Yakı ile hamile kalmak ....

bende bu akşam eczaneden alıp yapıştıracağım yakıyı. herşeyi denedim bunu da bir deneyeyim. benim bugün 12. günüm tam zamanı sanırım. sizi gelişmelerden haberdar ederim arkadaşlar.

esracım nerelerdesinyaaaaaa hiç topigime yazmaz oldun.canım ben bu ay yakı yapıştırmayacam.aşılaya bi etkisi olurmu korkuyorum çünkü
ama bi daha yapıştırırsam kasıgıma yapıştıracam.sen ne durumdasın esracım.

günaydın arkadaşlar, ayyyyy ne fena yakıyo yaaa ( akşam uyuyamadım valla. şimdi sandalyede oturuyorum ya sırtımı sandalyeye dayadıkça yanıyor. Allahım iki gün sabır versin valla yazın yapılacak bişey değil. Kışın yapmak lazım sıcacık oturur insan

ben ıyımıyım deılmıyım bılmıorum
adanaya baskenete gıdıcez ekımde
artık bız vakıt kaybetmemek ıcın
tup bebege gecıoruz
asılma olmuor bıze bılıosun
sanada bol sans dılerım
rabbım kımsenın maddı
manevı emklerını bosa cıkarmasın
ben her gun burdayım kız
senlen karsılasıorum
asılma ayaptıracagını okumustum baska topıkte.....
yakıyı yapısturma asılamayı yaptıtırken

ne yalan söyliyim yandım wallaha iş yeride sıcak zor dayandım kafamçokkarıştı allahım cehennem ateşinden koru yarabbim

aminnnnnnnnn canm aminnnnnnnnnn
bakalım orda ne ypcaz
allh herkese cennetın guslelıklerını gostermeyı nasp etsınnnnn

benşm yakı ile bugün 2.günüm. azmettim çıkarmadım dün akşam. inşallah işe yarar da bu kadar acıyı çektiğimle kalmam :Saruboceq: gerçi belim çok ağrıyordu ona iyi geldi :lepi:

tık yok canım suan kımsede
karamelın gebelıgı nasıl gecıor acaba?
bi daha yazmadı karamel.... esracım sen hamiş olunca bizi bırakama arada gir yaz emiii...
benim yakı ile bugün 2.günüm. azmettim çıkarmadım dün akşam. inşallah işe yarar da bu kadar acıyı çektiğimle kalmam :Saruboceq: gerçi belim çok ağrıyordu ona iyi geldi :lepi:

benda yapıştırdım yakı hamiş olmadım ama adetim çok rahat geçti
ama hakikaten çooooook yakıyor.. gece yatamadım belimin yanmasından

ayy sorma canım yaaaa önceki gece hiç uyuyamadım dün şirkette sürekli dolandım oturamıyordum. bugün daha hafifledi çok şükür ya da acıya alıştım artık kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 adet rahat geçecekse değer valla benim normalde çok ağrım oluyor. birgün acı çekmek 3-4 gün kıvranmaktan iyidir kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…