Yakı ile hamile kalmak ....

ben birkere yapmıştım ama bir işe yaaramamıştı ama tekrar deneyim nasip kısmet.Allahın veresi olduktan sonra gerisi bahane gibi geliyor

slm kızlar bugün regl günümdü olmadım olack gibi bir belirtide yok yarın galiba olucam bakalım ne olacak ama muhakak size yazacağım hımm bu arada ateş ölçümüde yapıyorum bugün ateşim 1derce düşmüştü yani adet olmalıydım

kızlar konuyu görünce şaşırdım. bende 2,5 yıl hamile kalamadım pko yüzünden. şubat ayıyıdı belim ağrıyo die eşim yakı yapıştırdı belime. o sıra 7 ay olmuştu adet olamayalı. yakıdan sonra martta adet oldum. o son adetim oldu.şimdi hamileyim. ama o ay ayrıca Kenzülarş duası okudum bu duayı okuyup da dileği kabul olmayan yoktur diye yazıyodu. sadece 1 ay okudum tedavisiz hamile kaldım Herşey Allahtan a.s.

canım kenzülarş çok güzel bir dua ben hemen hemen hergün okurum çok beğendiğim muhteşem bir dua benim dua kitabımda oldukça uzun o yaklaşık6 sayfa kadar ama ben zevkle okuyorum rabbim duaların hurmetine nasip etsin bir melek burada isteyn tüm kızlara bende herkesin okumasını tavsiye ediyorum rabbim dualarımızı kabul etsin

emineu son drum nedir canımm

son durumum pek iç açıcı değil maalesef dün doktora gittim sonuç lekelenmelerin sebebi rahim duvarım tekrar incelmeye başlamış estrofem adlı ilacı kullanıyodum artık kullanmıcan demişti ama neyazıkki tekrar başlıcam bugün kullanmaya ve aşılama yapılacak.

allh hepımızın duasını kabul etsın.bnde yapıstırmstım ama olmadı bu ayda yapmadım...

esracım sizlere güzel haberler vermek isterdim ama olmadı kısmet inş. bigün veririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…