- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
selam kıslaaarrrropuyorumnanaktan
inşallah pozitif çıkar.....benim test günüm bu günüm dü ev testi yaptım negatif
şimdi adet olmayı bekliycem....
esracım hadi hayırlısı canım ....
saol canım
bebegım yarın gusel haberleını beklıorum
nergıs ev testıne pek ınanma sende gende bellı olmaz
gidip kan testi yaptırsana anlaşılır.insaaalllah bebiş gelir.belirtin varmı
selam kıslar ben adet oldum
bu ay yakıyı denemiştim şimdi olmadı ya tekrar yapıştırmam gerek varmııbilmiyorumkismile
kızlar adetınız bıtıp yıkandığınız gun yapıştırın 2 gun sonra tekrar yapıştırın
evet canım bebeşin nasıl kaç haftalık oldu hiç bahsetmiyosun zemuszemusopuyorumnanaktankızlar adetınız bıtıp yıkandığınız gun yapıştırın 2 gun sonra tekrar yapıştırın
kızlar adetınız bıtıp yıkandığınız gun yapıştırın 2 gun sonra tekrar yapıştırın[/QUOTE
canım yumurtlama gününe kadar sürekli yapıştıracazmı? bide bı kasık bı bel yapsak olurmu?
kızlar adetınız bıtıp yıkandığınız gun yapıştırın 2 gun sonra tekrar yapıştırın[/QUOTE
canım yumurtlama gününe kadar sürekli yapıştıracazmı? bide bı kasık bı bel yapsak olurmu?
bu sıcakta nasıl dayanıcaksın canım :1shok: bir tane yeter olumunekankayizsmile
haklısın tatlım zaten yeterınce sıcak var yeter afedersın ama ben geçmısı okumadan soruyorum sen bu şekıldemı hamıle kaldın bı su stresı nasıl attın üstünden ben okdar sıtres yapıyorumkı sırf bu yüzden umudum azalıyorbu sıcakta nasıl dayanıcaksın canım :1shok: bir tane yeter olumunekankayizsmile
haklısın tatlım zaten yeterınce sıcak var yeter afedersın ama ben geçmısı okumadan soruyorum sen bu şekıldemı hamıle kaldın bı su stresı nasıl attın üstünden ben okdar sıtres yapıyorumkı sırf bu yüzden umudum azalıyor
bu kadaar sıtres kotu ama
rahat ol
duanı et akısına bırak
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Selam hatunlar...Nasılsınız...İlk zamanlarda bu bölüme giriyodum...Yakı yapıştırdım bardak vurdum ama tutturamadık...Şimdi bişey yapmadım adetime 4 gün kaldı inşallah hamişimdir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?