- 3 Mart 2009
- 2.344
- 269
- 123
- 39
canım üzülme lütfenn.yüce rabbim en iyiyi bilendir...kızlar kırmızı geldiçok üzgünüm şuan hammmiileee deeilimmmmmm.:gitme:gittmee dedimmmm her an dua ettimmm senağlama Allah sizlere versin insaaallahhhbenimm bebegiimm hiç olmayacak sanırımmmmmm
esra tamam canım.araştırırım senin içinde ben haftaya tekrar gidecem bilgileri yazmaya devam edecem.bugun meemnun kalmadıgım tek şey kan alırkendi.hemşire kanımı deil canımı alır gibiydi çokk soguk ve sertti.halbukii onlar melek ler kadar narin olmalıdır bence.hastalara bu şekilde davranması çok kötüydü.bunu bir daha gittigimde dr a söyleyecem.hatta içimden şikayet mektubumu yassam diye bile düşündüm o derece yani.benim şuan belli bir dr.um yok.ama haftaya ögrenecem canım suan tahlillerim yapılıyor.özel bir klinikten ziyade neden burası diye sorarsan ben tam olarak araştırılmak istiyorum.bütün tetkiklerim yapılsın istiyorum.en önemliside sen de nereye karar verirsen ver araştırma merkezi,tıp merkezi olsun cnm bence tabi.çünkü açıklanamayan infeertitilde bile mutlaka bir neden vardır önemli olan drun en sonunda onu bulması ona göre tedavi vermesidir.bende ssklıyım cnm ama 65 milyon ödedim yinede herkes öyle ödüyormuş.orda bir iki kişide vardı.ben neden bukadar yüksek ben 35 diye biliyordum dedim oda dr.uzman oldugu için dedi.
:)))))))))))
hade ınş hayırlı haberlerını alırızzzz
ben 1 kere yapıstırmıstım
olmayınca bır dha yapmadım
hayırlısı olsun
bu ne biçim olmuş ya yarısı çıkmamış...ben bu ay hem rahim filmi çektirdim hem yakı yapıştırdım hemde soğan kürü uyguladım.bakalım hangisi işe yarayacak:))eğer bu ayda olmazsa önümüzdeki ay incir kürüne başlayacağımmerhaba kızlarrr...ben...allahım ya düştüğümüz hallere bakın heleeeeesenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?