- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
bende kendimi inandırmışım hamile olduğuma doktor öyle deyince dünya başıma yıkıldı sanki
sende adet duznsizliği mi var ?uzuldum ama yha
hakkında hayırlısı olsun ınş.idrarda yaptınmı pekı test
zaten o idrar testi değil mi benim başımı yakan yaptım canım yaptım hemen çift çizgi çıktı her nedense sonra kanda baktırdım negatif 1,39 çıktı.
zaten o idrar testi değil mi benim başımı yakan yaptım canım yaptım hemen çift çizgi çıktı her nedense sonra kanda baktırdım negatif 1,39 çıktı.
canım kenzülarş çok güzel bir dua ben hemen hemen hergün okurum çok beğendiğim muhteşem bir dua benim dua kitabımda oldukça uzun o yaklaşık6 sayfa kadar ama ben zevkle okuyorum rabbim duaların hurmetine nasip etsin bir melek burada isteyn tüm kızlara bende herkesin okumasını tavsiye ediyorum rabbim dualarımızı kabul etsin
canım bu dua yı bende duymuştum herhangı bir sayı falan var mıkesinlikle çok anlamlı bi dua. bu duayı benden sonra bi arkadaşım daha okudu. dün aldık haberini o da hamile. onunda 1.5 yıldır olmuyodu. Önce Allah tan istemek lazım. zor blki ama sabretmek de lazım
kızlarrr ne kadar sure okudunuz gunde kaç kez ben çalışıyorum akşamları okuyacamcanım bu dua yı bende duymuştum herhangı bir sayı falan var mı
kızlarrr ne kadar sure okudunuz gunde kaç kez ben çalışıyorum akşamları okuyacam
sağol canım rabbım herkezin dualarını kabul etsin
:)))))))))) bnde yapmıcam sıkıldım böle seylerden
mücadeleye devam hadi bakalım güzelim bekliyorum hayırlı haberini :lepi:kızlar regl oldum haber vereyim dedim ama ben yine yakı yapıştıracağım :)))
ah canımmm benimm :teselli: tabiki herşeyin hayırlısı olsun .....mucadele falan etmıorum artık olursa olur olmazsa rabbımın vardır bır hıkmetı kader derım susarım ne yapımyakıyı yaptım maydanoz suyunu yaptım.onu yaptım bunu yaptım olmadı.esıme degerler yukselsın dıe bır duzemlı beslendırdımkı ınanamazsınız.ama elde var sıfır.aklıma geldıkce HERSEYIN HAYIRLISI dıorum vede susuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?