o zaman çatlama daha erken oluyor desenize sempatiksalakcinni
n eyapacagımızda sasırdık artık valla :)
canım ınsallah guzel haberlerını alırız. Ama benden sana tavsiye kesınlıkle dediğin gibi kendini dinleme.. O zaman yoksa da var gıbı normal hemılelıkten bile daha çok belirti yaşıyosun olmayıncada sonuç hayal kırıklığı.. ben hiç bir belirti yaşamadım adetimin gecikmesinden başka. Önceki ay hamile olmadığım halde daha çok belirti yaşamıştım inan. Hakkında hayırlısı olsun.yerimseniben
gercektende ne mutlu bana bu ay yakı yapıstırmaya karar vermek uzereyım bır yandanda esra ugrasma dıor ıcımden bır ses
kızlar adetlıykenmı ,
yumurtlar buyusun dıe bl tarcın corek otu yenılıor bılıormusunuz
canım adet belirtileri ile hamilelik belirtileri de birbirinin aynı ama :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:babbyy güzel haberlerinmi bekliyoruzzz.hadi bakalımm çoşalım birazda :))) kızlar ben bu ay günüm normalde 20si ama ben sanki erken olacakmışım gibi hissediyorum çünkü gögüsler şimdiden şişti ve çok agrıyor belimde agrıyorr yaa bu yakıyı yapıştırdıktan sonra oldusizdede böyle olan varmı
SENİNDE KANDİLİN MÜBAREK OLSUN CANIM .... inşallah birbirimize dua edelim...kızlar kandılde burda olmaya bılırım
doktora gıdıoruz cunku yarın sabhtan
sımdıden kandılınız mubarek olsun rabbım gonlunuzde ne varsa hayırlısıylan gerceklestırmeyı nasp etsın
duanızıda eksık etmeyın lutfennnn
slm kızlar. yakıyı bu ay denesem mi diye düşünüyorum ama bu ay pressed kullanacaktım.
geçenlerde annem köyde çocuğu olmayanların karnına adet bitiminde zift sarılırdı diyor sana da mı sardırsak tatilde demişti. zift 3 gün kalıyormuş sonra ilişki oluyormuş. hemen de çocuk oluyor kaç kişinin öyle oldu demişti. bana saçma gelmişti. yok artık daha neler anne ? demiştim.
eşim de sıcak tuttuğu için olabilir demişti. yakı da sıcak mı tutuyor kızlar? ben hiç kullanmadım. genelde annelerin sözünü dinlemeyiz sonra da pişman oluruz ya. yakı işini ben bi düşüneyim bakalım. adet biteli 3 gün oldu ne zamanları yapıştırınca iyi oluyor. biri bana açıklayabilir mi???
ben bu ay hem yakı yaptım hem soğan kürünü yaptım hemde rahim filmi çektirdim ve henüz adet olmadım beklemedeyim...SENİNDE KANDİLİN MÜBAREK OLSUN CANIM .... inşallah birbirimize dua edelim...
evet canım genellde anneler haklı çıkar bu zift meselesini hiç duymadım ama yakı yumurtalrı sıcak tutarak kolay çatlamasını sağlıyor tam yumurtlama zamanında yapıştırmalısın beline. 2 gün kalacak belinde. bu arada sabahları erken saatte ilşki olacak...2 güne bir... ayyyyy valla iyice ortaya döktük herşeyimizi...:kedi:
yok kız yaptım 1 kere olmayınca bırdaha yapmadım
ılk sen topgı actıgında yapmıstım :)
ooooo süper ya şansını kat be kat artırmışsın inşallah bu ay gelir bebişin...ben bu ay hem yakı yaptım hem soğan kürünü yaptım hemde rahim filmi çektirdim ve henüz adet olmadım beklemedeyim...
ben de 6 günümde rahim filmi çektirdim. bi de yakı yapıştırayım ne zararı olacak. sabahları erken saatte mi olacak. bunun sebebini anlayamadm cahilliğime ver neden sabah ki? benim 10 günüm bugüm. 14. günümde yapıştırayım o zaman 15 veya 16. günü yumurtlama günüm. olsun kız dökelim içimiz dışımız bir bizim..kaydirigubbakcemile3
ooooo süper ya şansını kat be kat artırmışsın inşallah bu ay gelir bebişin...
sabah erken saatte spermler daha hızlı ve aktif oluyorlarmış. kadınlarda ise yumurtlama döllenmeye en hazır olduğu saatlermiş. (ama ben sabah hiç uykumu bölüp o olaya konsantre olamam o yüzden bizim öyle olmuyor hep akşamdan yapıyozlaelaelaelaelae)
genelde rahim filmi çekilenlerin filmden sonraki ilk ay gebe kalma oranlarında artış oluyor şimdi siz bu ay gebeyseniz yakı dan mı bilicez yoka rahim filminden miCADIARZU amaaaannnn neyse hele sizin güzel haberleirnizi alalımda sebebini bilmesekte olur:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?