kızlarrrrrrrr çok moralim bozuk.bugün tahlil verdimya...hormon makineleri arızalanmış...tam sonucu alacağım saatlerde benden kahverengi bir leke geldi...saat 15:30 sıralarıydı....tabi benim moral sıfırlandı...hemşire arkadaş saat 6:30 gibi aradı hcg sonucumu almış...pozitif ama çok düşük çıkmış dedi...değerim 8 çıkmış...sanırım tutunamadı adet olacağım...yaaa ben artık çok yoruldum ne olacak böyleeeeee
Kızlar ben 1 saat önce adet oldum...
canım benim üzüldüm valla...bende aynı durumdayım...kimyasal gebelikmiş benimkisi...şu ateş ölçme işini bana biraz açabilir misin tatlımKızlar ben 1 saat önce adet oldum...
eeee benden o sıvı gelmiyor ama nasıl anlayacağım...birde neyi o gün deneyelim...ilişkiyi mi???yakıyı mı???Hani yumurta akı gibi bir sıvı geliyor ya o gün deneyin kızlar..Bazı kadınlar anlayamıyor bu sıvıyı yada yumurta şeklinde gelmiyor ama vajina çok ıslak oluyor..İşte o gün ve deneyin muhakkak..
cayır cayır yaksın razıyımda2 gün yakı belimde kalsa ilişkiden sonra banyo yaparken nolacak :uhm:
birde benim koca asla izin vermez adamdan gizli nasıl yaparım ulen ne zor işler bunlar
gizli saklı işleri yapmaya mecbur bırakıyor bu adam beni
vallaha bu ay bende yapıştırdım kızlar.kocam sordu belim agrıyor dedim ondan dedim.ama gerçekten belim agrıyordu.bu annemin zamanından kalma kızlar.işe yarıyormuş yani ben 2 gün sonra çıkardım.öyle bi yapışmışkii çıkarken öldüm eşime çıkarttım.benimde adetime tam 1 hafta kaldı bakalım görecez.eger adet olmassam size müjdeyi veririimmm.
inş gusel haberler verırsın canım hakkınızd hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?