Yakı ile hamile kalmak ....

arkadaşlar tekrar yazıyorum yakı sadece nedensiz olarak yani hiç bir sorunu olayan ama hamile kalamayan arkadaşlar için etkili eğer bir nedeniniz varsa tabiki tedaviyi elden bırakmayın ama doktor derse ki hiç bir sorun yok o zaman yakıyı deneyin opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

tamam canım yalnız bırakmam :)
ama onun gebelıgınde sorun vardı
dusuk tehlıkesı
umarım kotu bırsey yoktur
ay ınş herkes hamıle kalırda varsın buarası yalnız kasın demi
dolsun gobısler ınşşşşşşşşş :))))))))))))))))))

ne demek işe yaradığı bir tarafı varmış işe yaramasaydı ne diye tavsiye ettim ki o zaman ve arada gelip bu yolla hamile kalan arkadaşlar neden yorum yazdılar ki bilmiyorumkismile:1shok:

işe yaradıgı bır tarafı varmıs yazdım
crazy bosa tavsıye ettıde kımse bu yakı sayesınde hamıle kalamazda dıe kotu bır sey yazmadım ki ben
cellallenıosun ? olumunekankayizsmile

bende yapıtım 1 kere sacma gelseydı yapmazdım
hersey allhın vesılesıdır
allh emrederse olur yakıda bunun vesılesı olur
tekrardan neden yapmadım cunku
bızım sorunumuz var sebepsiz deil
bır umıt oldugu ıcın yapmıstım
tedavım olmasa gene yaparım
karamel yapstırdı hamıle kaldı
kalan cok ınsan var

selam kızlar buralardayım işten çıktığım için çok sık giremiyorum ama takip etmeye çalışıyorum sizleri çok kısa bi süre sonra sık sık beraber oluruz şimdilik herşey yolunda bakalım bebişte iyi haftaya kontolüm var öpüyorum hepinizi dualarım sizinle a.s.

evet kızlar bende duydum bu yöntemi benim bi komşum 6 sene boyunca 6 kere düşük yaptı normalde düşükten sonra 6 ay boyunca doğal olarak bebek tutmuyormuş ama o son düşüğünden sonra kanaması biter bitmez bu bandı yapıştırdı ve hamile kaldı şimdi çok tatlı bi kızı var bende bu ay denemeyi düşünüyorum herşeyin hayırlısı olsun herkes için hihoyyyt

ne bandı bu bebiş yakıdanmı bahsediyorsun yoksa

UNAKİT TAŞI
Çoğu hastalığın iyileşme sürecini destekler,hastanın eski sağlığına dönme sürecini hızlandırır.Üreme sistemini tedavi eder,kilo alımına karşı bedeni tetikte tutar.Sağlıklı bir hamilelik süreci ve doğum için çok faydalıdır.Kalbi ve dolaşım sistemini uyarır.Saç ve deri sağlığı için kullanılması tavsiye edilir. Elektromanyetik enerji salan cihazların yanına koymak suretiyle elektromanyetik kirlilik etkilerini azaltır.

YAKUT
Kan ve lenfler ile ilgili hastalıklarda ve ateşli hastalıklarda kullanılması faydalıdır. Bağışıklık sistemini güçlendirerek hastalıklara karşı bedene güç verir.Kalp ve dolaşım sistemi için çok faydalıdır. Kan dolaşım sisteminin düzenli çalışmasını sağlar.Böbrek üstü bezleri,böbrekler,üreme organları ve dalak için faydalıdır.Cinsel gücü arttırır ve cinsel aşırılıkları dengeler.Menopozun etkilerini azaltır,adet dönemi ağrılarına iyi gelir.Hamilelik sürecindeki ağrıları azaltmaya yardımcı olur ve doğumu kolaylaştırır.

YEŞİM TAŞI
Böbrek ve böbrek üstü bezlerini tedavi eder.Vücudu toksinlerden arındırır.Hücreleri ve iskelet sistemini yeniler,ameliyat sonrası dikiş izlerini iyileştirmede faydalıdır.Kısırlık tedavisinde ve hamilelik sürecinde faydalıdır.Doğumu kolaylaştırır ve doğum sancılarını azaltır.Diş problemleri ve ağrılarında faydalıdır.Tene temas edecek şekilde kullanılması gerekir.

kızlar bu yakı nerde satılır bende deneyeyim bu ay yumurtlama günümü yapıştırılacak bi bilgi verirmisiniz :kedi:

işe yaradıgı bır tarafı varmıs yazdım
crazy bosa tavsıye ettıde kımse bu yakı sayesınde hamıle kalamazda dıe kotu bır sey yazmadım ki ben
cellallenıosun ? olumunekankayizsmile
tamam canım fazlaalınganım bu aralar bilmiyorumkismile olumunekankayizsmile

selam arkadaşlar. ben yakıyı dün akşam çıkardım iki günü tamamlamış oldum. yumurtlama günlerimdeyim. inş işe yarar bakalım gelişmelerden sizi haberdar edeceğim.

selam arkadaşlar. ben yakıyı dün akşam çıkardım iki günü tamamlamış oldum. yumurtlama günlerimdeyim. inş işe yarar bakalım gelişmelerden sizi haberdar edeceğim.
hadi hayırlısı olsun tatlım güzel haberler verirsin bize Allahın izniyle zemuszemusopuyorumnanaktan:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…