Yakı ile hamile kalmak ....

Hadi hayırlısı canım...İnşallah kırmızı canavarın gelmezde bu ay yenmiş olursun onu...Test ne zaman yapacaksın...

canım benim inşallah gelmez...aslına bakarsan bu sabah dayanamadım test yaptım ama tek çizgi ama yinede kırmızıları görene kadar ümidimi yitirmek istemiyorum...senin durumun nedir???

ilgnç bi konu görnce hemen bişiler yazmak istedm bnde bu yöntemle hamile kalanlardanm şmdi ise 36+1 gnlk hamileym dış gebelk geçirdiğim için sağ tüpüm tıkalı o yzden hamile kalmk epey zaman aldı 2 yıl..
ama o şeyi bn kasıklarımın yani yumurtalklarmn üst kısmına yapştrdm 2 tane olmk üzere ve yapştrmdan önce sauna gibi yaptm banyoyu ve küveti doldrdm köpükle bi gzl her yerime masaj yapa yapa yumuşattm vücudumu rahatlattm yani..
vesile olmş oldu bu yöntem belkide.. rabbim sizede nasib etsn inş...

bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile Günaydınlar... bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile

Benim bugünle adetime 4 gün kaldı...Yalnız ateşim bugün düştü ve kırmızı canavar kötükedihüso yolda sanırım...

Ben de okuduklarımdan etkilenip yakıyı yapıştırdım bir gün zor dayandım. Kendime kızıyorum bu sıcakta yapılacak iş mi? kış olsa hadi neyse sıcacık dururuz ama hem yakı hem hava sıcaklığı kızamık çıkaracaktım neredeyse. Bı daha tövbe, yakı yeri resmen pişti .

ama niye böyle düşünüyorsun canım.kırmızıları görmemek için 2 gün canımızın yanması çokta önemli değil...

ama niye böyle düşünüyorsun canım.kırmızıları görmemek için 2 gün canımızın yanması çokta önemli değil...

Tabiki canımızın yanması bebek isteğimizin yanında hiçbir şey, bu tip yöntemlere de tüm kalbimle inanıyorum ,
ama ben çalışan bi bayanım derste yakının acısıyla neredeyse ağlayacaktım normalde de farklı amaçlarla yakı kullanan biriyim alışığım yani ama yazın sıcağında yapılacak şey değilmiş belki evde otursam yada klimalı bir yerde bulunsam yine de dayanırdım. Çıkardığımda resmen ateşte yanmışım gibi iz ve acı vardı bepanten sürdüm 3 günde normale döndüm.

allah allah dediğin gibiyse gerçekten zormuş...ayrıca meslektaşız sanırım

bn malesef bu ayda gordum kırmızıları
canım benim senin adına üzüldüm ama sen yine de kendini çok üzme...bende bekliyorum ama gelmedi henüz...2 gün geçti...silik çizgiyi gördüm bugün ama güvenemedim...yarın tahlil yaptıracağım bakalım ne olacak...sen üzülme...hiç birşey senden daha önemli olamaz...sen varsan bu hayat var sen yoksan hayatta yok tatlım...

canım bence hamilesin ,şimdiden teprikler,hayırlı uğurlu olsun....testin negatif göstermesi durumunda yanılma payı var ama pozitifi göstermiş yani yok denilecek kadar az yanılma payı vardır...

20 yaşındayım. polikistik over hastasıyım. hamile kalmak istiyorum. şansım var mı, en azından yaşım biraz genç o yüzden şanslı hissedebilir miyim kendimi ki? ayın 15 inden sonra tedavi olacağım yumurtlama için...

yakı da olur, rahatlatır belki. Ama biraz olsun umut istiyorum hanımlar ya, ben gebe kalır mıyım? Polikistikler de gebe kalabiliyor di mi?

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Günaydın hatunlar... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Benim kırmızılar geliyor kızlar...Ateşim iyice düşüyor...Nerdeyse geçen ay adet olduğum derece ile aynı...2 güne kalmaz gelir benim kötükedihüso kırmızı canavar...Ümitler artık diğer aya kaldı diyorum ama o bile kalmadı sanırım...

silikse hamılesın hade hayırlı olsun sızde bır sorun varmıydı ne zamndır cocuk ıstıosun vede yakıylanmı kaldın ???*

silikse hamılesın hade hayırlı olsun sızde bır sorun varmıydı ne zamndır cocuk ıstıosun vede yakıylanmı kaldın ???*
benim bir kızım var....ona kardeş yapmaya karar verdik bundan 1 yıl önce...ama bir türlü olmadı...bu aay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım...3 yumurtam büyümüştü...doktorum bu ay çok ümitliyim demişti...eğer adet olursan gel rahim filmini çekelimm demişti...sanırım gerek kalmayacak...az önce tahlile gittim sonuç 3'te çıkacakmış...merakla bekliyorum....

hadi hayırlısı olsun

tabikide canım hamile kalabilirsin.pko demek asla hamile kalamzsın demek değil.sadece hamile kalman birazcık zaman alcak .birsürü pko olupta hamile kalan var üzme sen canını .dediğin gibi bak daha yaşında küçücük ne güzel.inş en kısa zamanda hamiş haberlerini yazarsın buraya

Son düzenleme:

inş 9 ay boyunca hiç gelmez......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…