- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:]
yakıyı iyice sırtını kurulayıp yapıştırman lazım ozaman iyice üzerindenden geç (tabii 2. bi kişi yapıştıracak) hiç ayrılmıyor senden banyoda yapsan ne yaparsan yap ben kaşıntıdan öldümde çıkardım yoksa kalırdı biraz daha.
Esra 8 selam canım sana özel mesaj atmak istedim ama mesaj sayım yetrli olmadığı için sanırım atamıyorum. İnanmıcaksın çok tuhaf ama seni rüyamda gördüm. Şimdiye kadar aynı topikte bile muhatap olmadık ama yazılarını çok sık görüyorum hatta inan artık takip bile ediyorum artık ondan mıdır bilmiyorum. Rüyamda seni hamile olarak gördüm. İnşallah rabbim bu ay yüzünü güldürür. İnşallah rüyamda bir hikmet vardır. Aslında ayrıntılıda anlatmak isterim ama konuyu saptırmak istemedim. Aslında anlatmıcaktım bile ama konuda seni görünce söylemek istedim. Bakarsın hamile kalırsında ben demiştim derim :)
:))))))))) cok ılgıncccc... kız nıe konu sapacakki.
ınş hayırlı haberler verırrım.rabbım hepımızın yuzunu guldursun
((( psıkolojım bozulur oldu
ne kadar zormus bebek ıcın beklemek
su mubarek gunde dualarımızı eksık etmeyelım bırbırmıze
sızde varmı bır sorun?
evet gerçekten çok ilginç uyandım ne alaka dedim :)
Anlatıcam valla şimdi rüyamda sen hastanede kendinden geçmiş vaziyette yatıyosun başında annen var ben neden ordayım anlamış değilim ama ya resmen yüzleri net olmasa da gördüm herneyse bayılmışsın hastaneye kaldırılmışsın. Konuşabiliyosun ama tam kendinde değilsin. Sonra kan v.s değerlerin geliyo dr hamilesin değerin 1000 küsürlerde dio sende ama olamaz benim bebeğim olması imkansız diyosun o başka bişeyin değeridir diyosun annen de sen herşey Allah'tan herşey Allah'tan dedin o yüzden oldu diyo.
Bu arada herşey Allah'tan herşey Allah'tan lafını yazı olarak da gördüm dedim ya çok ilginç bi rüya. Gerçekten herşey Allah'tan rabbim inşallah en kısa zamanda senide benide isteyen herkeside meleklerine kavuşturur.
Bizde şimdilik sorun olarak benim myomum var
8 aylık evliyim 2 ay olcak bebek düşünmeye başlayalı.
Gebelik öncesi tetkikler için hastaneye gittiğimde 4cm bir myomum olduğunu öğrendim dünya başıma yıkıldı sandım ilk dr ameliyat dedi. Sonra bi prof'a gittim gebelik önerdi hamile kal gel dedi o kadar kolaydııı. İki ay olmasına rağmen sanki banada aylardır bekliyomuuşum gibi gelio beklemek zor Rabbim hiç kimseyi evlat acısıyla onun yokluğuyla sınamasın isteyen herkese hayırlısıyla versin inşallah.:Saruboceq:
evet gerçekten çok ilginç uyandım ne alaka dedim :)
Anlatıcam valla şimdi rüyamda sen hastanede kendinden geçmiş vaziyette yatıyosun başında annen var ben neden ordayım anlamış değilim ama ya resmen yüzleri net olmasa da gördüm herneyse bayılmışsın hastaneye kaldırılmışsın. Konuşabiliyosun ama tam kendinde değilsin. Sonra kan v.s değerlerin geliyo dr hamilesin değerin 1000 küsürlerde dio sende ama olamaz benim bebeğim olması imkansız diyosun o başka bişeyin değeridir diyosun annen de sen herşey Allah'tan herşey Allah'tan dedin o yüzden oldu diyo.
Bu arada herşey Allah'tan herşey Allah'tan lafını yazı olarak da gördüm dedim ya çok ilginç bi rüya. Gerçekten herşey Allah'tan rabbim inşallah en kısa zamanda senide benide isteyen herkeside meleklerine kavuşturur.
Bizde şimdilik sorun olarak benim myomum var
8 aylık evliyim 2 ay olcak bebek düşünmeye başlayalı.
Gebelik öncesi tetkikler için hastaneye gittiğimde 4cm bir myomum olduğunu öğrendim dünya başıma yıkıldı sandım ilk dr ameliyat dedi. Sonra bi prof'a gittim gebelik önerdi hamile kal gel dedi o kadar kolaydııı. İki ay olmasına rağmen sanki banada aylardır bekliyomuuşum gibi gelio beklemek zor Rabbim hiç kimseyi evlat acısıyla onun yokluğuyla sınamasın isteyen herkese hayırlısıyla versin inşallah.:Saruboceq:
hersey allh tan lafını hem ben hem annem asırı derecede cok kullanırız
ay nasılda ayan olmus cok ılgınc ama
sureklı konusuor olsak tamam dıcemde hıc konusmuslugumzda yok
aynen öle hiç konuşmuşluğumuz yoktu bende topiclerde yazılarına rastlıyodum ve az çok sıkıntını biliyordum nasıl olduda rüyama girdi anlamadım. Ama sanki gerçek gibi bi rüyaydı hani olur ya uyandığında onu yaşamıssın gibi olur öle bişeydi inşallah bu bir işarettir Rabbiim bu mübarek aylarda bu mübarek günde dileklerimizi kabul eder. Sana bana isteyen herkese verir. Oruç ağzımla yürekten diliyorum canım :)
kızzzlarrr bişeyy oldu iyyiimii kötüümü anlayamadım yani hamilelilegi delalet yoksa adetimmi geliyor yoksabebegimimii düşürüyorumm yaa bilmiyorummm.dün gece leke kahve rengi leke geldi bende Allah Allah acaba üstüne görme dedikleri şey bumu dedim sabaha adet olmassa öyle demektir dedim.sonra sabah oldu hiç bişeygelmemişti tualete gidene kadar kızlar.idrarımı yaparken damla olarak akmadı kan pırtsı şeklinde küçük küçük bişeyler geldi.bilmiyorummm hiç bişeyanlayamaz oldum.yaardımınıza ihtiyacım var.Allahım sen melegimden ayırma senin engin rahmetine ve merhametine sıgınıyorum.sen dualarıma ses ver rabbim.bebegimi bana bağışla.aminnnnn
:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?