ggggggggggggggggüüüüüüüüüüüüüünnnnnnnnnnnnnnaayyyyyydddıııınnnnnnnnnnnnnnn
kızlarr siziii çççççççççççççççççççççççççooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkseviyorum
iyiki varsınız ben kimseyle hamilelik gebelik sohbeti yapamaz oldum.benim nazımı yalnız siz çekiyorsunuz.
Allah razı olsun sizlerden.Allah hepinizin gönlündeki muradını versin.
benim halimden benim gibi olanlar anlar zaten.
serpilcim benim hiç ümidim yok.nerdeeeeeeeeeee o hamile olma şansı bende.3 yıllık korunmasız birleşmeden sonra.beni şuan aşılama yapacak olmam biraz rahatlatıyor.
aslında onuda geç ama birden fazla yumurta olgunlaşıyorya işte şans artıyor yoksa aşılamanın yaptıgını her ay kocamız bize yapıyor fazlasıyla.ilk aşılamam klomenle olmuştu 1 yumurtam olgunlaştı.2.yi dr.um igneyle yapalım dedi.ok.dedim.
en sonunda tüpüde yapacaz o olacak ondan sonra hamileligii tedavilerii rafa kaldıracagım.çünkü ne psikolojim yeter nede maddi durumum.
Allah hepimize yardım etsin.şimdiden kendimi okadar yorrrgun hissediyorumkii....
rabbim hepimizee versinn.şöyle etrafıma bakıyorum.bizim sülale dışında çogu kişide görüyorum bu durumu.Allah ım çarelerin ümitlerin tükendigi nokta.insanın çaresiz kaldıgı tek şey belkide.biri ölüm biride bu olsa gerek.elimizden hiç bişey gelmiyor.kader derler ya görecek çekecek çilemiz varmış(((
kızzlarr kırmızılarrr geldi.isyanetmemek için kendimi zor tutuyorum.Allah ım ben bu kaderi hakedecek
ne yaptım .3yıl boyunca hergün dua etmekten sana yalvarmaktan başka....
bugun hastaneden geliyorum.kızlarr 2.. aşılam.a start verildi çok mutluyum içim içime sıgmıyor dilerim ümitlerimizii tüketmez rabbim.
haftaya pazartesi kontrole gidecem yumişlerime bakacaklar tamamsa aşılama tarihi belli olacak.
bu defa igneyle yapacaklar farklı olacak o yüzden yumurta sayımda artış olabilir dilerim olur .
belkide 2 bebiş gelir ne dersiniz :) keşke olsa.
hergün igne vurunacam.sizleri haberdar ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?