- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
evet çok erken bende de hamilelikten önce hayatımda görmediğim kadar çok kanama olmuştu adet gördüğümde o kadar çoktu ki yatak kan gölüne döndü hemen doktora gittim hormanlar düzene girdi dedi ilaç verdi sonra bir daha olmadı o şekilde
slmmm kızlar kimse yokmu hemen doktorumu kanal d yi acın hamile kalmak için dr gürkan kubilaydı sanırım tarif vericekmişşş
yok canım aklıma geldi öylesine yazdımcanım bende öyle çok kanama olmadı çok az geldi sonra kesildi.senin ne demek istediğini anlamadım açıkçası yani hormonel dengesizlikten olabilir mi demek istedin benim kanamayı.
hadi bakalım hayırlısı olsun :Saruboceq:kızlar size güzel haberler vericem inş.bekleyin az kaldıyerimseniben
slm kızlar aranızda yakının faydasını gören oldumu acaba yane hamiş olan varmı bende aldım yakı ama daha yapmadım ayın 26 da kontrolüm var yumurta takibi yapıyo dr m geçen ay çatlatma iğnesi yaptı ama malesef başarısız bu ayki iğneden sonra yapıştırıcam yakıyı bi zararı olurmu acaba iğneyle aynı zamanda olunca?bilmiyorumkismile
hadi bakalım hayırlısı olsun :Saruboceq:
meraba kızlar biliyosunuz bu ay bende yakı yapıştırdım adet tarihim 26 mayıs 4 gündür lekelenme şeklinde akıntılarım var bazen kahverengi bazen pembe bende durumdan şüphelenip evde idrar testi yaptım sonuç pozitif dünyalar benim oldu 2.çizgi hemen belirdi bugünde kanda baktırdım sonuç 1,39 yani negatif yani anlayacağınız allak bullak olmuş vaziyetteyim kafam çok karışık çok oralim bozuldu.
meraba kızlar biliyosunuz bu ay bende yakı yapıştırdım adet tarihim 26 mayıs 4 gündür lekelenme şeklinde akıntılarım var bazen kahverengi bazen pembe bende durumdan şüphelenip evde idrar testi yaptım sonuç pozitif dünyalar benim oldu 2.çizgi hemen belirdi bugünde kanda baktırdım sonuç 1,39 yani negatif yani anlayacağınız allak bullak olmuş vaziyetteyim kafam çok karışık çok oralim bozuldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?