Yakı ile hamile kalmak ....

Bende bu ay 2. kez deneyecem bakalım olmazsada sanırım yine denerim. adet dönemlerimin rahat geçmesine yardımcı oluyor

canım benim ya kıyamam aynı yollardan geçiyoruz bende aşılam yaptırmıştım ikinciyi düşünüyorum ama kararsıısım yani hiç bilmiyorum en son tüp deneyecğim sonrda bu sevdaya elveda diyeceğim :))) seni anlaybiliyorum yorgunluğunun yılgınlığının ne olduğunu ben bilirim rabbim bekletmeden artık versin meleğini canım

rabbim hepimizee versinn.şöyle etrafıma bakıyorum.bizim sülale dışında çogu kişide görüyorum bu durumu.Allah ım çarelerin ümitlerin tükendigi nokta.insanın çaresiz kaldıgı tek şey belkide.biri ölüm biride bu olsa gerek.elimizden hiç bişey gelmiyor.kader derler ya görecek çekecek çilemiz varmış (((

yaa arkadaşlar çok alakasız oldu ama bu sitede yeniyim bende konu başlatmak istiyorumm ama nerden oldunu bilmiyorummm bilen arkadaşlarımız varsa bana özelden msj atabilirmiii kusura bakmayın

öyle düşünme canım rabbim sevdiği kullarına arzu ettiklerini hemen vermezmiş biz ona dua edelim rabbimde sesimizi duysun diye yanii sabırr be gülüm sabırr ve dua olacak elbettee

günayyydın kızlaarrr.kendimi motive etmek istemiyorum.kısmet diyorum artık.çünkü niyet ediyoruz kısmette varsa görüyoruz.

ben geldım kızlar
nasılsınız bakalım
umarım hepınız ıyısınızdır
esım doktora ılac yazdırmaya gıtmıstı doktor bırbırımızı kandırmayalım
dunyanın neresıne gıdersen gıt spermı artıracak bır ılac yoktur demiş
eger paranız varsa esınde zaten kucukmus gıcın tup bebek yaptırın dıe sölemiş
bizde oturduk konustuk
allh nasp eederse maddı yondende ayarla yaparsak bayramdan sonra gıdıyoruz tup bebege
bır yandan sankı anne olmama az kaldı gıbı
bır yandanda gıtme tutmucak korkusuylan kaplı
tum beynım
neyse rabbım hayırlısı ne ise onu versın

hiç bir zaman ümitsizliğe kapılma canım... verecek olan Alemlerin RABBİ... bakarsın sen tüp bebek zamanını beklerken hamile kalıvermişin.... tüp bebek yaptırırkende hormonlar çok etkili ya ni umutsuzluk mutsuzluk etkiler.... rabbimden hayırlı olanı istiyorsun emin ol rabbim hakkında ne hayırlıysa onu verecektir....

kızzlarr kırmızılarrr geldi.isyanetmemek için kendimi zor tutuyorum.Allah ım ben bu kaderi hakedecek
ne yaptım .3yıl boyunca hergün dua etmekten sana yalvarmaktan başka....

teşşekkürler cnm.Allah senin yüzünü güldürsün insaallah.

bugun hastaneden geliyorum.kızlarr 2.. aşılam.a start verildi çok mutluyum içim içime sıgmıyor dilerim ümitlerimizii tüketmez rabbim.
haftaya pazartesi kontrole gidecem yumişlerime bakacaklar tamamsa aşılama tarihi belli olacak.
bu defa igneyle yapacaklar farklı olacak o yüzden yumurta sayımda artış olabilir dilerim olur .
belkide 2 bebiş gelir ne dersiniz :) keşke olsa.
hergün igne vurunacam.sizleri haberdar ederim.

kızlar bu sabah yakıyı çıkardım çok şükürrr 2 gündür duruyordu bu sabah attım amaa ne biçim yapışmış yaaa(( zor çıkardımm bide ilk gün çok yakmıştıı inşallah işe yarar yarında ovülasyon tesitne başlıyorum
allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah hepimizin

evet ya cok ayakıor ayrıca bu sıcaktada
hıc cekılmez
onun kokusu ama ne yacaksın ıste
bebek olsun dıe katlanılıor
ben artık herseyı bosverdım
tup bebege gıdecegım ıcın

evet canlarım kaçgündür yoktum bir bakayım dedim fıstıklar ne alem de diye bu aydan da 2 hamiş bekliyorum :Saruboceq::Saruboceq: demiştim daha önce de bakalım kimler çıkıcak :Saruboceq: çekiliş gibi oldu biraz ama sitresiniz gitsin olmasın istiyorum ..eğlenerek umut ederek olur belki ne diyelim hayırlısı .....
dün arkadaşımın biri ile telefonda konuştum 8 yıldır çocuğu olmayan arkadaşına yakı önermiş bende olduğunu söyleyerek ve hamileymiş arkadaşımın arkadaşı çok sevindim bende ama burdan çıkınca daha bir seviniyorum :lepi:
evet geri sayım başladı hadi hayırlı haberlerinizi bekliyorummmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

benim bir komsum var bu aşılama ile üçüzü var şuan 2 aylıklar çok tatlılar ben sordum nasıl böyle üçüz oldu dedim kadın diyor doktor iki tane aşılayalım dedi diyor bende 3 olsun dedim diyor çok enteresan üçüzü var şimdi :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…