Yakı ile hamile kalmak ....

suan varya allh canımı alsamda kurtulsam dıe dsunuyorum

Canım benim yaa seni anlayabiliorum ama lütfen öle düşünme sitem etme! Allah seni şu anda sadece sınıyo az kaldı buna inan sende çok kısa bi zamanda mucizene kavuşacaksın buna inan..

Allah a ısyanmı edıyon esra yakıştımı bu.. gecelerı kalktım gece namazlarına duayla yalvardım allah ıma hıç ısyan etmedım dedım sen bılırsın hayırlısını dıe esra zamanını rabbım bılır

suan varya allh canımı alsamda kurtulsam dıe dsunuyorum

esracımm bak ablacım sabır üzlme ne olur yemin ederim çok gençiisn çok uzun yolun var bu uuzn yolda meleğinle yürü ama zamanını bekle senin için hayırlısı böyleymiş öyle düşün canım kalbimiz seninle birgün anne olacaksın şimdi tıpta spremi olmayan erkeğe bile çare var sadce zamanını bekle öptüm

merhaba kızlar... bu ay yakımı yapıştırdım....şimdi ise heyecanla günümü bekliyorum test yapmak için 5 gün sonra belli olcak kısmetse:)))))))

cok bunalımdayım

yapma esracım, bak 3 senedir bekliyorum bende..varki bir zamanı gelmiyor nazlı kuzum..Allahın takdir ettiği zamanda olucak hepimizin..şuan tertemiz bir aya başladın...yumoşlar pırtlamaya başlıyorlar..içini ferah tut...gelicek yakında inş...

:))))))))) herkesın derdı farklı ıste
yakının kokusu :=)))))))
benı bu streslı halımde guldurdun yha allhta senı guldursunnnn

yaa unutmadan ben yakı alayım bende cumaya yapıştırım :)sebep Allahtan ne diyelim o isterse akan sular durur.

kıslarr yahu yakının kokusuz olanı yokmu :))

ben onu işyerınde nasıl kullanım :bbo:

ayyyyy melikecim sorma ... hele yapıştırdığın ilk gün bir kokuyor akıllara zarar:))))... iş yerinde odamdan hiç çıkmadım.fanı açtım sürekli oda parfümleri falan... bide odama birileri girince çok utandım yakın arkadaşıma sordum yok kokmuyor dedi ama bilmiyorum....sempatiksalakcinni

selam kızlar ben bu yakıyı adetmin 17. günü taktım galiba gec kaldım bide yakıyı cıkartıp yerine yenisi takıcaktım üzerinde üerinden 14 gün gecmesi lazım yazıyo bu yakıyı bele yapıştırıyonuz dedmi
yanlışlık yapmadım ben

Evet canım bele yapıştırıyoruz. yakının iki gün durması gerekiyor. bu arada duş (!!!) alınca yenisi yapıştırırsın. ama yakıyı yenilesin bile toplamda(duş almadan önceki yakının ve duştan sonra yapıştırdığın yakının hepsinin toplamda durma süresi 2 gün) 2 gün durmalı. 2 gün sonra çıkarınca tekrar yapıştırmak için 14 gün beklememiz gerekiyor.hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…