Yakı ile hamile kalmak ....

:teytey: halayın başını kimseye vermem hayddiiii te teeeee :teytey:

kızlarrr bende halay çeken birilerini görünce hamile çıktı sandım...:)
erkenden kutlamaya başladınız demek zemuszemus
bende yapıştırdım bu ay bakalım ne olacak...
hayırlısı herşeyin,inş daha fazla bekletmez sıpalarboshayallersmile

:teytey::teytey::teytey: turkuaz aglamaktan çare bulamadık birazda oynayalım dedik :)))

:teytey::teytey::teytey: bende halayı görünce hamile var sandım.bencede ağlamaktansa oynamak daha iyidir.... :teytey::teytey:

crayzyy canım sen yakıyı yapışrıdığın aymı hamile kaldın, yoksa sonra mı? ben kendimden şüpheleniyorum bu ay..ben gecen ay yapıştırmıştım..

herkess nerde bakalım ben sbah belki pcyi açmam diye yazıyorum.
8de başkentegidiyorum.muayene olacam neolur dua edin bana çok tedirginim.acaba kaç yumişim oluştu diye.ya çok fazlaysa ya çokazsa diye endişelerim var.içimden 3 tane yumişim olmuştur diyegeçiyor insaallah rabbbimde öyle nasip etmiştirde hayırlısıyla ikizlerime kavuşurum insaallah bu ay.
kızlar sizin dualarınıza ihtiyacım var.

bebegım allh yuzunnu guldursun ınşşşş
kara feslegen ınş hamılesındır canım

ayrıca heınzıın kandılı mubarek olsun
rabbım hepımıze hayırlı bır souy ıhsan eyler ınşşşşş
gonlunuzden ne gecıyoraa hayırlısıylan rabbım kabul etsın ınşşşşşşşş

benım adetım 5 gun gecmıstı ılk defa
hıc bır belırtım yoktu
hayalım bu mubarek gunde sızı sevınce bogmaktı
bellı olmadan bişi sölemek ıstemedım
tam kan testı yaptırmaya gıdıodumkı
lekelenmelerım bassladı
bana doktor hamıle kalsan bıle esının spermlerınden dolayı dusuk yaparsın dedi
tutunamıor annesıne melegım (((((

defne hde hyırlısı,
bır haly cekme zamnı gldı bnce artık

:teytey: halayın başını kimseye vermem hayddiiii te teeeee :teytey:

:teytey::teytey::teytey: bende halayı görünce hamile var sandım.bencede ağlamaktansa oynamak daha iyidir.... :teytey::teytey:

nolmuş bakalım ben yokken halaylar çekilmiş sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni bende katılıyorum hemen halaya :teytey: :teytey:

inş canım Rabbim bugünü hürmetine yardımcın olsun :Saruboceq: :Saruboceq:

aminnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq:

Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar....

seninde canım

üzülmek yok canım benim. bu zamanda artık bir tek ölüme çare yok. Rabbim ol derse olur gerisi yalan. inş bugünün hürmetine Allah dualarımızı kabul etsin nerde bebek isteyen kulu var ise tez zamanda yavrusuna kavuştursun :Saruboceq: :Saruboceq: aminnnnnnn:Saruboceq:

kızlarr hepinize çok çok teşşekkürler.bilin bakalım kaç yumişim olmuş
3 Allahım dualarımı duydu 3 saglıklı yumiş.insaallah 2 tanesi döllenirde ikizim olur.iki saglıklı bebiş.
esracım çok üzüldüm kardeşim.neden doktor eşinin spermleri yüzünden düşer demişti kalitesi düşükmü anlamadım.

lütfen üzülme bu güzel günde güzel haber verseydin çok sevinirdik ama kısmet... neden eşinin spermlerinde düşük yapıyorsun canım...
kızlarr hepinize çok çok teşşekkürler.bilin bakalım kaç yumişim olmuş
3 Allahım dualarımı duydu 3 saglıklı yumiş.insaallah 2 tanesi döllenirde ikizim olur.iki saglıklı bebiş.
yumurta takibi mi yaptırıyorsun canım... hadi bakalım inşallah gönlünden geçeni verir rabbim...

süper haber canım :teytey: inşşşşş Rabbim gönlüne göre verir :Saruboceq:

toplam sperm sayımız az bunların ıcınden saglıksız sperm tutundugu zamn gununden gecer
vede sen bılmeden dusuk yapmıs olursun
cok uzgunum bugun
cok mutlu haberler vermek o kadar cok ısterdımkı (((((
bebegım senın ıcınde cok sevındım
hade hayırlısı ne gusel
bebegıne kavusmana az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…