Yakı ile hamile kalmak ....

sabah erken saatte spermler daha hızlı ve aktif oluyorlarmış. kadınlarda ise yumurtlama döllenmeye en hazır olduğu saatlermiş. (ama ben sabah hiç uykumu bölüp o olaya konsantre olamam o yüzden bizim öyle olmuyor hep akşamdan yapıyozlaelaelaelaelae)
genelde rahim filmi çekilenlerin filmden sonraki ilk ay gebe kalma oranlarında artış oluyor şimdi siz bu ay gebeyseniz yakı dan mı bilicez yoka rahim filminden miCADIARZU amaaaannnn neyse hele sizin güzel haberleirnizi alalımda sebebini bilmesekte olur:dance:[/QUOTE]

sabah sabah kendime zor geliyorum. bi de erken kalkıp tövbee. neysee ben rutin saatlerde devam edeyim çalışmayaa..kaydirigubbakcemile3

senin de kandilin mübarek olsun canım..yarın inş. herkesin duası hayırlısıyla kabul olur inş..

aynen öyle..... YARABBİ ŞU MÜBAREK KANDİL HURMETİNE "OL" DE YA RABBİ TÜM BEKLEYENLER İÇİN.....:Saruboceq:

evet cıktı cok tahlıl ıstedıler cogu ıyıy cıktı
testesteron dıe bır tahlıl normalın altında cıktı
ayrıca 1. derecede varıkosel var dedi
ıkısı etkıleyebılır dedi ama ben sanmıorum bu kadar etkıleyecegını
hormalların normal duzeye gelmesı ıcın 1 ay kullanmak uzere 1 tane ılac yazdı
sonra gene horman tahlılı yapılack duzelme olduysa ardından sperm tahlılı
eger onlan alakalı yoksa esrayı kotu gunler beklıor
tup bebek yolları (((

tabı para ayarlayabılırsek yaptırabılıcez tup bebegıde
hayatımda suan en cok ıstedıgım sey
o testı elıme alıpta o cıft cızgı heyecanını dogal yollan yasamak
cok ıstıyorum bunu

ınşşşşşşşşşş
cok uzuluyorum artık
bebegın yokmu dıe sorulardanda ınsan sıkılıyor
sımdı yenı evlısın dıolar ama ılerde ((((((

ggggüüüünaaayyyydııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....
kızlllaaarrr adetine gün sayanlar varmı.ben bu ay hiç ümitli deilim.ama arenn varrrr.arencimmm 13 ünde adet günüydü yani yarın hadi bakalım belkideee çoookkkk güzel haberler alacagızz.

İNŞALLAH GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZ........ bebeğim sen neden ümitli değilsin? bak genelde bebişler hiç ummadığın anda geliyorlar seninki de öyle olmasın.....

Merhaba kızlar, ben de sizlerden öğrenip gittim yakı aldım VOLTEREN marka, eczacı en iyisi bu dedi.
Cumartesi akşam yapıştırdım, hâlâââ tık yok. Hiç birrrr sıcaklık vermiyor. Hiç ama. Gerçi benim yumurtlama zamanım 9-10u gibiydi ama belki döllenirse tutunma şansını arttırmak için bu aralar da yapıştırsam olur mu? Gidip başka marka alayım mı???bilmiyorumkismile

volteren ılac normalde kramplar ıcın kullanılan onun yakısınıda yapmıslar demekki
canm eger sıcaklık vermıosa gıt baskasını al derım bn sana
cunku onemlı olan onun verdıgı sıcaklıklan belın soguk almaması vede dolun tutunabılmesı
ınş ugurlu gelır

Ben hangi marka kullandım hatırlamıyorum ama çok yaktı.belime sanki köz koymuşum gibi yaktı. bebiş gelmedi bu ay ama adetim çok rahat geçti ve tam zamanında geldi.ne ağrı ne sızı ohhhhhh sanırım yakının farklı faydalarını gördüm.kaydirigubbakcemile3
eğer tekrardan yakı yapıştırmayı düşünüyorsan eve gidince markasına bakıp yazayım sana istersen....olumunekankayizsmile

Merhaba ESRA ve NERGİS,
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim...
Eczaneye gittim, dedim ki VOLTEREN hiç sıcaklık vermedi, onlar da dedi ki bu sıcaklık vermez, ağrı kesici var içinde!!! sempatiksalakcinni Acaba belimden bana geçmiş midir ya???mafoldumben İnşallah kaş yapayım derken göz çıkarmamışımdır.
Neyse ben şimdi başka bir yakı aldım, türk malı, banyo yaptım, yapıştıracağım birazdan.
Hayırlısı kızlar...
Öptümmmopuyorumnanaktan

evet canım benim kide türk malıydı. üzerinde panter gibi bi hayvanın resmi vardı.....

:teytey: iyi dilegin için teşşekkürler canım...

ben geçen ay yakı yapıştırmıştım.bu ayda yapıştırdım.yakı kafaya göre onu çıkar bunu yapıştır olmaz.üzerindede yazıyor zaten üzerinden 15 gün geçmesi gerekiyormuş.
neyse bende geçen ay hiç adetimi bilmedim hiç sancı olmadı yakıdan mıdır bilmem adetten birgün önce leke geldi kahverengi ertesi günde adet oldum zaten.
bu ay ümitsiz olmamın nedeni kendimi hiç sakınmadım.ilişkilerden sonra sabaha kadar yatardım yapmadım.Allahın veresi olduktan sonra her türlü verir ama vermiyor bizim sabrımızıı ölçüyor.
isyan duygusunuu tattırmadan umudumuz tükenmeden gelsin bebişlerimiz.
yok kızlar yok bu ay ben erken bile olabilirim günümden sırt agrıları gögüs agrıları 1 haftadır başladı.
ayrıca hamile kalanlarda yani gebeligi gerçekleşenlerde sürekli akıntı gelirmiş.bendee sadece yumurtlama döneminde oluyorr.oyüzden bu ayda bi farklılık yokk.alsanaalsanasmile

güzel haberini alalım canım ben iki ay yapıştırdım bu ay yapıştırmadım benmde adetim yakın ama adet sancılarım başaldı geçen ay sesiz sedasız adet olmuştum şimdi bangır bangır bağırıyorum geliyorum diye benim4 günüm var biraz sancım erken başaldı

ggggggggggggggggüüüüüüüüüüüüüünnnnnnnnnnnnnnaayyyyyydddıııınnnnnnnnnnnnnnn
kızlarr siziii çççççççççççççççççççççççççooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkseviyorum
iyiki varsınız ben kimseyle hamilelik gebelik sohbeti yapamaz oldum.benim nazımı yalnız siz çekiyorsunuz.
Allah razı olsun sizlerden.Allah hepinizin gönlündeki muradını versin.
benim halimden benim gibi olanlar anlar zaten.
serpilcim benim hiç ümidim yok.nerdeeeeeeeeeee o hamile olma şansı bende.3 yıllık korunmasız birleşmeden sonra.beni şuan aşılama yapacak olmam biraz rahatlatıyor.
aslında onuda geç ama birden fazla yumurta olgunlaşıyorya işte şans artıyor yoksa aşılamanın yaptıgını her ay kocamız bize yapıyor fazlasıyla.ilk aşılamam klomenle olmuştu 1 yumurtam olgunlaştı.2.yi dr.um igneyle yapalım dedi.ok.dedim.
en sonunda tüpüde yapacaz o olacak ondan sonra hamileligii tedavilerii rafa kaldıracagım.çünkü ne psikolojim yeter nede maddi durumum.
Allah hepimize yardım etsin.şimdiden kendimi okadar yorrrgun hissediyorumkii....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…