Yakı ile hamile kalmak ....

evet canlarımm son dört gün kaldııııııııııı nerede hamişler zemuszemusopuyorumnanaktan
bir arkadaşım sormuş yakıdan ne zaman sonra hamile kaldın diye ben 9 haftalıkken öğrenebildim hamile olduğumu çünkü adetim düzenli devam ediyordu bilmiyorumkismile kulandığım ay büyük ihtimalle

Son düzenleme:
tam benim durumuma uygun bi yöntem..nası olsa denemediğim şey kalmamıştı..bi ara bunu da denerim..bu sıcakta nası olucaksa?

kız sen hamıleler nerde dedıkce bız kana bulanıyoruz :)))):))))))))))):))))))))))))

valla benim çok var daha canım henüz yumurtlama günlerimdeyim :jeyyar:

tam benim durumuma uygun bi yöntem..nası olsa denemediğim şey kalmamıştı..bi ara bunu da denerim..bu sıcakta nası olucaksa?

biraz zor oluyor canım ama denemekte fayda var diye düşünüyorum

kız sen hamıleler nerde dedıkce bız kana bulanıyoruz :)))):))))))))))):))))))))))))

Allah iyiliğini versin esra kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

napalım kuzum ağla ağla buzamana kadar ne faydası oldu azcıkta gülelim sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

napalım kuzum ağla ağla buzamana kadar ne faydası oldu azcıkta gülelim sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ay valla öle
tak tak nereye kadar
ıkı cekırdek kaldı oda gıdecek dıe korkuorum
sıpalar bızı ne hale getrdıler

arkadaşlar bu yakıyı nasıl ve hangi dönemde kullanıyoruz bizararı varmı yokmu biliyormusunuz

ben bu ay adetin 12. günü yapıştırdım 14.günü çıkardım canım. zararı olabilecek bişey değil bence. zaten benim belim çok ağrıyordu onu geçirdi. sonuçta bitkisel özler var içinde. bana bir zararı olmadı sadece çok yanma yapıyor.

peki sadece yumurlama günündemi yapıstırılıyo yoksa kendımızmı ayarlıyoruz

havalı kız yumurtlama gununde yapıstırılıor
canım sadece
bunun amacı zaten bel vede kasık blgesını sıak tutmak
vede spermın yumurtaya o sıcaklıklan tutunmasını saglamk
ınş bebegın tutunurda
yakı vesılesı olur

kızlarr çokk heyecanlıyım yarın aşılamam gerçekleşiyor.içim pırpır.ne yapamagımı ne düşünecegimi bilemiyorum ümitleniyorum biryandanda ya olmassa geçiyor içimden Allahım hepimizi yavrularımıza kavuştursun tez zamanda kızlar aşılamam yarın 8 de lütfen dualarınızı eksik etmeyin.

bebeklerını al gel kız
bır halay cekelım
ınşşşşşşşşş

Esracım bu ay belkıde bebeğın kendıne yer ayarlamıştır bı daha kı ayda tutunur ınsallah annesıne umudunu yıtırme.. Rabbım ınsalllah bu mubarek aylarda tum ısteyenleri kavusturur yavrucuklarına..
bebeğım sanada bol sans tatlım ınsallah guzel haberlerle gelırsın dualarımız senınle:Saruboceq:

dualarım seninle canım inşallah tutunurr bebişin :Saruboceq:

inşşşşşşşşşş
bnde tup bebek parasını catır çatır yıyım :)
bebegıme oda yapım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…