Yakı ile hamile kalmak ....

ee bayanlar büyük umutla girdim birkaçgündür yoktum boshayallersmile yakı deneyen arkadaşların sevinçli haberlerini görmek istiyorum artık sanıyorum geçen ay ve bu aydan deneyenlerden bekliyorum haberler bu arada adet olanlar üzülmesin ben üzerine 4 ay adet gördüm delikafadulden annem bile rüyasında beni hamile görmüş sen hamilesin dedi bende imkansız şuan adetliyim demiştim bilmiyorumkismile ikinci adetimi de olduktan sonra öğrendim hamile olduğumu kaydirigubbakcemile3 sonra üzerine 2 adet daha oldum yani dört ay devam etti bu durum üzerine olanlar var mesala teyzem 9 ayda da adet görmüş ne zor bişey bilmiyorumkismile
onun için heran herşey olabilir yeterki sitrese girmeyin opuyorumnanaktan

adetime az kaldı bekliyorum inş. işe yaramıştır yakı şifa Allahtan vesile yakından olmuştur belki heyecanla bekliyorum inş. güzel haber alırımda burada sizlerle paylaşırım:Saruboceq:

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

benim 1 hafta var adetime yumurtlama gününe yakın yakı yaptım ancak 1 gün dayanabildim yumurtam 10 da çatladı 14 de akşam 1 damla kahve leke geldi ve birdaha bişi gelmedi yani beklemdeyim ama ilk defa böyle bişi yaşadım yani adetime 9 gün varken 1 damla kahve rengi leke oldu hamile kalırsam öncve kendi topiğimize sonra hemen buraya yazacağım :)))

ben inanmıyorum öyle şeylere yemeyle içmeyle alakası yok bence bu kadar hamile kalan var hepsi yediklerine dikkat mi ediyo sanki.

tabikede cnm bunları yiyenler hamile kalmaz demiyoruz ki.sadece biraz daha hamilelik şansını artırmak için...acı ekşi soğuk şeyler damarları taş gibi sertleştirir..bu da hamileliği zorlaştırır.1-2ay kadar bunları yememeye gayret etsek nolcak ki.bebiş için değmez mi

adetime az kaldı bekliyorum inş. işe yaramıştır yakı şifa Allahtan vesile yakından olmuştur belki heyecanla bekliyorum inş. güzel haber alırımda burada sizlerle paylaşırım:Saruboceq:

inş vesile olmuştur.merakla güzel haberlerini bekliyoruz..hadi inş rabbim yüzünü güldürsün

Son düzenleme:
tabiki bebişlerimiz için değer yemeyince gelmeyeceğini bilsem hiç yemem neyse o zaman bende biraz dikkat edeyim çok acı ve ekşi yerim debilmiyorumkismile
inş vesile olmuştur.merakla güzel haberlerini bekliyoruz..hadi inş rabbim yüzünü güldürsün

ya ne kadar iyisiniz sizler böyle bana yaptığın dua için çok teşekkür ederim Rabbim seninde gönlündeki muradını versin:Saruboceq:size güzel haber vermeyi o kadar çok isterimki

bak gördün mü cnm acıya ekşiye düşkünmüşün.benim buraya yazzzdıklarım da hiç bir çıkarım yok sadece aynı dertten muzdaripim ve bebişsizliği çok iyi anlıyorum ve anlıyoruz.tek derdim bir an önce bebişlerinize kavuşmanız.burda bildikleri mi paylaşmak istedim belki faydası olur diye.olurda bana da dua edersiniz diye. az dikkat et yerine tatlı ye olmamı.biz elimizden geleni yapalım takdir allahın....

ya ne kadar iyisiniz sizler böyle bana yaptığın dua için çok teşekkür ederim Rabbim seninde gönlündeki muradını versinsize güzel haber vermeyi o kadar çok isterimki
inş cnm inş.benimde muradım bir bebiş.inş dualarımız kabul olur hepimizin yüzü güler:Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:

çok ilginç CADIARZU eğer bu ay adet olursan yine devam et yakıya sende gelişme olucak sanırım :lepi: hadi hayırlısı olsun :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar günaydın,bayramınız kutlu olsun turkbayragi
bugün adetim 4 gün geçmişti testim negatif çıktı, sanırım hamile diilim..
haber vereyim dedim

meraba kızlar benimde adetime 9 gün varken şiddetli adet sancısıyla beraber akıntı şeklinde kırmızı birazda kahverengi leke geldi ben tam oldum dedim çünkü adet sancısıyla geldi leke sonrasında birkaç damla daha geldi sonrada kesildi ne bu şimdi kızlarbilmiyorumkismile

9 gun kala cok erken ama :uhm::uhm:

9 gun kala cok erken ama :uhm::uhm:

evet çok erken bende de hamilelikten önce hayatımda görmediğim kadar çok kanama olmuştu adet gördüğümde o kadar çoktu ki yatak kan gölüne döndü hemen doktora gittim hormanlar düzene girdi dedi ilaç verdi sonra bir daha olmadı o şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…