Yakı ile hamile kalmak ....

hakkında hayırlısı olsun
yakıyımı yaptın yoksa?

Esra 8 selam canım sana özel mesaj atmak istedim ama mesaj sayım yetrli olmadığı için sanırım atamıyorum. ınanmıcaksın çok tuhaf ama seni rüyamda gördüm. Şimdiye kadar aynı topikte bile muhatap olmadık ama yazılarını çok sık görüyorum hatta inan artık takip bile ediyorum artık ondan mıdır bilmiyorum. Rüyamda seni hamile olarak gördüm. ınşallah rabbim bu ay yüzünü güldürür. ınşallah rüyamda bir hikmet vardır. Aslında ayrıntılıda anlatmak isterim ama konuyu saptırmak istemedim. Aslında anlatmıcaktım bile ama konuda seni görünce söylemek istedim. Bakarsın hamile kalırsında ben demiştim derim :)

kızlar yakıyı sizden duydum ve gecen hafta bende yaptım, yumurtlama dönemimi yeni geçirdim 10 gün sonra regl günüm.. bakalım rabbim bu vesile ile evlar nasip edicek mi.. Allahım benim ve bütün evlat hasreti çeken kardeşlerimin kucaklarını doldur hayırlısıyla :Saruboceq:

:))))))))) cok ılgıncccc... kız nıe konu sapacakki.
ınş hayırlı haberler verırrım.rabbım hepımızın yuzunu guldursun
((( psıkolojım bozulur oldu
ne kadar zormus bebek ıcın beklemek
su mubarek gunde dualarımızı eksık etmeyelım bırbırmıze
sızde varmı bır sorun?

evet gerçekten çok ilginç uyandım ne alaka dedim :)
Anlatıcam valla şimdi rüyamda sen hastanede kendinden geçmiş vaziyette yatıyosun başında annen var ben neden ordayım anlamış değilim ama ya resmen yüzleri net olmasa da gördüm herneyse bayılmışsın hastaneye kaldırılmışsın. Konuşabiliyosun ama tam kendinde değilsin. Sonra kan v.s değerlerin geliyo dr hamilesin değerin 1000 küsürlerde dio sende ama olamaz benim bebeğim olması imkansız diyosun o başka bişeyin değeridir diyosun annen de sen herşey Allah'tan herşey Allah'tan dedin o yüzden oldu diyo.
Bu arada herşey Allah'tan herşey Allah'tan lafını yazı olarak da gördüm dedim ya çok ilginç bi rüya. Gerçekten herşey Allah'tan rabbim inşallah en kısa zamanda senide benide isteyen herkeside meleklerine kavuşturur.
Bizde şimdilik sorun olarak benim myomum var
8 aylık evliyim 2 ay olcak bebek düşünmeye başlayalı.
Gebelik öncesi tetkikler için hastaneye gittiğimde 4cm bir myomum olduğunu öğrendim dünya başıma yıkıldı sandım ilk dr ameliyat dedi. Sonra bi prof'a gittim gebelik önerdi hamile kal gel dedi o kadar kolaydııı. İki ay olmasına rağmen sanki banada aylardır bekliyomuuşum gibi gelio beklemek zor Rabbim hiç kimseyi evlat acısıyla onun yokluğuyla sınamasın isteyen herkese hayırlısıyla versin inşallah.:Saruboceq:

bnde 1 yıllık evlıyım sende yenı evlısın yani.8 ay oldu bız bbeek ısteyelı...
ruyan cok gusel ALLHIM gerceklestırsın ınş canım
sasırdım acıkcası beni ruyanda gormene :)

yakının desteği olur mu bilmem de sürekli kullanım için üzerindeki uyarılara dikkat edin bence.

sureklı ısteselerde takamazlar zaten yumurtlama gunu 3 5 gun her gunde cıkarmaları lazım zaten cınsel ılıskıden sonra abdest olayından dolayı..
sorun olaacgını sanmıorum ben

hersey allh tan lafını hem ben hem annem asırı derecede cok kullanırız
ay nasılda ayan olmus cok ılgınc ama
sureklı konusuor olsak tamam dıcemde hıc konusmuslugumzda yok

hersey allh tan lafını hem ben hem annem asırı derecede cok kullanırız
ay nasılda ayan olmus cok ılgınc ama
sureklı konusuor olsak tamam dıcemde hıc konusmuslugumzda yok

aynen öle hiç konuşmuşluğumuz yoktu bende topiclerde yazılarına rastlıyodum ve az çok sıkıntını biliyordum nasıl olduda rüyama girdi anlamadım. Ama sanki gerçek gibi bi rüyaydı hani olur ya uyandığında onu yaşamıssın gibi olur öle bişeydi inşallah bu bir işarettir Rabbiim bu mübarek aylarda bu mübarek günde dileklerimizi kabul eder. Sana bana isteyen herkese verir. Oruç ağzımla yürekten diliyorum canım :)

ay duanı eksık etme oruc agzınlan adım esra bu arada.haftaya eyup sulatana gıdıcem allh kısmet ederse hepınıze hayırlı evlat ıcın dua edecegımmmmm rabbım gerı cevrmesın acılan ellerı.......

kızllaaarrrr Allah dualarımızııı kabul etsinnn.bende yakıı yapmışştı bu ay yazmıştımda.2 gündür giremiyordum ve geldim.lütfen bana dua edin pazartesiiiyii bekliyorum test için.rabbimmm kimseyi kimsenin kucagına abkıpta imrendirmesin.herkese birer melek versin.aminnnnn.

esraa 8 sen naptın canım sen nezaman test yapacaksınnn.lütfen aardaa yazda haberdar et.

insaallah canım Allah şifasını versin sanada.:Saruboceq:

esssraaaaaa :) güzellhaberler ver bizeeede moralimiz yerine gelsinnnn.

kız :) ben test yapmıcam ki daha yenı temızlendım ayrca gunumden falan gecmedı
;:))) adetıme daha var
rabbım hayırlısını versın

kızzzlarrr bişeyy oldu iyyiimii kötüümü anlayamadım yani hamilelilegi delalet yoksa adetimmi geliyor yoksabebegimimii düşürüyorumm yaa bilmiyorummm.dün gece leke kahve rengi leke geldi bende Allah Allah acaba üstüne görme dedikleri şey bumu dedim sabaha adet olmassa öyle demektir dedim.sonra sabah oldu hiç bişeygelmemişti tualete gidene kadar kızlar.idrarımı yaparken damla olarak akmadı kan pırtsı şeklinde küçük küçük bişeyler geldi.bilmiyorummm hiç bişeyanlayamaz oldum.yaardımınıza ihtiyacım var.Allahım sen melegimden ayırma senin engin rahmetine ve merhametine sıgınıyorum.sen dualarıma ses ver rabbim.bebegimi bana bağışla.aminnnnn
:Saruboceq:

canım eğer yarında böyle devam ederse hemen bir daktora git ama önce test yap derim bazan mevsimlerde böyle acayip kanamalar olabiliyor eğer hamleysen doktıorun destekleyici progestan verir inşallhh hamilesindir inşallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…