slm kızlar...bugün adet olmam gerekiyordu ama henüz olmadım.umarım bundan sonrada olmam.kırmızıları görmek istemiyorum artık.ama felaket şekilde kasık bel ağrısı var.sürekli kulağım seste...eğerki dualarım kabul olmazsa bu ay rahim filmi çekilecek...ardından bu yakıyı bende yapmayı düşünüyorum...umarım herşey gönlümüze göre olur...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ama niye böyle düşünüyorsun canım.kırmızıları görmemek için 2 gün canımızın yanması çokta önemli değil...Ben de okuduklarımdan etkilenip yakıyı yapıştırdım bir gün zor dayandım. Kendime kızıyorum bu sıcakta yapılacak iş mi? kış olsa hadi neyse sıcacık dururuz ama hem yakı hem hava sıcaklığı kızamık çıkaracaktım neredeyse. Bİ daha tövbe, yakı yeri resmen pişti .
ama niye böyle düşünüyorsun canım.kırmızıları görmemek için 2 gün canımızın yanması çokta önemli değil...
allah allah dediğin gibiyse gerçekten zormuş...ayrıca meslektaşız sanırımTabiki canımızın yanması bebek isteğimizin yanında hiçbir şey, bu tip yöntemlere de tüm kalbimle inanıyorum ,
ama ben çalışan bi bayanım derste yakının acısıyla neredeyse ağlayacaktım normalde de farklı amaçlarla yakı kullanan biriyim alışığım yani ama yazın sıcağında yapılacak şey değilmiş belki evde otursam yada klimalı bir yerde bulunsam yine de dayanırdım. Çıkardığımda resmen ateşte yanmışım gibi iz ve acı vardı bepanten sürdüm 3 günde normale döndüm.
canım benim senin adına üzüldüm ama sen yine de kendini çok üzme...bende bekliyorum ama gelmedi henüz...2 gün geçti...silik çizgiyi gördüm bugün ama güvenemedim...yarın tahlil yaptıracağım bakalım ne olacak...sen üzülme...hiç birşey senden daha önemli olamaz...sen varsan bu hayat var sen yoksan hayatta yok tatlım...bn malesef bu ayda gordum kırmızıları
canım benim senin adına üzüldüm ama sen yine de kendini çok üzme...bende bekliyorum ama gelmedi henüz...2 gün geçti...silik çizgiyi gördüm bugün ama güvenemedim...yarın tahlil yaptıracağım bakalım ne olacak...sen üzülme...hiç birşey senden daha önemli olamaz...sen varsan bu hayat var sen yoksan hayatta yok tatlım...
canım benim senin adına üzüldüm ama sen yine de kendini çok üzme...bende bekliyorum ama gelmedi henüz...2 gün geçti...silik çizgiyi gördüm bugün ama güvenemedim...yarın tahlil yaptıracağım bakalım ne olacak...sen üzülme...hiç birşey senden daha önemli olamaz...sen varsan bu hayat var sen yoksan hayatta yok tatlım...
benim bir kızım var....ona kardeş yapmaya karar verdik bundan 1 yıl önce...ama bir türlü olmadı...bu aay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım...3 yumurtam büyümüştü...doktorum bu ay çok ümitliyim demişti...eğer adet olursan gel rahim filmini çekelimm demişti...sanırım gerek kalmayacak...az önce tahlile gittim sonuç 3'te çıkacakmış...merakla bekliyorum....silikse hamılesın hade hayırlı olsun sızde bır sorun varmıydı ne zamndır cocuk ıstıosun vede yakıylanmı kaldın ???*
benim bir kızım var....ona kardeş yapmaya karar verdik bundan 1 yıl önce...ama bir türlü olmadı...bu aay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım...3 yumurtam büyümüştü...doktorum bu ay çok ümitliyim demişti...eğer adet olursan gel rahim filmini çekelimm demişti...sanırım gerek kalmayacak...az önce tahlile gittim sonuç 3'te çıkacakmış...merakla bekliyorum....
20 yaşındayım. polikistik over hastasıyım. hamile kalmak istiyorum. şansım var mı, en azından yaşım biraz genç o yüzden şanslı hissedebilir miyim kendimi ki? ayın 15 inden sonra tedavi olacağım yumurtlama için...
yakı da olur, rahatlatır belki. Ama biraz olsun umut istiyorum hanımlar ya, ben gebe kalır mıyım? Polikistikler de gebe kalabiliyor di mi?
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Günaydın hatunlar... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Benim kırmızılar geliyor kızlar...Ateşim iyice düşüyor...Nerdeyse geçen ay adet olduğum derece ile aynı...2 güne kalmaz gelir benim kötükedihüso kırmızı canavar...Ümitler artık diğer aya kaldı diyorum ama o bile kalmadı sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?