Yakı ile hamile kalmak ....

kızlarrrrrrrr çok moralim bozuk.bugün tahlil verdimya...hormon makineleri arızalanmış...tam sonucu alacağım saatlerde benden kahverengi bir leke geldi...saat 15:30 sıralarıydı....tabi benim moral sıfırlandı...hemşire arkadaş saat 6:30 gibi aradı hcg sonucumu almış...pozitif ama çok düşük çıkmış dedi...değerim 8 çıkmış...sanırım tutunamadı adet olacağım...yaaa ben artık çok yoruldum ne olacak böyleeeeee

arkadaşlar hep söylüyorum çok sitres yapıyorsunuz diye sitres yapmayın olucaktır muhakkak yakı yapıştıranlar yapıştırın yakınızı ama illede olucak diye sitres yapmayın farzedinki beliniz ağrıdığı için yakı yaptınız ...
olunca da süpriz olur benim gibi :lepi: :lepi: :lepi:

Kızlar benim bu ayda tutmadı ve 15. ayıda bitirmiş olduk...Bugün yarın adetim gelir benim...Ateşim de adet günümle aynı sayılır...İnşallah diğer arkadaşlar güzel haberlerle gelirsiniz...

alıstık bu adetlere (((((((((( kadın olduktan sonra kırmızı renkten bıle nefret etmeye basladım

rabbım ıstemeyenden al ısteyene ver ne olursun
bebek ıcın cıkılan yolda tum kucagı bos olanların kucagını doldurmayı nasp eyle yarabbım

bu ay olmazsa ki inş olur bende denicem neler denedik bi bu kaldı şifanın nerden gelceği belli olmaz

Hani yumurta akı gibi bir sıvı geliyor ya o gün deneyin kızlar..Bazı kadınlar anlayamıyor bu sıvıyı yada yumurta şeklinde gelmiyor ama vajina çok ıslak oluyor..İşte o gün ve deneyin muhakkak..

Hani yumurta akı gibi bir sıvı geliyor ya o gün deneyin kızlar..Bazı kadınlar anlayamıyor bu sıvıyı yada yumurta şeklinde gelmiyor ama vajina çok ıslak oluyor..İşte o gün ve deneyin muhakkak..
eeee benden o sıvı gelmiyor ama nasıl anlayacağım...birde neyi o gün deneyelim...ilişkiyi mi???yakıyı mı???

cayır cayır yaksın razıyımda 2 gün yakı belimde kalsa ilişkiden sonra banyo yaparken nolacak :uhm:

birde benim koca asla izin vermez adamdan gizli nasıl yaparım ulen ne zor işler bunlar
gizli saklı işleri yapmaya mecbur bırakıyor bu adam beni

gizli yapma canım benim gibi yap belim ağrıyor de onun için yapıştıracağım de bayanssulusmile :lepi:

vallaha bu ay bende yapıştırdım kızlar.kocam sordu belim agrıyor dedim ondan dedim.ama gerçekten belim agrıyordu.bu annemin zamanından kalma kızlar.işe yarıyormuş yani ben 2 gün sonra çıkardım.öyle bi yapışmışkii çıkarken öldüm eşime çıkarttım.benimde adetime tam 1 hafta kaldı bakalım görecez.eger adet olmassam size müjdeyi veririimmm.

hadi hayırlı haberlerini bekliyorum tatlım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: olumunekankayizsmile

bu aydan beklentim var benim deneyen arkadaşlardan tabiki kaldı son 15 gün olmaması imkansız gibi bişey benim için çok yakın arkadaşım 10 yıldan sonra bununla hamile kaldı en uzun yıl olarak hadi benimki bir yıla yakın zamanda oldu annemde öyle bakın bende yakının eseriyim bayanssulusmile :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

inş gusel haberler verırsın canım hakkınızd hayırlısı

pazartesi test yapacam.ogüne kadar nasıl bekleyecemmmmmmmmm hiç bilmiyorum.dua edin bana.mübarek 3aylarda oruç agzımla Allah isteyen herkese versin ardından banaversin.

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:]

yakıyı iyice sırtını kurulayıp yapıştırman lazım ozaman iyice üzerindenden geç (tabii 2. bi kişi yapıştıracak) hiç ayrılmıyor senden banyoda yapsan ne yaparsan yap ben kaşıntıdan öldümde çıkardım yoksa kalırdı biraz daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…