Yakı ile hamile kalmak ....

kıslar yakıyı herkes beline yapıştrırken ben kasığıma yaptım iyide oldu kasıklarımı deniz sonrası üşütmeyyeim die belkim faydası oldu ondanda gelmiş olabilir bebeğm

:)))) 6 yıl sonra vesılen oldu
mucızen geldı
bızde duanı ne olur eksık etme
ben yapmıcam yakı falan
burası cok sıcak bu sıcakta ugrasamam onun kokusuylan

çok haklısın canım bu ay ben de pek kendimi dinleyecek vakit bulamadım aslında hafta sonu kpss sınavım var ona kaptırdım kendimi bakalım faydası olacak mı kendimi dinlemememin güzel haberlerle dönmek üzere hoşçakalın...

ne demek karar vermek üzereyim sen hiç yapıştırmadın mı fisfisfissempatiksalakcinni

babbyy güzel haberlerinmi bekliyoruzzz.hadi bakalımm çoşalım birazda :))) kızlar ben bu ay günüm normalde 20si ama ben sanki erken olacakmışım gibi hissediyorum çünkü gögüsler şimdiden şişti ve çok agrıyor belimde agrıyorr yaa bu yakıyı yapıştırdıktan sonra oldu sizdede böyle olan varmı

canım adet belirtileri ile hamilelik belirtileri de birbirinin aynı ama :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

yok kız yaptım 1 kere olmayınca bırdaha yapmadım
ılk sen topgı actıgında yapmıstım :)

kızlar kandılde burda olmaya bılırım
doktora gıdıoruz cunku yarın sabhtan
sımdıden kandılınız mubarek olsun rabbım gonlunuzde ne varsa hayırlısıylan gerceklestırmeyı nasp etsın
duanızıda eksık etmeyın lutfennnn

ederizz esracım sende bizim için et .cnm.Allah hepimizee hayırlıı bebekler versin rabbim.en kısa sürede.
Allah sevindirsin bizii:Saruboceq:

slm kızlar. yakıyı bu ay denesem mi diye düşünüyorum ama bu ay pressed kullanacaktım.
geçenlerde annem köyde çocuğu olmayanların karnına adet bitiminde zift sarılırdı diyor sana da mı sardırsak tatilde demişti. zift 3 gün kalıyormuş sonra ilişki oluyormuş. hemen de çocuk oluyor kaç kişinin öyle oldu demişti. bana saçma gelmişti. yok artık daha neler anne ? demiştim.
eşim de sıcak tuttuğu için olabilir demişti. yakı da sıcak mı tutuyor kızlar? ben hiç kullanmadım. genelde annelerin sözünü dinlemeyiz sonra da pişman oluruz ya. yakı işini ben bi düşüneyim bakalım. adet biteli 3 gün oldu ne zamanları yapıştırınca iyi oluyor. biri bana açıklayabilir mi???

SENİNDE KANDİLİN MÜBAREK OLSUN CANIM .... inşallah birbirimize dua edelim...

evet canım genellde anneler haklı çıkar bu zift meselesini hiç duymadım ama yakı yumurtalrı sıcak tutarak kolay çatlamasını sağlıyor tam yumurtlama zamanında yapıştırmalısın beline. 2 gün kalacak belinde. bu arada sabahları erken saatte ilşki olacak...2 güne bir... ayyyyy valla iyice ortaya döktük herşeyimizi...:kedi:

ben bu ay hem yakı yaptım hem soğan kürünü yaptım hemde rahim filmi çektirdim ve henüz adet olmadım beklemedeyim...

evet canım genellde anneler haklı çıkar bu zift meselesini hiç duymadım ama yakı yumurtalrı sıcak tutarak kolay çatlamasını sağlıyor tam yumurtlama zamanında yapıştırmalısın beline. 2 gün kalacak belinde. bu arada sabahları erken saatte ilşki olacak...2 güne bir... ayyyyy valla iyice ortaya döktük herşeyimizi...:kedi:[/QUOTE]

ben de 6 günümde rahim filmi çektirdim. bi de yakı yapıştırayım ne zararı olacak. sabahları erken saatte mi olacak. bunun sebebini anlayamadm cahilliğime ver neden sabah ki? benim 10 günüm bugüm. 14. günümde yapıştırayım o zaman 15 veya 16. günü yumurtlama günüm. olsun kız dökelim içimiz dışımız bir bizim..kaydirigubbakcemile3

yok kız yaptım 1 kere olmayınca bırdaha yapmadım
ılk sen topgı actıgında yapmıstım :)

hımm denesemmi diye yazınca bende hiç denemedin sandım ....
hayırlısı olsun bakalım ....seninde kandilin mubarek olsun şeker dua ederim sana olumunekankayizsmile bu arada cuma geliyor yine aklımdasın :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ben bu ay hem yakı yaptım hem soğan kürünü yaptım hemde rahim filmi çektirdim ve henüz adet olmadım beklemedeyim...
ooooo süper ya şansını kat be kat artırmışsın inşallah bu ay gelir bebişin...

sabah erken saatte spermler daha hızlı ve aktif oluyorlarmış. kadınlarda ise yumurtlama döllenmeye en hazır olduğu saatlermiş. (ama ben sabah hiç uykumu bölüp o olaya konsantre olamam o yüzden bizim öyle olmuyor hep akşamdan yapıyozlaelaelaelaelae)
genelde rahim filmi çekilenlerin filmden sonraki ilk ay gebe kalma oranlarında artış oluyor şimdi siz bu ay gebeyseniz yakı dan mı bilicez yoka rahim filminden miCADIARZU amaaaannnn neyse hele sizin güzel haberleirnizi alalımda sebebini bilmesekte olur:dance:

kız bi de ben pressed kullanıcam kaydirigubbakcemile bu ay olursa neyden bilcez bilmiyorum. yumrtlama gününe kadar da günde bi bardak adaçayı içiyorum.. olsun da hayırlısıyla. bunlar birer sebep sonuçta Rabbim 'OL' dedikten sonra..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…