- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
hayırlı olsun canım çok sevındım.. hatırlarsan hazıran ayında beraber denemıstık bu yakıyı bır hamıs cıkcak ya sen yada ben oluruz demıstık o ay ben cıktım ama sende arayı sogutmadın bak tekrar hayırlı olsun rabbım kucağına almayı nasıp etsın sorunsu bır gebelık dılıyorum.. Allah'ım butun ısteyenlere tattırsın bu duyguyu :Saruboceq:
öyle canım sağlığımız yerinde olsun gerisi önemli değil
evet canım bu ay hiç umut yok. napalım ramazandan sonra çok çalışırız :)))))) ben bu ay tatil yapıcam bakalım. 20 ay oldu ara vereyim bu ay. önümüzdeki ay klomen kullanmaya başlayacağım. inşallah Rabbim çok aratmadan hepimize yavrucuklarımızı gönderir :Saruboceq: :Saruboceq:
Selam kızlar...Nasılsınız...Bende bu topik ilk açıldığında çok sık uğruyordum...Hala uğruyorum ama bakınıp çıkıyorum...Yakı yapıştırdım eşim bardak vurdu klomen kullandım ama tutturamadık bir türlü...Birgün hamile kaldığımda gelip buraya yazacağım dedim veee dün hamile olduğumu öğrendim...Rabbim böyle bir mübarek günde 17. denemeden sonra meleğimi bana gönderdi...Dünyalar benim oldu...
sureklı nasıl yapacaz dıe soracagınıza ılk sayfaları okusanız anlarsınız bence
yanlıs anlama defalarca anlatıyoruz
burda yazılı zaten nasıl yapacagı her gıren soruyor
adetın bıter bıtmz yapıstır yumurtlama gununde yapısık kalsın duslarda cıkar gerı takarsın
acırsa cıkarırsın neden cıkarması mumkun olmasınkı
temellı bır sey deıl ıstedıgın zamn cıkartabılırsın
ayrıca sıcaklarda zor olur bence ona dayanmak....
defalarcada ozelden mesaj gelıor bununlan ılgılı crazy anlatmıs zaten
sureklı nasıl yapacaz dıe soracagınıza ılk sayfaları okusanız anlarsınız bence
yanlıs anlama defalarca anlatıyoruz
burda yazılı zaten nasıl yapacagı her gıren soruyor
adetın bıter bıtmz yapıstır yumurtlama gununde yapısık kalsın duslarda cıkar gerı takarsın
acırsa cıkarırsın neden cıkarması mumkun olmasınkı
temellı bır sey deıl ıstedıgın zamn cıkartabılırsın
ayrıca sıcaklarda zor olur bence ona dayanmak....
defalarcada ozelden mesaj gelıor bununlan ılgılı crazy anlatmıs zaten
iide sen neden bu kadar tepkilisin anlamadım sormaazmıyızzz
ben okudum ilk sayfayı anlamadım da değil netleştirmek istedim yeni yapanlardan sen cevap vermeseydın bu kadar tepkili cevap vereceğine hiç gerek yoktu arkadaşım yanı sorular sorulsun diye topicler açılıyo anladınmı
evet gergin olabilir ama hiç vermeseydi mubarek gunde kalp kırmanın anlamı yok serpilcim dimi ama gerginsen cevap vermenhlkpr esra zannedrimkii gergindi cevap biraz sert olmuşta esraya yakıştıramdım ben esraynın yazılarınıda takip ederim galiba bugün gergin herhalde
:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: işte bu yaaa :lepi: :lepi: :lepi:netlestırdım ıste
adetın bıttıkten sonra yakıyı kalca tarafına yapıstır
2 gune bır değiştir
dus alırken cıkar gerı tak sonradan
sıcakta zor olucagını dusunuyorum
hem kokusu hemde yanma bakımından
ama bebek ıcın dayanmak zorundasın
bununlan gercekten cok hamıle kalanlar var
sanada bol sans ınşşşşşşş
tahmin etmiştin ramazandan dolayı neyse busee anladın mı sen onu söle bakım Şenizevet cok gergınım sızınlen alakası yoktu
oruc agız k. bakma
evet cok gergınım sızınlen alakası yoktu
oruc agız k. bakma
evet gergin olabilir ama hiç vermeseydi mubarek gunde kalp kırmanın anlamı yok serpilcim dimi ama gerginsen cevap verme
tup bebek ıcın bugun kafam cok karsıık
merkez konusunda ılk denememe gıdıcem
sınırlerım alt ust oldu bugun
her kafadan bır ses cıkıor
buraya gelen herkese yardımcı olmusumdur
neyse sorun değil bi daha sormam merak etme bi arkadaşım tavsiye etti ondan girdim buraya neyse inş deneyebilirim size ii günler sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?