Yakı ile hamile kalmak ....

selam kıslaaarrrropuyorumnanaktan

inşallah pozitif çıkar.....benim test günüm bu günüm dü ev testi yaptım negatif
şimdi adet olmayı bekliycem....
esracım hadi hayırlısı canım ....

saol canım
bebegım yarın gusel haberleını beklıorum
nergıs ev testıne pek ınanma sende gende bellı olmaz

gidip kan testi yaptırsana anlaşılır.insaaalllah bebiş gelir.belirtin varmı

gidip kan testi yaptırsana anlaşılır.insaaalllah bebiş gelir.belirtin varmı

yok canım hiç bir belirti yok... benim prolaktinim yükseliyor sanırım yine yükseldi ondan adetim gecikti.
(parlodel kullanıyorum. ilacımıda düzenli içiyorum ama bu ay iş yeri stresliydi sanırım strese bağlı yükseldi)...

selam kıslar ben adet oldum
bu ay yakıyı denemiştim şimdi olmadı ya tekrar yapıştırmam gerek varmııbilmiyorumkismile

kızlar adetınız bıtıp yıkandığınız gun yapıştırın 2 gun sonra tekrar yapıştırın

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Selam hatunlar...Nasılsınız...İlk zamanlarda bu bölüme giriyodum...Yakı yapıştırdım bardak vurdum ama tutturamadık...Şimdi bişey yapmadım adetime 4 gün kaldı inşallah hamişimdir...

inş canım hade hayırlısı bakalım belkıde kucuk afacan yoldadır :)

bana saçma bi yöntemmiş gibi geldi ayrıca eşimin bel ağrısı için yakı almıştım üzerinde şöyle yazıyor yakma etkisi geçene kadar problemli bölgede kalmalı en fazla 2 gün kalabilir bi de aynı bölgeye ikinci defa yapmak için aradan en az 14gün ile 1 ay geçmeli.istediğiniz yöntemi deneyin zamanı vakti gelmeden rabbim nasip etmiyor vakti zamanı gelmişse istersen korun bi şekilde kazara da olsa oluyo hayırlısı herşeyin

sacma deıl olan bır yontem bızde aksını ıddıa etmıoruzkı tabıkı vaktının gelmesı lazım

hayırlı ramaznlar kızlar rabbım edılen dualrı tutyulan oruclarımızı kabul eylesın
bzlerıde hayırlı bır evlat sahıbı etsınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…