kızlar kandılde burda olmaya bılırım
doktora gıdıoruz cunku yarın sabhtan
sımdıden kandılınız mubarek olsun rabbım gonlunuzde ne varsa hayırlısıylan gerceklestırmeyı nasp etsın
duanızıda eksık etmeyın lutfennnn
kız bi de ben pressed kullanıcam kaydirigubbakcemile bu ay olursa neyden bilcez bilmiyorum. yumrtlama gününe kadar da günde bi bardak adaçayı içiyorum.. olsun da hayırlısıyla. bunlar birer sebep sonuçta Rabbim 'OL' dedikten sonra..
sonuçlar nedir şeker opuyorumnanaktanhepınızın tekrardan kandılı mubarek olsun
yarın sabh sonuclarımız bellı oluor
hepınızın tekrardan kandılı mubarek olsun
yarın sabh sonuclarımız bellı oluor
inşallah yaşarsın canım benimtabı para ayarlayabılırsek yaptırabılıcez tup bebegıde
hayatımda suan en cok ıstedıgım sey
o testı elıme alıpta o cıft cızgı heyecanını dogal yollan yasamak
cok ıstıyorum bunu
ggggüüüünaaayyyydııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....
kızlllaaarrr adetine gün sayanlar varmı.ben bu ay hiç ümitli deilim.ama arenn varrrr.arencimmm 13 ünde adet günüydü yani yarın hadi bakalım belkideee çoookkkk güzel haberler alacagızz.
Merhaba kızlar, ben de sizlerden öğrenip gittim yakı aldım VOLTEREN marka, eczacı en iyisi bu dedi.
Cumartesi akşam yapıştırdım, hâlâââ tık yok. Hiç birrrr sıcaklık vermiyor. Hiç ama. Gerçi benim yumurtlama zamanım 9-10u gibiydi ama belki döllenirse tutunma şansını arttırmak için bu aralar da yapıştırsam olur mu? Gidip başka marka alayım mı???bilmiyorumkismile
Merhaba ESRA ve NERGİS,
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim...
Eczaneye gittim, dedim ki VOLTEREN hiç sıcaklık vermedi, onlar da dedi ki bu sıcaklık vermez, ağrı kesici var içinde!!! sempatiksalakcinni Acaba belimden bana geçmiş midir ya???mafoldumben İnşallah kaş yapayım derken göz çıkarmamışımdır.
Neyse ben şimdi başka bir yakı aldım, türk malı, banyo yaptım, yapıştıracağım birazdan.
Hayırlısı kızlar...
Öptümmmopuyorumnanaktan
Ben hangi marka kullandım hatırlamıyorum ama çok yaktı.belime sanki köz koymuşum gibi yaktı. bebiş gelmedi bu ay ama adetim çok rahat geçti ve tam zamanında geldi.ne ağrı ne sızı ohhhhhh sanırım yakının farklı faydalarını gördüm.kaydirigubbakcemile3
eğer tekrardan yakı yapıştırmayı düşünüyorsan eve gidince markasına bakıp yazayım sana istersen....olumunekankayizsmile
ggggüüüünaaayyyydııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....
kızlllaaarrr adetine gün sayanlar varmı.ben bu ay hiç ümitli deilim.ama arenn varrrr.arencimmm 13 ünde adet günüydü yani yarın hadi bakalım belkideee çoookkkk güzel haberler alacagızz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?