Yakı ile hamile kalmak ....

:))))) o zam n hayırlı bır zamn olur ınşşşşşşşşş

kimseden güzel haber yokmu bayanlar ...
haziran ayında bir hamiş haberi alıcağım inşallah nedendir bilmem içime öyle doğuyor hayırlısı olsun bakalım boshayallersmile boshayallersmile

bnde bu ayda umıt yok gercı yakıyı yapmadım ama sancılarım basladı bıle goguslerım falan hassaslastı

Kızlar geçmişi okudumda hala hamiş haberi yok...Benimde günüm 9 HAZıRAN...ınşallah ben güzel haberlerle gelirim buraya ogün...

Kızlar dün bütün gün ve bugün hep adetliymişim gibi ağrım var...Hatta akşam bile rüyamda adet ağrımla uğraştım veyada uyurken ağrım vardı ama uyanamadım bilemiyorum...Şu günüm gelsede neticeyi görsek...

Welcome yakı yapıştırdın mı peki? Günün ne zaman?
ınşallah güzel haberleriniz alırız arkadaşım :)

Hadi hayırlısı bakalım..
Topiği takip ettim başından beri ama malesef hiç gebe çıkmadı.
Sırf merakımdan bende yapıştırdım valla hatta şu an belimde kaydirigubbakcemile3
faydasını hala anlamış değilim aklımda ermiyo açıkcası sıcak iyi gelmiyor derler ama çıktık bi yola artık. Denemekten zarar gelmes heralde
crayzyy33 dediği gibi içine doğmuş bakarsın bu ay çıkar hamişşş..
inşallah ilki sen olursun canım haber ver emi kaydirigubbakcemile5

kızlar bende dün yine yapıştırdım şuan yakı var yarına kadar çıkartmayacağım dayanabilirsem baklaım ne olacak tam yumurtlama günlerindeyim baklaım hayırlısı deniyoruz işte geçen yapıştırdığımda dayanamayıp 1 gün sonra çıkartmıştım yarın rekor kırmışım olucam :))

bütün yazılanları okudum bir umut işte yakım ve ben bekliyoruz bakalım yumurtlama günümü 1-2 gün geçirdim galiba ama bugün bir çalışayım bakalım ALLAHIM hepimize o güzel duyguyu yaşatmayı nasip etsin inşallah arkadaşlar

hanımlar zaten konu 19/04/2010 da açılmış çok yeni henüz ama biliyorum ki burdan bir hamiş çıkacakkkkk :lepi:

kızlar inşallhh hanmile kalırsınız ben ne yazıkki dün akşam yakıyı çıkarttım vallhi dayanamdım hatat kaşımışım yara oldu azıcık tatalı tattalı kaşınıyordu ne yapayım evet ya bir umut işte olsun :)) bakalım ne olacak bu ay

Ben bu ay soğan kürü yaptım, yakı da yapıştırdım. Tam çatlamanın olduğu gün ilişkide bulunduk. Gerçi sadece 1 ilişki ama kısmette varsa olur diye düşünüyorum.
10 haziran adet günüm, adet olmazsam 11 haziranda kan tahlili yaptırcam. Olumlu ya da olumsuz, sonuç her ne çıkarsa yazarım burdan. ınşallah olumlu çıkar da hepimize bir umut olur.

slm kızlar...bugün adet olmam gerekiyordu ama henüz olmadım.umarım bundan sonrada olmam.kırmızıları görmek istemiyorum artık.ama felaket şekilde kasık bel ağrısı var.sürekli kulağım seste...eğerki dualarım kabul olmazsa bu ay rahim filmi çekilecek...ardından bu yakıyı bende yapmayı düşünüyorum...umarım herşey gönlümüze göre olur...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…