günaydın şekergunaydın kızlar
yakı ıle hamıleyım
ollleeyyyyyyyyyy :lepi: :lepi: buraya şimdi girdim ve bugün ayın 24 dü geri sayım başladı son 6 gün yazıcaktım inan ki ve sabahtan bu yana nete girme imkanım olmadı ama içim içimi yedi buraya bakmak için evde net yok misafirlerim vardı kalıcı halada var sırf buraya bakabilmek için kaçamak yaptım kaydirigubbakcemile3.....
bence önce Allahtan sonra da yakıdan oldu eminim ben hiç soğan suyuyla hamile olan duymadım varsa da hiç görmedim CADIARZU
herneyse
ALLAH sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip etsin tatlım çok iyi bir haber oldu bu benim için zaten morelim bozuktu büyük moral oldu ...
olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
bu aya o kadar çok takmıştım ki geceleri dua etmeden uyumaz olmuştum topiğimde hamile biri çıksın diye şükürler olsun :Saruboceq: kaydirigubbakcemile3 takıntı işte kaydirigubbakcemile3
evet darısı tüm isteyen anne adaylarına
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
haydi sana kolay gelsin şekerrrrMerhaba kızlar, topiği baştan sona okudum...
Öncelikle karamel ve mutluson'u çok çok tebrik ediyorum, Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin diyorum...
Ben de geçen sene kalp atımı olmadığından kürtaj olmak zorunda kalmıştım, 6 ay ara vermiştik, 6 aydır da olmadı malesef :sinifsinif:
Ben de bu yakıyı sizden öğrendim, aylardır da kadınlar kulübünü okuyup duruyorum. Artık bu ay öğrendiklerimi uygulamaya karar verdim:
1) Yakı yapıştıracağım.
2) Prof. Saraçoğlu'nun incir kürünü yapacağım. (Bi arkadaşımın bu şekilde ikizleri oldu)
3) Bebe aspirini alacağım. (Kanı sulandırıyormuş)
4) Eşimle birlikte çakşır çayı içeceğim her gün.
5) Yumurtlama testi alıp günümü tespit edeceğim.
İnşallah Allah hepimizi evlatlarımızla kavuştursun...
Hepimizin hakkında hayırlısı...
Sizleri öpüyorum... opuyorumnanaktan
Merhaba kızlar, topiği baştan sona okudum...
Öncelikle karamel ve mutluson'u çok çok tebrik ediyorum, Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin diyorum...
Ben de geçen sene kalp atımı olmadığından kürtaj olmak zorunda kalmıştım, 6 ay ara vermiştik, 6 aydır da olmadı malesef :sinifsinif:
Ben de bu yakıyı sizden öğrendim, aylardır da kadınlar kulübünü okuyup duruyorum. Artık bu ay öğrendiklerimi uygulamaya karar verdim:
1) Yakı yapıştıracağım.
2) Prof. Saraçoğlu'nun incir kürünü yapacağım. (Bi arkadaşımın bu şekilde ikizleri oldu)
geçm,iş olsun canım...amın yenı geldım eve duşuk tehlıkesınden yattım hastanede 5 gundur benım 4 duşşugum vardı ınş bu tutar..darısı sızlere
amın yenı geldım eve duşuk tehlıkesınden yattım hastanede 5 gundur benım 4 duşşugum vardı ınş bu tutar..darısı sızlere
Merhaba kızlar, topiği baştan sona okudum...
1) Yakı yapıştıracağım.
amın yenı geldım eve duşuk tehlıkesınden yattım hastanede 5 gundur benım 4 duşşugum vardı ınş bu tutar..darısı sızlere
evettttttt arkadaşlar geçtiğimiz günlerde burda yazmıştım. Sırf merakımdan yakı yapıştırdım bakalım ne olcak diye.
Crayzzy 33 de bu ay içimde bi his var hamile çıkacak dediğinde inşallah onlardan biri olurum demiştim. Ve sün hamile olduğumu öğrendim. Aslında myomum ve rahimde iltihap olduğu için soğan suyuda içmiştim. Keramet hangisinde bilemiyorum. Tek bildiğim bişey var çok dua ettim Rabbime sığındım şükürler olsun. İnşallah isteyen herkesede nasip olurrr:Saruboceq:
selam arkadaşlar benım bı kaç sorum olucak bu yakı ile ilgili:)
nasıl kullanmılmalı acaba bel e mi yoksa kasıklaramı yapıştırılmalı , kaç gun kalıcak ,
yazılanları baştan okudum ama yınede kafam karıştı..
ilahi esra kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 şimdilik bir tane yeter bana ilerde belki CADIARZUbizi beklerken bır bakıomusun sen hamıle kalıyomussun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?