Yakı ile hamile kalmak ....

eminem tatlım hayırlıs olsun diyelim bizimde kaderimiz bu yaşıyoruz işte rabbım gldürcek arkadaşım ne olur üzülme

beyzanur sen burayamı geldin kız hoşgeldin bizim topikte kimse yoktu bende burda esrayla dertleşiyorum.

zaten o idrar testi değil mi benim başımı yakan yaptım canım yaptım hemen çift çizgi çıktı her nedense sonra kanda baktırdım negatif 1,39 çıktı.

gec dollenmdır dıcem ama bu kadar dusuk cıkması ımkansızzzz otesı.hem doktor bakmıstır rahım kalınlasmasına falan...

kesinlikle çok anlamlı bi dua. bu duayı benden sonra bi arkadaşım daha okudu. dün aldık haberini o da hamile. onunda 1.5 yıldır olmuyodu. Önce Allah tan istemek lazım. zor blki ama sabretmek de lazım​

mucadele falan etmıorum artık olursa olur olmazsa rabbımın vardır bır hıkmetı kader derım susarım ne yapım yakıyı yaptım maydanoz suyunu yaptım.onu yaptım bunu yaptım olmadı.esıme degerler yukselsın dıe bır duzemlı beslendırdımkı ınanamazsınız.ama elde var sıfır.aklıma geldıkce HERSEYIN HAYIRLISI dıorum vede susuyorum.

ah canımmm benimm :teselli: tabiki herşeyin hayırlısı olsun .....
şimdi ben de tam bunu demek istedim aslında sitres yokkkkk ...sen yine yapabilidiğini yap ama herşeyide oluruna bırak oldu oldu olmayacak diye brşey yok heleki senin gibi inançlı biri için eminim olucaktır sadece zamanını bekliyor :Saruboceq: :1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…