- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
tebrikler karamel, nick in gibi şeker bi bebişin olsun inş
darısı elif8 in başına çok istiyor sanırım buralarda görüyorum hep.
benim henüz bi planım da yok ama buradaki muhabbetler hoşuma gidiyor foruma geldiğimde sizleri takip ediyorum :)
selamlar güzel bayanlar, sağlıcakla..
evettttttt arkadaşlar geçtiğimiz günlerde burda yazmıştım. Sırf merakımdan yakı yapıştırdım bakalım ne olcak diye.
Crayzzy 33 de bu ay içimde bi his var hamile çıkacak dediğinde inşallah onlardan biri olurum demiştim. Ve sün hamile olduğumu öğrendim. Aslında myomum ve rahimde iltihap olduğu için soğan suyuda içmiştim. Keramet hangisinde bilemiyorum. Tek bildiğim bişey var çok dua ettim Rabbime sığındım şükürler olsun. İnşallah isteyen herkesede nasip olurrr:Saruboceq:
evettttttt arkadaşlar geçtiğimiz günlerde burda yazmıştım. Sırf merakımdan yakı yapıştırdım bakalım ne olcak diye.
Crayzzy 33 de bu ay içimde bi his var hamile çıkacak dediğinde inşallah onlardan biri olurum demiştim. Ve sün hamile olduğumu öğrendim. Aslında myomum ve rahimde iltihap olduğu için soğan suyuda içmiştim. Keramet hangisinde bilemiyorum. Tek bildiğim bişey var çok dua ettim Rabbime sığındım şükürler olsun. İnşallah isteyen herkesede nasip olurrr:Saruboceq:
aminnn inşşşşş:Saruboceq:ollleeyyyyyyyyyy :lepi: :lepi: buraya şimdi girdim ve bugün ayın 24 dü geri sayım başladı son 6 gün yazıcaktım inan ki ve sabahtan bu yana nete girme imkanım olmadı ama içim içimi yedi buraya bakmak için evde net yok misafirlerim vardı kalıcı halada var sırf buraya bakabilmek için kaçamak yaptım kaydirigubbakcemile3.....
bence önce Allahtan sonra da yakıdan oldu eminim ben hiç soğan suyuyla hamile olan duymadım varsa da hiç görmedim CADIARZU
herneyse
ALLAH sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip etsin tatlım çok iyi bir haber oldu bu benim için zaten morelim bozuktu büyük moral oldu ...
olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
bu aya o kadar çok takmıştım ki geceleri dua etmeden uyumaz olmuştum topiğimde hamile biri çıksın diye şükürler olsun :Saruboceq: kaydirigubbakcemile3 takıntı işte kaydirigubbakcemile3
evet darısı tüm isteyen anne adaylarına
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
kızlar bugün regl oldum, bu ay yine yapıştırıcam yakı..devam edeceğimmmm
insaallah canım.büttün isteyen herkess anneliggii tatsın insaallah.karamell tekrar gözün aydın canımmm..dilerim saglıklı bir hamilellik geçirirsinn.dualarında bizlere yer verirsen sevinirizzz..esra8 canım bizde haftaya salı gidecegiz dr.a saat 10da eşimle birlikte belki karşılaşırız.
esra8, elif8 yazmışım şimdi farkettim :))
inş en kısa ve en hayırlı zamanda bebişine kavuşursun. yine de çok fazla bu konuda stres yapma, psikolojik etkenler çok önemli bebek sahibi olmak için. negatif düşünüp olumsuz bakarsak hem yıpranırız hem de süre uzayabilir..ruhları yaratan Rabbim bu dünyaya ne zaman göndereceğini de planlamıştır kalbini ferah tut
insaallah canım.büttün isteyen herkess anneliggii tatsın insaallah.karamell tekrar gözün aydın canımmm..dilerim saglıklı bir hamilellik geçirirsinn.dualarında bizlere yer verirsen sevinirizzz..esra8 canım bizde haftaya salı gidecegiz dr.a saat 10da eşimle birlikte belki karşılaşırız.
bir gün bizde böyle yazabilecekmiyizki buralaraa acabaaaa:uhm::uhm:yakı ıle hamıleyım
bir gün bizde böyle yazabilecekmiyizki buralaraa acabaaaa:uhm::uhm:
hayırlı uğurlu olsun canım...senin adına çok sevindim inan
inşallah tatlım...yazacağız bizde...bnde kendı kendıme bunu dusundum
ben ve benım gıbı olanlar ne zamn yazacak acaba dıe ?
ınş o zamn
en yakın zamndır
bu ay olmadı ama olsun inşallah önümüzdeki ay güzel haberler verirsin...
yakı ıle hamıleyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?