Yakı ile hamile kalmak ....

selam arkadaşlar yakı bende işe yaramadı maalesef sizi de haberdar edeyim dedim. öpüyorum hepinizi

selam arkadaşlar yakı bende işe yaramadı maalesef sizi de haberdar edeyim dedim. öpüyorum hepinizi

benimde bu ikinci ay yakı yapışmamdı. olmadı... kısmet ...defhne ne yapalım ramazan ayında gün aşırı birliktede olamam sanırım bu ay böyle geçer bi dahaki aylara bakcez...:)

gidip kan testi yaptırsana anlaşılır.insaaalllah bebiş gelir.belirtin varmı

canım ayın 6 sında evv testi yaptım ikinci çzigi çooook silik çıktı. bende gidip kan testi verdim negatif...... tabi bu arada tahmin ettiğim üzere prolaktinim çok yükselmiş.oysaki ilacımı düzenli içiyordum.dozunu iki katına çıkardı doktorum. ertesi gün adet oldumolumunekankayizsmile
sende ne var ne yok canım nasılsın....

sacma deıl olan bır yontem bızde aksını ıddıa etmıoruzkı tabıkı vaktının gelmesı lazım

Bencede saçma değil.çok eski yöntemlerden biri. bilmiyorum daha öncede anlattım mı ama benim arkadaşım 1 yıl hamile kalmayı bekledikten sonra hamile kaldı.normal doğumla bir çocuk doğurdu. belinin ağrısı geçmemiş. bebeği 6 aylık oldu ama emzirdiği için ağrı kesici içmek yerine beline yakı yapıştırmış ağrısı kesilsin diye.kız hamile kaldı. annesi çok kızdı neden yapıştırdın diye biliyor kadın eskiden uygulanan bir yöntem. tabiki hayırlı zamanda hayırlısını istiyoruz rabbimden . ama önce elimden geleni yapıp sonra tevekkül edecem. a.s.

öyle canım sağlığımız yerinde olsun gerisi önemli değil

benimde bu ikinci ay yakı yapışmamdı. olmadı... kısmet ...defhne ne yapalım ramazan ayında gün aşırı birliktede olamam sanırım bu ay böyle geçer bi dahaki aylara bakcez...:)

evet canım bu ay hiç umut yok. napalım ramazandan sonra çok çalışırız :)))))) ben bu ay tatil yapıcam bakalım. 20 ay oldu ara vereyim bu ay. önümüzdeki ay klomen kullanmaya başlayacağım. inşallah Rabbim çok aratmadan hepimize yavrucuklarımızı gönderir :Saruboceq: :Saruboceq:

sankı eskıden doktormu varmıskı
ınsanlar hep böle yontemlerle hamıle kalıormus
ben bu sekılde yapılan seylerı sacma bulmuorum
vermıosada tutmuorsada oda allhın takdırı

herkese hayırlı ramaznlar...(Ramazan bereket ayıdır. Allah bu ayda, günahları bağışlar, duaları kabul eder.) [Taberani]

güzelim bende yakıyla dünya ya geldim benim bebeğimde bu yöntemle dünyaya geldi ....en basit örneği bu bende senin gibi saçma saçma diyerek yapıştımıştım hamile kalınca anneme saçma sapan şeylerle uğraştırıyorsun dediğime utanmıştım :1ninca:

:lepi:

merhaba kızlar...bende yakıyı denemek istedim..ama 2 saat dayana bildim..çok felaket acı veriyor yakıyordu...maalesef deneyemedim...denemeyi çok istiyordum..inşallah o 2 lik yakının faydasını görürüm de bebeşim gelir....inşallahhhhhhhhhhh

Selam kızlar...Nasılsınız...Bende bu topik ilk açıldığında çok sık uğruyordum...Hala uğruyorum ama bakınıp çıkıyorum...Yakı yapıştırdım eşim bardak vurdu klomen kullandım ama tutturamadık bir türlü...Birgün hamile kaldığımda gelip buraya yazacağım dedim veee dün hamile olduğumu öğrendim...Rabbim böyle bir mübarek günde 17. denemeden sonra meleğimi bana gönderdi...Dünyalar benim oldu...

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bızede duanı eksık etme
cok sevındım canım benım
saglıklan al kucagın aınşşşşşşşşşşşş

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

rabbım saglıkla kucagına aldırsın sımdı ılk kez gördum bu topıgı benı 2 oglum var esımden ayrıldım ve tekrar evlendım bende hamıle kalamıyodum komsum yakı yapıstırdı ve o ay 2 kez olmasına ragmen tutmus ve 4 aylık bır kızım dogdu bıle bak resımdekı
allah herkese tattırsın oruçlu ve duaların kabul olacagı zamanda edıyorum
hayırlı dogumlara.s.a.s.a.s.a.s.

ya kızlar acaba bendemi denesem herşey bi sebebe bağlıdır.
eşimdede bendede bi sorun yok 3 yıldır deniyoruz ama olmuyor doktorumda sebepsiz infertil teşhisi koydu çünkü bütün yaptırdığım test film şu bu temiz bugünde adetimin 10.günündeyim yarın alayım 14.gün yapıştırayım o gece birde 2 gün sonra ilişkiye girip sonrada çıkarayım bakarsınız tutar.

Dualarımı eksik edermiyim canım hiç...Hep dua ediyorum olmayanlarada Rabbim en kısa zamanda versin diye...

Allah bağışlasın canım...Maşallahı var kızının...

hayırlı olsun canım çok sevındım.. hatırlarsan hazıran ayında beraber denemıstık bu yakıyı bır hamıs cıkcak ya sen yada ben oluruz demıstık o ay ben cıktım ama sende arayı sogutmadın bak tekrar hayırlı olsun rabbım kucağına almayı nasıp etsın sorunsu bır gebelık dılıyorum.. Allah'ım butun ısteyenlere tattırsın bu duyguyu :Saruboceq:

Ewet hatırlıyorum canım...Teşekkür ederim canım...Amin...İnşallah Allah olmayanlarada hediyelerini gönderirler ve hamiş olanlarda kucaklarına sağlıklı bir şekilde bebişlerini alırlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…