Yakı ile hamile kalmak ....

:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: işte bu yaaa :lepi: :lepi: :lepi:

:lepi::lepi::lepi::lepi: kızlar esra çok genç ve tüp araştırmasında iyi niyetli dememkii gergin birandaydıı hadii güzell bir ramazandaa konu ttalıkla kapansın busecan seni ben yönlendirdimm ne olur ben özür diliyorum ersa düzelttii olayıı sende kırılma ne olur

tamam hayatım sorun değil olabilir öptüm ben çıkıyorum inş allah hayırlısını versin onada insanlık hali ok neyse çok öptüm bye bye

ne gusel canım
ıkıncı cızgın dahada cok koyulasmıs
rabbım bızede o ıkıncı cızgıyı gormeyı nasp eylesınnnnnnnnn

inşşşşşşş saol canım arkadasım
senın durumun ne oldu
rıskın hala varmı ?

canım benım rıskım hamılelık boyunca var dusuk rıskı ondan sonrada erken dogum rıskım var myomdan dolayı. ama ole bole derken sukurler olsun 12. haftaya kadar geldık ınsallah bundan sonrada kolay sorunsuz olarak gecer. Carsamba kontrolumuz var melegımı gorcem ınsallah Allah'ın ıznıyle hersey yolundadır. Rabbım basta sana olmak uzere ısteyen herkese tattırsın ınsallah.

ınş canım

arkadaşlar bugün adetimin 5.günü...şimdi ne zaman yakıyı yapıştırayım bennn...yardımcı olurmusunuz

Adetın bıter bıtmez yıkandıktan sonra yakıyı yapıştır canım.. 2 gun kalsın onu cıkart tekrar yapıştır onuda 2 gun sonra cıkart gercı ben adetten sonra yapıştırdım 2. yapıştırmamıstım.
Allah yardımcın olsun ınsallah bu mubarek ayda yakı senınde vesılen olur. yerimseniben

tamam canım...sen haamilemisin bu arada...inşallah bizimde hamile kalmamıza vesile olur...

serpıl abla sen ne yaptın yaptırınmı tup ?

esracım ben tüp olayına çok sıcak bakanlardan değilim korkularım büyük ama nasipse yılbaşına düşünüyorum bu yaz benim için çok yoğundu ne maddii ne manevi hazır değildim evet yaşım ilerliyor ama ne yapayım hazır değildim canım inşallhh senin tüpe gerek kalmadan meleğin gelir ama gelmesede tüple gelir bu güzel günlerde dualarımızdasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…