Yakı ile hamile kalmak ....

slmmm kızlar kimse yokmu hemen doktorumu kanal d yi acın hamile kalmak için dr gürkan kubilaydı sanırım tarif vericekmişşş

canım bende öyle çok kanama olmadı çok az geldi sonra kesildi.senin ne demek istediğini anlamadım açıkçası yani hormonel dengesizlikten olabilir mi demek istedin benim kanamayı.

gebe kalmak için:
demir:kırmızı et, kümes hayvanları....
tam tahıllı ekmek....
çinko (istidye, kuru fasulye, dana eti, peynir, mısır) özellikle kısırlık problemi olanlar için önemlimiş bu hem erkek hem bayan için yane....
antioksidanlar (yaban mersini, kıvırcık, biber).....
vitamin+mineral+lif (brokoli, kabak,bezelye) tüketilecekmiş kızlar.....

slm kızlar aranızda yakının faydasını gören oldumu acaba yane hamiş olan varmı bende aldım yakı ama daha yapmadım ayın 26 da kontrolüm var yumurta takibi yapıyo dr m geçen ay çatlatma iğnesi yaptı ama malesef başarısız bu ayki iğneden sonra yapıştırıcam yakıyı bi zararı olurmu acaba iğneyle aynı zamanda olunca?bilmiyorumkismile

ilk defa duyuyorum ve şaşkınım:sm_confused::sm_confused:

bana göre olmaz hem ne gibi zararı olabilirki tatlım yarabandının büyük hali işte a.s.

meraba kızlar biliyosunuz bu ay bende yakı yapıştırdım adet tarihim 26 mayıs 4 gündür lekelenme şeklinde akıntılarım var bazen kahverengi bazen pembe bende durumdan şüphelenip evde idrar testi yaptım sonuç pozitif dünyalar benim oldu 2.çizgi hemen belirdi bugünde kanda baktırdım sonuç 1,39 yani negatif yani anlayacağınız allak bullak olmuş vaziyetteyim kafam çok karışık çok oralim bozuldu.

bır daha yap evde ıdrar testı gec dollenmeyse kanda kadar cıkması normal dıcem ama kanda cıkmayan bısı ıdararda hıc cıkmaz.bnde okuyunca cok sevındım bırden.:uhm:

çok ilginç ya ilkanda sevindim sonra şşaırdım bekle bakalım bir iki gün tekrar test yap

başları okurken nasıl da heyecanlandım hamilesin sandım.çok şaşırdım niye böyle olmuş acep.hayırlısı olsun cnm.valla bende bir heyecan sanki ben hamile oluşum gibi. hissettim bi anda.dur bakalım gelmezse tekrar yaparsın

şimdi doktorumla görüştüm yurt dışında olduğu için muayene olamadım ara kanama olabilir pazartesi gel bakalım dedi

Ben de yumurtlama günümden 2 gün önce yapıştırcam bu yakıyı. Denemekten zarar gelmez. Olumlu bir sonuç alırsam da yazarım buraya

ayy tatllımm göğe uçup sonra yere çakılmak böyle bişey demek akannehir önce çok sevindim sonra çok üzüldüm bilmiyorumkismile
inşallah herşey istediğin gibi olur bekleyelim bakalım

offfffffff ne zor bi durum yaaaa bende yakıyı dün akşam yapıştır 18 ile 23ü arası yumurtlama gününmüş bakalım bekliyorum :))

ama senin durum gerçekten çok karışık. allahım inşallah bebeğin gelmiştir canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…