Yakı ile hamile kalmak ....

su benı gorudgun ruyada hayırlısıylan gerceklesse:)

amin canım bütün isteyenlere hayırlısıyla

a.s.
tebrikler canım

slm kızlar şu yakıyı nasıl yapcaz bende aldım 7. gündeyim yapıştırıyımmı yoksa yumurtlama öncesimi yapayım çok mu acıyo acırsa hemen çıkarmamız mümkünmü??

sureklı nasıl yapacaz dıe soracagınıza ılk sayfaları okusanız anlarsınız bence
yanlıs anlama defalarca anlatıyoruz
burda yazılı zaten nasıl yapacagı her gıren soruyor
adetın bıter bıtmz yapıstır yumurtlama gununde yapısık kalsın duslarda cıkar gerı takarsın
acırsa cıkarırsın neden cıkarması mumkun olmasınkı
temellı bır sey deıl ıstedıgın zamn cıkartabılırsın
ayrıca sıcaklarda zor olur bence ona dayanmak....
defalarcada ozelden mesaj gelıor bununlan ılgılı crazy anlatmıs zaten

iide sen neden bu kadar tepkilisin anlamadım sormaazmıyızzz
ben okudum ilk sayfayı anlamadım da değil netleştirmek istedim yeni yapanlardan sen cevap vermeseydın bu kadar tepkili cevap vereceğine hiç gerek yoktu arkadaşım yanı sorular sorulsun diye topicler açılıyo anladınmı

esra bu cevap sana yakışmadı canım neden bu kadar tepki verdin yani defalraca sorulabilr okunmayla anlaşılmaya bilr sonra insanlar her sayafayı okumak zorundadda değil belki vakti olmamıştır onlın olan birinden hemen cevap almak istemiştir canım neyse burayı sıkı takip edenlerdendim ama hoş değil esarcım

nhlkpr esra zannedrimkii gergindi cevap biraz sert olmuşta esraya yakıştıramdım ben esraynın yazılarınıda takip ederim galiba bugün gergin herhalde

netlestırdım ıste
adetın bıttıkten sonra yakıyı kalca tarafına yapıstır
2 gune bır değiştir
dus alırken cıkar gerı tak sonradan
sıcakta zor olucagını dusunuyorum
hem kokusu hemde yanma bakımından
ama bebek ıcın dayanmak zorundasın
bununlan gercekten cok hamıle kalanlar var
sanada bol sans ınşşşşşşş

:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: işte bu yaaa :lepi: :lepi: :lepi:

evet gergin olabilir ama hiç vermeseydi mubarek gunde kalp kırmanın anlamı yok serpilcim dimi ama gerginsen cevap verme

evet doğru busecan çok kırılmış neyse esrada tüp tedevisi için araşrtırmalar yapan genç bir arakadş hormonlar ve oruç bazan tatadsız şeyler yapabiliyor art niyetli değil öptümm sizi kalp kırmayalım kalp yapalım öpüldünüz

tup bebek ıcın bugun kafam cok karsıık
merkez konusunda ılk denememe gıdıcem
sınırlerım alt ust oldu bugun
her kafadan bır ses cıkıor
buraya gelen herkese yardımcı olmusumdur

tup bebek ıcın bugun kafam cok karsıık
merkez konusunda ılk denememe gıdıcem
sınırlerım alt ust oldu bugun
her kafadan bır ses cıkıor
buraya gelen herkese yardımcı olmusumdur

ok sorun değil hakkında hayırlısı neyse o olsun bye bye çok soru sorarım ben kaçayım sormadan kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…