Yakı ile hamile kalmak ....

kızlar tekrar merhaba.çok moralim bozuk.aşılamamı bülent bey yapmadı esra hasnımda yapmadı daha önce hiç görmedigim tanımadıgım biri yaptı.hemşireye söyledim bülent bey izinliymiş esra hanımıda istedigimi önceden söylemem gerekiyormuş.böyle umursamazlık olurmuyaa.
biz oraya uzman dr. diye gidiyoruz daha dün gelen bizim aşılamamızı yapıyor.çokk moralim bozuk çokk
birde çok zorlandı benide çok zorladı aşılama yaparken.rahmimi öne ald salak adam şekli bozukmuş okadar canım yandıki.ilk aşılamamı hapan dr. beni üzmemişti yumurtalıların arkada dedi sadece.
birde kızlar benim bayakanamam oldu aşılamadan sonra ve halende oluyor çok moralim bozuk.
sizdede böyle oldumu hiç.

sen bu kaadr canını sıkarsan sımdıden
olacagı varsada olmaz
pozıtıf ol
sımdı kımın hangı doktorun sana asılama yaptıgını kafaya takma
duanı et rabbıme bırak
olacak olduktan sonra
adana toplansa basına gene bosss
rabbım ıstesın
kanamnda benceeeeeeeeee
cok tahrıs olmustur vajına kısmında o yuzdendır
yada verdıklerı ılactandır
duam senınlennnnnnnn merak etme canm
aklımdaydın bugun merak ettım senı
hade bol sanssss sana

canım sen kafana takma. doktor önemli değil bence. Rabbim isterse olur belki bu doktor daha başarılıdır belli olmaz ki. kendin demişsin ilk aşılama daha değişik olmuş belki bu başarılı olur. dualarım seninle canım :Saruboceq:

benim kanamam bitti kızlar.dr.aşılama günü ve ertesi ilişki önemli dedi bizde öyle yapacagız bakalım kısmet birazda elimizden geleni yapacagız gerisini Allah ın takdirine bırakacagız.ben ilk aşılamamda çok dikkat etmiştim 1 hafta yatmıştım.bunda öyle yapmayacam.
dikkat edecem kendime agır işler yapmayacam sadece.15 güne kadar adet olmassam dr.gidip test yapacam.insaallah Allah nasip ederde bu ay tedaviden olumlu sonuç alırız.hepinize çok teşşekkürler.

kız sen hamıleler nerde dedıkce bız kana bulanıyoruz :)))):))))))))))):))))))))))))
evet ya :roflol: aynen öyle oluyo neyse sıkıştırmıyorum kan ağlamayın bilmiyorumkismile :roflol:
hayırlısı olsun ay hiç güleceğim yoktu sağol esracığım

Son düzenleme:

Allah dileklerini boş çevirmez inşallah canım hayırlı bir evlat verir sana :Saruboceq: yıpratma kendini içini ferah tut şeker opuyorumnanaktan

hayırlı haberlerlen gel ınşşşş
asılama yaptırdıgını unut
test gununude
gayet rahat ol
dua et
pc basındada cok oturmaaaaaaaaa

evet ya :roflol: aynen öyle oluyo neyse sıkıştırmıyorum kan ağlamayın bilmiyorumkismile :roflol:
hayırlısı olsun ay hiç güleceğim yoktu sağol esracığım

:))))))))))))))))))))
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
senın yuzunden daha cok calısıp
daha erken adet oluoz :)))))))

inşallah canım onuda denıcem bakalım bide pre-seed diye bi krem aldım şimdide onu denıcem ama şu bi gerçek ne yaparsak yapalım allahım nasip etmedikten sonra olmuyor

inşallah canım onuda denıcem bakalım bide pre-seed diye bi krem aldım şimdide onu denıcem ama şu bi gerçek ne yaparsak yapalım allahım nasip etmedikten sonra olmuyor

şu preseed bır bana nasp olmadı ha aldım ha alacam dedım
ama bır turlu alamadım
neyse artık hıc onemı kalmadı
tupe gıdıorum cunku
naspseeeeeee

aaa gözün aydın esra nezaman cnm.hayırlı olsun.insaallahgüzel sonuçlar alırsın.hangi hastanedeyaptıracaksın peki ve nezaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…