Yakı ile hamile kalmak ....

güzel dileklerin için teşekkür ederim canım.
Darısı tüm isteyenlere Allah herkesin gönlüne göre versin.
Seninde istediğin zaman :)

:lepi: tebrikler canım maşallhh allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

ollleeyyyyyyyyyy :lepi: :lepi: buraya şimdi girdim ve bugün ayın 24 dü geri sayım başladı son 6 gün yazıcaktım inan ki ve sabahtan bu yana nete girme imkanım olmadı ama içim içimi yedi buraya bakmak için evde net yok misafirlerim vardı kalıcı halada var sırf buraya bakabilmek için kaçamak yaptım kaydirigubbakcemile3.....

bence önce Allahtan sonra da yakıdan oldu eminim ben hiç soğan suyuyla hamile olan duymadım varsa da hiç görmedim CADIARZU

herneyse
ALLAH sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip etsin tatlım çok iyi bir haber oldu bu benim için zaten morelim bozuktu büyük moral oldu ...
olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

bu aya o kadar çok takmıştım ki geceleri dua etmeden uyumaz olmuştum topiğimde hamile biri çıksın diye şükürler olsun :Saruboceq: kaydirigubbakcemile3 takıntı işte kaydirigubbakcemile3

evet darısı tüm isteyen anne adaylarına
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

aminnn inşşşşş:Saruboceq:

insaallah canım.büttün isteyen herkess anneliggii tatsın insaallah.karamell tekrar gözün aydın canımmm..dilerim saglıklı bir hamilellik geçirirsinn.dualarında bizlere yer verirsen sevinirizzz..esra8 canım bizde haftaya salı gidecegiz dr.a saat 10da eşimle birlikte belki karşılaşırız.

esra8, elif8 yazmışım şimdi farkettim :))

inş en kısa ve en hayırlı zamanda bebişine kavuşursun. yine de çok fazla bu konuda stres yapma, psikolojik etkenler çok önemli bebek sahibi olmak için. negatif düşünüp olumsuz bakarsak hem yıpranırız hem de süre uzayabilir..ruhları yaratan Rabbim bu dünyaya ne zaman göndereceğini de planlamıştır kalbini ferah tut

bu salı saat 1.5 ta gıdıcez
baskente. blkı karsılasırız.
doktorluk iş uzuyor cunku

iyi dilklerın ıcın saol
rabbım hepımızın yuzunu guldursun
kucagını doldursun
anne baba dıyen seslerı duyurmayı nasp etsın
verende o vermeyende o verdıgını alanda o
kurban oldugum yarabbım YETERKI HAYIRLI ZAMNI NASP ETSIN

hangı hastane vede hangı doktor

bir gün bizde böyle yazabilecekmiyizki buralaraa acabaaaa:uhm::uhm:
hayırlı uğurlu olsun canım...senin adına çok sevindim inan

bnde kendı kendıme bunu dusundum
ben ve benım gıbı olanlar ne zamn yazacak acaba dıe ?
ınş o zamn
en yakın zamndır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…