep korunuyorum vs vs vsv muhabetinde sonra araya bir sürü insan girerek eşi ikna ediyorlar sprem ler 0 çıkıyor yani asla ve asla bebeği olmaz rapaoro o dönemlerde veriliyor ve erkek bu işin üstünde asla ve asla durmuyor şimdi benim o ttalı bayan müşterim 50 li yaşlarda ve her ana bu konuda konuşma ihtiyacı duyuyor ve gözleri doluyor yani kadın haelndaha acı çekiyor pekii kimin ona bu acıyı çektirme hakkı vardı*ekonomik olarak hiç ama hiç birşeye ihtiyacı yok ama işte acılar içinde
bense senin acı çekmeni istemiyorum tatlım çok cici çok hoş bir kızsıın bbeeğim sakın ağlama mantıklı davarn bazan yaşamda duygularla hareket edilmemmeli eşin bu işi takip etmeli senin için takip etmeli
sana kucak dolusu sevgiler gönderiyorum lütfeen kekendine iyi davran

oncelıkle yazdıkların ıcın saol.benı anladıgın ıcınde bana destek oldugun ıcınde cok saol.evet cok gencım ama kendımı sımdıden cok yaslanmıs gıbı hıssedıorum.1 yılın ıcınde yasamaıgım sey kalmadı.5.5 ay boyunca vajınısmus hastasıydım anestezı altında bırıktelık yasadım ıyılesemedım oraya gıttım buraya gıttım zar zor ıyılestım onun ustune 2 ay adet olunca once ben gıttım doktora sorun cıkmadı tabı rahım fılmı cektırmedım aama genede tam anlamıylan bılmıorum.sonrdaa zorlaaaaaaaa esımı goturdum bende sorun yok benım bırseyım yok bosuna goturuosun cumlelerını kura kura test yaptırdıkkı ne gorelım sperm sayımızda sorun var.3ay boyunca bebekler gıbı baktım.hep ona ılac kullanma bır kac gun sonra tekrardan test yaptıralım dedım dınlemedı.ılaclrdan sonra sonuc daha beter oldu.sımdıde bısı yemıor kecıboynuzunu bıle ıcmıor.kayınvalıdem kabullenmıor sorunun oglundan oldugunu oysakı dıger oglunnda 6 yıldır cocugu olmuor.sorun onda veya bende hıc fark etmez sonucta evlenmısım aynı seyı bende yasayabılırım.suan ıcın tup bebek dıor doktor.ama maddı yonden yardım edenımızde yok bızımde yok ımkanımız daha dugunden yenı cıkmısız.işte böle benım hıkayemde.ALLH herseyın hayrlısını versın oncelıkle bunu dıorum eger hayırsızsa kımseye nasp etmesın.bende ısterım anne olmak tabıkı kucagımda melegımın kokusunla yasamayı ama yaradan uygun gormuyorsa vardır bır hıkmedı.uzulumuyormuyum cok uzuluyorum.kafaya takıorum.herkesın dogal yollan oluor benım neen olmuor bu sıkısıklıkta tup bebek de nerden cıktı dıorum.bugun aynaya baktım vede kendımı toparlamaya karar verdım.bakalım bu sozumu ne kadar tutabılecegım.uzun oldu bılıorum ama burdakıler anlar cektıklerımı.dualrınızı eksık etmeyın..

canım benim tatlı kız tabbiki önce yaradana sığınmalı ama duyguları bırakıp mantığıda kullanmak lazım eşin eğer kabulllenmiyorsa yada sorun haline getiriyorsa biraz zamana bırak canım çünkü çok gençsin ve yeni evliisn önce yaşamı hayatı yaşayın abla tavsiyesi ben senin yaşındayken bebeği asla düşünmüyordum evliliğide tabbikii bu bendim yaşadıklarımdan pişman değilim şayet evlenseydim sen kadar kızım olurdu emin ol buna 40 da velndim ve şuan sorun yokken anne olamıyorum yani bunuda çok dert etmemek lazım senin yolun çokkkkkkkkkkkk ama çok uzun ne kayıvaldini kafana tak ne eşini güzelce ye iç süsülen püslen keyfini çkart bebek modundan çık bence bırak zaman ne göstrecek sana kaderinde neleri yaşayacaks tıp çok ilerledi hiç spremi olmayanları bile babba yapabiliyorlar bir kaç yıl sonrra kimbilir daha neşler bulacaklar canım bence bunblara takılı kalma lütfen kendne güzel uğraşlar bul kk kulübü bence .çok iyi bir platrfom ama iyi kullanılırsa aksi takd,rde depresif durumada sokabiliyor canım seni tanımıyorum ama yazılarını hep okuyorum ve ilgi alanıma girdin bana ihtiyacın olursa infertiletkısırlık 30 lu çıtırlar topiğnde bulursun ablacım rabbime emnaet ol

saol canım :) esım durumunu kabullenıorda sevgılı anası kabullenmıor tup bebek bıle yaptırmamızı ıstemıor neymıs cok erkenmıs :) zaten ılerleyen zamnlarda bız ıstesekte olmaz:)allh hayırlısını versın senın ıcınde benım ıcınde herkes ıcınde.ben bır yandan cok ama cok sanslıyım bu rahatsızlıklarımın ıcınde herkesı daha ıyı bır sekılde anladım o bakımdan cok sukredıorum yasadıklarıma.senı bılıorum zaten dah aoncede baska topıkte falan yazılarını okuodum kurdu oldum buraların:):):):)

kızlar ben 5 haftalık hamıleymısim 35 gunluk yanı bugun gıttık kese olusumu olmus dr ıyı falan dedı,ama ben 20 nısanda yanı bebıs karnıma düşeli 10.gun falan iken tahmınen yanı, ben saglık ocagına gıtmıstım kasıntımdan dolayı ebe uzun ıcımızde acılan demır gıbı bısı sokarak alttan bakmıstı sımdı dusunuyorum acaba bebıse bısı olurmu ılerde bı zararı olmusmudur??????

kız dogursanda kurtulsak senden :) rahım kalınlasman bıttı dıs gebelıgıde atlattın doktra gıtmıssın ıyı dediği halde sen bısı olmusmudur dıe soruosun :) yok canım bişi olmamıstır allhın ıznıylen.olsa sölerdı doktor

seni böyle gülüyor görmek çok hoş kayıvaldenide takma kafana bencede tüp için henüz erken biraz hayatını yaşa güzel kız :))) yüüzün hep gülsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…