selam arkadaşlar yakı bende işe yaramadı maalesefsizi de haberdar edeyim dedim. öpüyorum hepinizi
selam arkadaşlar yakı bende işe yaramadı maalesefsizi de haberdar edeyim dedim. öpüyorum hepinizi
gidip kan testi yaptırsana anlaşılır.insaaalllah bebiş gelir.belirtin varmı
sacma deıl olan bır yontem bızde aksını ıddıa etmıoruzkı tabıkı vaktının gelmesı lazım
saglık olsun
benimde bu ikinci ay yakı yapışmamdı. olmadı... kısmet ...defhne ne yapalım ramazan ayında gün aşırı birliktede olamam sanırım bu ay böyle geçer bi dahaki aylara bakcez...:)
bana saçma bi yöntemmiş gibi geldi ayrıca eşimin bel ağrısı için yakı almıştım üzerinde şöyle yazıyor yakma etkisi geçene kadar problemli bölgede kalmalı en fazla 2 gün kalabilir bi de aynı bölgeye ikinci defa yapmak için aradan en az 14gün ile 1 ay geçmeli.istediğiniz yöntemi deneyin zamanı vakti gelmeden rabbim nasip etmiyor vakti zamanı gelmişse istersen korun bi şekilde kazara da olsa oluyo hayırlısı herşeyin
güzelim bende yakıyla dünya ya geldim benim bebeğimde bu yöntemle dünyaya geldi ....en basit örneği bu bende senin gibi saçma saçma diyerek yapıştımıştım hamile kalınca anneme saçma sapan şeylerle uğraştırıyorsun dediğime utanmıştım :1ninca:
Selam kızlar...Nasılsınız...Bende bu topik ilk açıldığında çok sık uğruyordum...Hala uğruyorum ama bakınıp çıkıyorum...Yakı yapıştırdım eşim bardak vurdu klomen kullandım ama tutturamadık bir türlü...Birgün hamile kaldığımda gelip buraya yazacağım dedim veee dün hamile olduğumu öğrendim...Rabbim böyle bir mübarek günde 17. denemeden sonra meleğimi bana gönderdi...Dünyalar benim oldu...
Selam kızlar...Nasılsınız...Bende bu topik ilk açıldığında çok sık uğruyordum...Hala uğruyorum ama bakınıp çıkıyorum...Yakı yapıştırdım eşim bardak vurdu klomen kullandım ama tutturamadık bir türlü...Birgün hamile kaldığımda gelip buraya yazacağım dedim veee dün hamile olduğumu öğrendim...Rabbim böyle bir mübarek günde 17. denemeden sonra meleğimi bana gönderdi...Dünyalar benim oldu...
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bızede duanı eksık etme
cok sevındım canım benım
saglıklan al kucagın aınşşşşşşşşşşşş
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
rabbım saglıkla kucagına aldırsın sımdı ılk kez gördum bu topıgı benı 2 oglum var esımden ayrıldım ve tekrar evlendım bende hamıle kalamıyodum komsum yakı yapıstırdı ve o ay 2 kez olmasına ragmen tutmus ve 4 aylık bır kızım dogdu bıle bak resımdekı
allah herkese tattırsın oruçlu ve duaların kabul olacagı zamanda edıyorum
hayırlı dogumlara.s.a.s.a.s.a.s.
hayırlı olsun canım çok sevındım.. hatırlarsan hazıran ayında beraber denemıstık bu yakıyı bır hamıs cıkcak ya sen yada ben oluruz demıstık o ay ben cıktım ama sende arayı sogutmadın bak tekrar hayırlı olsun rabbım kucağına almayı nasıp etsın sorunsu bır gebelık dılıyorum.. Allah'ım butun ısteyenlere tattırsın bu duyguyu :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?