- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
evettttttt arkadaşlar geçtiğimiz günlerde burda yazmıştım. Sırf merakımdan yakı yapıştırdım bakalım ne olcak diye.
Crayzzy 33 de bu ay içimde bi his var hamile çıkacak dediğinde inşallah onlardan biri olurum demiştim. Ve sün hamile olduğumu öğrendim. Aslında myomum ve rahimde iltihap olduğu için soğan suyuda içmiştim. Keramet hangisinde bilemiyorum. Tek bildiğim bişey var çok dua ettim Rabbime sığındım şükürler olsun. İnşallah isteyen herkesede nasip olurrr:Saruboceq:
burdayım arkadaşlar takip ediyorum sizi merak etmeyin.. Esracım çocuk tuttumu tutmadımı derdi bitti şükürde bu seferde tutuncakmı tutunmucak mı derdım var düşük tehlikem olduğu için.. Evdeyım istirahatteyım hadı bakıyım ısrarla senın hamıs haberını beklıorum kalmazsan sen hamış kalana kadar doğurmam bekletırım ıcımde bak kaydirigubbakcemile3
KIZ BU SITEDE HER TOPIKTE BENI BEKLEYEN COK KISI VAR
BIRI SANCILIYKEN SANA DUA EDECEM DIOR
DIGERI UMREYE GIDICEM DUA EDERIM DIOR
BASKASI DOGUM YAPARKEN AKLIMDA OLUCAKSIN
HATTA ELIME YAZACAM ISMINI DIOR
SEN HELE RUYANDA BILE GORMUSSUN BENI SANAL SANAL :))))
UCACAM YAKINDA AMA GENEDE TIK YOK :))))))))))
TANINMADAN BU KADAR SEVILMEK DUA ALMAK ILGI GORMEK YARDIMLASILMAK
INANILMAZ DERECEDE COK GUSEL BIR SEY IYI KI VARSIN :enbuyukkk:
karamel ayrıca canını sıkma rabbım saglıklan bebegını kucagına almayı nasp eder ınşşş
bunu gercekten en ıcten dıleklerımlen söluorum
dusuk haberlerını duydukmu cok uzuluyoruz
rabbaım yardımcın olsun
selam kızlar.... malesef ben adet oldum bu ay yakı işe yaramadı... sanırım belimi sıcak tutup daha erken adet olmama bile yardımcı oldu. 2 gün önce oldum kaydirigubbakcemile3 ama önümüzdeki ay tekrar deneyecem.umarım zararı yoktur...
selam kızlar.... malesef ben adet oldum bu ay yakı işe yaramadı... sanırım belimi sıcak tutup daha erken adet olmama bile yardımcı oldu. 2 gün önce oldum kaydirigubbakcemile3 ama önümüzdeki ay tekrar deneyecem.umarım zararı yoktur...
ben de yaptım 8i adet günüm işe yaramıştır inşallah göğüslerim 1 haftadır acıyor ama ben artık dinlemiyorum kendimi çünkü adet belirtileri ile gebelik belirtileri aynı oluyor
mutlu haberi veririrm inşallah şans dileyin kızlar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?