Yakı ile hamile kalmak ....

Canım çok teşekkür ederim ama önceki gün doktora gittiğimde myomum olduğu ıcın cıddı bır dusuk tehlıkem oldugunu soyledı hamıle kalmadan gelseydın bu myomla gbe kalmana ızın vermezdım bekleyıp gorcez dedı pazartesı kendı dr uma bana gebelık oneren doktoruma gıdıcem hersey Allah dan cok ıyı bılıorum ona sıgınıyorum dualarınızdan benı eskık etmeyın sorunsuz bebegıme kavusurum umarım belkıde son sansım :1no2:

o doktor bos konusmazsın onu allh bılır dusurup dusurmeyecegını
ya nasıl hemen böle tovbe tovbe allh gıbı tanılar koyupta ınsanın sınırını bozuolar
rabbım melegını korusun

canımm sen sakın üzüllme sen üzülünce bebeginde üzüülürr biz ana hep dua edecegiz.bebegine saglıklı bir şekilde kavuşacagına inan tatlım.o sende bunu düşün bu mucizeyi düşün.Allah verdiyse bundada bi hayır vardır.

Merhaba kızlar, topiği baştan sona okudum...
Öncelikle karamel ve mutluson'u çok çok tebrik ediyorum, Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin diyorum...
Ben de geçen sene kalp atımı olmadığından kürtaj olmak zorunda kalmıştım, 6 ay ara vermiştik, 6 aydır da olmadı malesef :sinifsinif:
Ben de bu yakıyı sizden öğrendim, aylardır da kadınlar kulübünü okuyup duruyorum. Artık bu ay öğrendiklerimi uygulamaya karar verdim:

1) Yakı yapıştıracağım.
2) Prof. Saraçoğlu'nun incir kürünü yapacağım. (Bi arkadaşımın bu şekilde ikizleri oldu)
3) Bebe aspirini alacağım. (Kanı sulandırıyormuş)
4) Eşimle birlikte çakşır çayı içeceğim her gün.
5) Yumurtlama testi alıp günümü tespit edeceğim.

İnşallah Allah hepimizi evlatlarımızla kavuştursun...
Hepimizin hakkında hayırlısı...
Sizleri öpüyorum... opuyorumnanaktan

haydi sana kolay gelsin şekerrrr

ooooo süper.. demek artık uygulamaya geçiyorsun... hadi rasgele...
bende bu ay ilk kez yakı yapıştırdım... sempatiksalakcinni

amın yenı geldım eve duşuk tehlıkesınden yattım hastanede 5 gundur benım 4 duşşugum vardı ınş bu tutar..darısı sızlere

amın yenı geldım eve duşuk tehlıkesınden yattım hastanede 5 gundur benım 4 duşşugum vardı ınş bu tutar..darısı sızlere

gecmıs olsun
melegın senınlen olsun ınşş
bu kadar dusuk yapmanın bır sebebı olması lazım
doktorlar bişi demıormu ?

hade hayırlısı olsun canım
gusel haberlerını almak umuduylan

Merhaba mutluson; öncelikle geçmiş olsun. inşallah bu kez meleğinle seninle kalır. ben seni sürekli başka bir topiği okurken görüyorum hatta bir kaç kezde senin için yazdım. kan pıhtılaşması nedeniyle düşük yapanların topiğindeyim bende 3 kez düşük yaptım. şimdi ise hamile kalma çabasındayım yeniden.....

hanımlar temmuz ayında iki hamiş bekliyorum burdan şimdi bu topik mayıs sonuna doğru açıldı eee deneyenler çoğunlukta oldu o bakımdan temmuzda da iki hamiş bekliyorum hade bakalım hayırlısı olsun :lepi: :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

selam arkadaşlar benım bı kaç sorum olucak bu yakı ile ilgili:)
nasıl kullanmılmalı acaba bel e mi yoksa kasıklaramı yapıştırılmalı , kaç gun kalıcak ,
yazılanları baştan okudum ama yınede kafam karıştı..

canım yumurtlama gününe iki gün kala falan beline yapıştır(ben karına yapıştırıldığını da duydum ama sen yine de sadece beline yapıştır).sonra ilişkiden sonra abdest için çıkarıyosun duşunu alıyosun tekrardan yapıştırıyosun.yani yumurtlama günlerinde belinde yakın olsun hep..kendini oldukça sıcak tut olar mı.hadi kolay gelsin bebişini de getirsin inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…