Yakı ile hamile kalmak ....

hersey umıt ınsanoglu ıcın
kızlar acı elma yagınıda deneyın
eger akıntısı olanlar varsa
adet bıtımınden ıtıbarn 3 gun boyunca aksam yatarken tampon halınde yapın
sabah gerı atın
bıraz yakıo ama ıı gelıorrr

kıslar ole demeyin yahuu ben nasıl gelim ole işee
herkez bana bakar heveslendım 3 tane aldım ama ancak heralde cumartesi yapabılırım

karamel06
nereye kayboldun yahu tabii işin bitti bizle dimi kaydirigubbakcemile3 lütfen buraya da gel yine :uhm: :enbuyukkk:

burdayım arkadaşlar takip ediyorum sizi merak etmeyin.. Esracım çocuk tuttumu tutmadımı derdi bitti şükürde bu seferde tutuncakmı tutunmucak mı derdım var düşük tehlikem olduğu için.. Evdeyım istirahatteyım hadı bakıyım ısrarla senın hamıs haberını beklıorum kalmazsan sen hamış kalana kadar doğurmam bekletırım ıcımde bak kaydirigubbakcemile3

KIZ BU SITEDE HER TOPIKTE BENI BEKLEYEN COK KISI VAR
BIRI SANCILIYKEN SANA DUA EDECEM DIOR
DIGERI UMREYE GIDICEM DUA EDERIM DIOR
BASKASI DOGUM YAPARKEN AKLIMDA OLUCAKSIN
HATTA ELIME YAZACAM ISMINI DIOR
SEN HELE RUYANDA BILE GORMUSSUN BENI SANAL SANAL :))))
UCACAM YAKINDA AMA GENEDE TIK YOK :))))))))))
TANINMADAN BU KADAR SEVILMEK DUA ALMAK ILGI GORMEK YARDIMLASILMAK
INANILMAZ DERECEDE COK GUSEL BIR SEY IYI KI VARSIN :enbuyukkk:

ne guzel ıste ne mutlu sana

gercektende ne mutlu bana bu ay yakı yapıstırmaya karar vermek uzereyım bır yandanda esra ugrasma dıor ıcımden bır ses
kızlar adetlıykenmı ,
yumurtlar buyusun dıe bl tarcın corek otu yenılıor bılıormusunuz

karamel ayrıca canını sıkma rabbım saglıklan bebegını kucagına almayı nasp eder ınşşş
bunu gercekten en ıcten dıleklerımlen söluorum
dusuk haberlerını duydukmu cok uzuluyoruz
rabbaım yardımcın olsun

teşşekür ederım canım..

selam kızlar.... malesef ben adet oldum bu ay yakı işe yaramadı... sanırım belimi sıcak tutup daha erken adet olmama bile yardımcı oldu. 2 gün önce oldum kaydirigubbakcemile3 ama önümüzdeki ay tekrar deneyecem.umarım zararı yoktur...

;:)))))))))demek gununden once oldun
amn tatlım hayırlısı olsun kaderımız heralde

geçmiş olsun cnm, bu ay bende 4 gün önce oldum, acaba yakı ile mi alakalı bu durum akannehir

ben de yaptım 8i adet günüm işe yaramıştır inşallah göğüslerim 1 haftadır acıyor ama ben artık dinlemiyorum kendimi çünkü adet belirtileri ile gebelik belirtileri aynı oluyor
mutlu haberi veririrm inşallah şans dileyin kızlar ...

canım ınsallah guzel haberlerını alırız. Ama benden sana tavsiye kesınlıkle dediğin gibi kendini dinleme.. O zaman yoksa da var gıbı normal hemılelıkten bile daha çok belirti yaşıyosun olmayıncada sonuç hayal kırıklığı.. ben hiç bir belirti yaşamadım adetimin gecikmesinden başka. Önceki ay hamile olmadığım halde daha çok belirti yaşamıştım inan. Hakkında hayırlısı olsun.yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…