- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
defne gunaydın canım benm
günaydın esracımmmm opuyorumnanaktan
kızlar tekrar merhaba.çok moralim bozuk.aşılamamı bülent bey yapmadı esra hasnımda yapmadı daha önce hiç görmedigim tanımadıgım biri yaptı.hemşireye söyledim bülent bey izinliymiş esra hanımıda istedigimi önceden söylemem gerekiyormuş.böyle umursamazlık olurmuyaa.
biz oraya uzman dr. diye gidiyoruz daha dün gelen bizim aşılamamızı yapıyor.çokk moralim bozuk çokk
birde çok zorlandı benide çok zorladı aşılama yaparken.rahmimi öne ald salak adam şekli bozukmuş okadar canım yandıki.ilk aşılamamı hapan dr. beni üzmemişti yumurtalıların arkada dedi sadece.
birde kızlar benim bayakanamam oldu aşılamadan sonra ve halende oluyor çok moralim bozuk.
sizdede böyle oldumu hiç.
kızlar tekrar merhaba.çok moralim bozuk.aşılamamı bülent bey yapmadı esra hasnımda yapmadı daha önce hiç görmedigim tanımadıgım biri yaptı.hemşireye söyledim bülent bey izinliymiş esra hanımıda istedigimi önceden söylemem gerekiyormuş.böyle umursamazlık olurmuyaa.
biz oraya uzman dr. diye gidiyoruz daha dün gelen bizim aşılamamızı yapıyor.çokk moralim bozuk çokk
birde çok zorlandı benide çok zorladı aşılama yaparken.rahmimi öne ald salak adam şekli bozukmuş okadar canım yandıki.ilk aşılamamı hapan dr. beni üzmemişti yumurtalıların arkada dedi sadece.
birde kızlar benim bayakanamam oldu aşılamadan sonra ve halende oluyor çok moralim bozuk.
sizdede böyle oldumu hiç.
evet ya :roflol: aynen öyle oluyo neyse sıkıştırmıyorum kan ağlamayın bilmiyorumkismile :roflol:kız sen hamıleler nerde dedıkce bız kana bulanıyoruz :)))):))))))))))):))))))))))))
benim kanamam bitti kızlar.dr.aşılama günü ve ertesi ilişki önemli dedi bizde öyle yapacagız bakalım kısmet birazda elimizden geleni yapacagız gerisini Allah ın takdirine bırakacagız.ben ilk aşılamamda çok dikkat etmiştim 1 hafta yatmıştım.bunda öyle yapmayacam.
dikkat edecem kendime agır işler yapmayacam sadece.15 güne kadar adet olmassam dr.gidip test yapacam.insaallah Allah nasip ederde bu ay tedaviden olumlu sonuç alırız.hepinize çok teşşekkürler.
benim kanamam bitti kızlar.dr.aşılama günü ve ertesi ilişki önemli dedi bizde öyle yapacagız bakalım kısmet birazda elimizden geleni yapacagız gerisini Allah ın takdirine bırakacagız.ben ilk aşılamamda çok dikkat etmiştim 1 hafta yatmıştım.bunda öyle yapmayacam.
dikkat edecem kendime agır işler yapmayacam sadece.15 güne kadar adet olmassam dr.gidip test yapacam.insaallah Allah nasip ederde bu ay tedaviden olumlu sonuç alırız.hepinize çok teşşekkürler.
evet ya :roflol: aynen öyle oluyo neyse sıkıştırmıyorum kan ağlamayın bilmiyorumkismile :roflol:
hayırlısı olsun ay hiç güleceğim yoktu sağol esracığım
inşallah canım onuda denıcem bakalım bide pre-seed diye bi krem aldım şimdide onu denıcem ama şu bi gerçek ne yaparsak yapalım allahım nasip etmedikten sonra olmuyorhavalı kız yumurtlama gununde yapıstırılıor
canım sadece
bunun amacı zaten bel vede kasık blgesını sıak tutmak
vede spermın yumurtaya o sıcaklıklan tutunmasını saglamk
ınş bebegın tutunurda
yakı vesılesı olur
inşallah canım onuda denıcem bakalım bide pre-seed diye bi krem aldım şimdide onu denıcem ama şu bi gerçek ne yaparsak yapalım allahım nasip etmedikten sonra olmuyor
11 agustos çarşamba kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?