Yakı ile hamile kalmak ....

kızlar kırmızı geldi çok üzgünüm şuan hammmiileee deeilimmmmmm.:gitme:gittmee dedimmmm her an dua ettimmm senağlama Allah sizlere versin insaaallahhhbenimm bebegiimm hiç olmayacak sanırımmmmmm

ooff offf duruşahhh ben 3 yıldan beri okadar yoruldum vene blim her yeni tedavide alevlendim söndümmm..bir daha nasıl yakarımmm hayallerimiiii...bu defa başka merkeze gidiyorum kızlar bugun arayacam ve randevu alacacam.muhtemelen çarşambaya gidecem.sabırla bekliyoruzzz her nekadar herayın sonunda hüsrana ugrasakta umudumuz yerle yeksan olsada ayın ortasında umutlarımız kendiliginden bu iç güdüsel olsa gerek alevleni veriyorrr.keşşkeee aalevlenmesede unutsak birazcıkk çıksaa şu aklımızdannn.haberleri yazarım sizlereee.zemuszemus

esra başkentten randevu aldım dün bugunde sabah dr. a gittim.muayene ücreti 65 lira aldılar.uzman dr. baaktıgı içinmiş.neyse ismimi çagırdılar içeri girdim.bana seminerde adetin 2 ile 5. günleri arasında kan testi yapılacak denmişti ve alttan bakacaz dediler .çok utandım ilk deildi ama kendimi hazırlamadıgım içinmi nedir alamadım bi çekimserlik vardı.belkide yabancı ilk geldigim bir yer oldugu içindi bilmiyorum.sonra tek tek sordu bu ney dedi armut şeklindeki bende rahim dedim .sonra yumurtaları gösterdi yumurta neyin içindedir dedi folikül dedim kendimi sınavda hissettim.100 üzerinden 100 dedi hemşire dr da öyle.yumurta rezervime baktı dr.um sag yumurtalıkta 8 sol yumurtalıkta 9 yumurta var dedi.yumurta rezervin i.görünüyor dedi.rahimde güzel dedi.sonra kan testine gönderdiler.haftayada sulu ultrason için çagırdılar.eşimide çagırdılar oda hem kan hemde sperm verecekmiş.ikiimizde aç karnına gidecegiz.niyet deil kıssmet derlerya bizimkiside aynen öyle.bindik bir alamete gidiyoruzzz selamete diyelim.sen napıyorsun cnm tedavi görüyordun deilmi sende.nerde devam ediyorsun.kaydirigubbakcemile

ben ıskenderundayım burda doktoa gıttım belkı duymussundur daha once adanada unlu bır doktordu akın karacaya gıttım bişi yok dedi rahım fılmı horman testı falan yaptırmaım sadece alttan bakmıstı adetlerın duzenlıyse sorun yoktur dedi.bnden sonra esım gıttı sperm sayısında azlık cıktı 3 ay ılac verdı pek yukselme olmadı.sımdı baskentte randevu almak ıcın doktor arastırıoruz haftaya salı allh kısmet ederse oraya gelıcez.eger bır bılgın varsa hangı doktor ııı dıe bana yardımcı olursan sevınırım.ayrıca muayene ucretı oduyormuyuz calısandan sıgrtalıyız.kib allhın dediği olur rabbım kımsenın kucagını bos koymasınnnnn

:)))))))))))
hade ınş hayırlı haberlerını alırızzzz
ben 1 kere yapıstırmıstım
olmayınca bır dha yapmadım
hayırlısı olsun

esra tamam canım.araştırırım senin içinde ben haftaya tekrar gidecem bilgileri yazmaya devam edecem.bugun meemnun kalmadıgım tek şey kan alırkendi.hemşire kanımı deil canımı alır gibiydi çokk soguk ve sertti.halbukii onlar melek ler kadar narin olmalıdır bence.hastalara bu şekilde davranması çok kötüydü.bunu bir daha gittigimde dr a söyleyecem.hatta içimden şikayet mektubumu yassam diye bile düşündüm o derece yani.benim şuan belli bir dr.um yok.ama haftaya ögrenecem canım suan tahlillerim yapılıyor.özel bir klinikten ziyade neden burası diye sorarsan ben tam olarak araştırılmak istiyorum.bütün tetkiklerim yapılsın istiyorum.en önemliside sen de nereye karar verirsen ver araştırma merkezi,tıp merkezi olsun cnm bence tabi.çünkü açıklanamayan infeertitilde bile mutlaka bir neden vardır önemli olan drun en sonunda onu bulması ona göre tedavi vermesidir.bende ssklıyım cnm ama 65 milyon ödedim yinede herkes öyle ödüyormuş.orda bir iki kişide vardı.ben neden bukadar yüksek ben 35 diye biliyordum dedim oda dr.uzman oldugu için dedi.

bzde arastırma hastanesı dıe dusunuoruz bakalım ıns hayırlı sonuclar alırız

merhaba kızlarrr...ben...allahım ya düştüğümüz hallere bakın heleeeeesenağlamasenağlama
bu ne biçim olmuş ya yarısı çıkmamış...ben bu ay hem rahim filmi çektirdim hem yakı yapıştırdım hemde soğan kürü uyguladım.bakalım hangisi işe yarayacak:))eğer bu ayda olmazsa önümüzdeki ay incir kürüne başlayacağım

merhaba kızlar.... bu yakı ile hamile kalmayı burda okudum. düşük yaptığımdan beri belim hafif ağrıyordu hem onun için hem gebelik için dün akşam saat 7 gibi yapıştırdım.çok yakıyor gece bütün uyuyamadım.şimdi iş yerindeyim acayip fazla yanıyor belim.yarın gece 7 de çıkarcam....inşallah faydasını görürüz....

karamel 06 arkadasımız
hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
:lepi:

evettttttt arkadaşlar geçtiğimiz günlerde burda yazmıştım. Sırf merakımdan yakı yapıştırdım bakalım ne olcak diye.
Crayzzy 33 de bu ay içimde bi his var hamile çıkacak dediğinde inşallah onlardan biri olurum demiştim. Ve sün hamile olduğumu öğrendim. Aslında myomum ve rahimde iltihap olduğu için soğan suyuda içmiştim. Keramet hangisinde bilemiyorum. Tek bildiğim bişey var çok dua ettim Rabbime sığındım şükürler olsun. İnşallah isteyen herkesede nasip olurrr
:Saruboceq:

tebrikler karamel, nick in gibi şeker bi bebişin olsun inş

darısı elif8 in başına çok istiyor sanırım buralarda görüyorum hep.

benim henüz bi planım da yok ama buradaki muhabbetler hoşuma gidiyor foruma geldiğimde sizleri takip ediyorum :)

selamlar güzel bayanlar, sağlıcakla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…