Yakı ile hamile kalmak ....

dualrın ıcın allh razı olsun canım
valla dogal yollan olmayınca sıck bakmak zoundayız
ya be ne yapayım bu yasta
böle seylerlen ugrasacam
ıgneden korkan bırı olarak
ayrıca daha onceden vajılı oldugum ıcın
alt muayenede aler falan takıolarmıs ((((((((((

esra kaç yaşındasın güzelim

zaten öle dıye dıye olmuozmu abla 35 40 50
evlenelı 16 ay oldu
senın ıcınde hayırlısı olun
herkes ıcın
kac yıllık evlısın
canım ben 11 yıllık evliyim...9 yaşında bir kızım var...ona kardeş için uğraşıyorum 15 aydır..ama olmuyo bende bu ay yakı yapıştıracağım bende bakalım umarım faydası olur...

canım ben 11 yıllık evliyim...9 yaşında bir kızım var...ona kardeş için uğraşıyorum 15 aydır..ama olmuyo bende bu ay yakı yapıştıracağım bende bakalım umarım faydası olur...

durucum naberr heryerde karşılaşıyoruz seninde ne güzel bir bebğin var allah inş ikincisinide verecek sana üzülme sende rahat ol birazz hiç olmayan bizler ne yapalım :çok üzgünüm:

durucum naberr heryerde karşılaşıyoruz seninde ne güzel bir bebğin var allah inş ikincisinide verecek sana üzülme sende rahat ol birazz hiç olmayan bizler ne yapalım :çok üzgünüm:
rabbim inşallah sizlerede verecek bi tanem...umutsuz olmayalım diyorum ama hepinizden önce brn çok umutsuz oluyorum...doğru söylüyorsun aslında ama elimde değil buseciğim...

rabbim inşallah sizlerede verecek bi tanem...umutsuz olmayalım diyorum ama hepinizden önce brn çok umutsuz oluyorum...doğru söylüyorsun aslında ama elimde değil buseciğim...

ewt hayatım senin bizden daha umutlu olman lazım allah ne güzel bir bebiş vermiş sana inş tekrar olcakk inş allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versinopuyorumnanaktan

merhaba arkadaslar bu ay bende yakı yapıstırdım adetım bıttıkten sonra belıme yapıstırdım belımdekını çıkardıktan sonra kasıklarıma acaba aynı yere süreklı yapıstırmak zararlımıdır?yumurtlamama 2 gün kaldı devam etmelımıyım korkuyorumda herşeyın fazlası zarardır.

gene sende 1 tane varmıs allh bagslasn
rabbm gonlune gore versın canım

slm bencede esracım 22 yaş çok erken daha neden hemen tüp bebek işine soyundun kanallarında tıkanıklık mı var ????

yok canım esımde sperm azlıgı var ama tup bebektekı sans yuksek oluor
yas genc oldumu yumurtalık rezervesıde olgun vede saglıklı oluor
butun doktorlar sımdı yaptırmamızı onerdı

korkacak bısı yok canım belıne de yapıstırsan daha ıı olur
amac zaten orayı sıcak tutup spermın yumurtaya tutunmasını saglamak
bol sans :)

hayırlısı cnm allahtan ümit kesilmez biraz daha normal yolla dene kendini sıkıntıya sokmadan neler duyoyruz burda yumurtası olmayan kız bile hamıle kalmış inş allah bu güzel günlerde sana da bir bebiş verir cnm

benim görümcemınde yumurtalıklarında sorun vardı 20 yaşında tüp bebek denediler ilk denemede tuttu şimdi 1.5 yaşında ikizleri var.bence bazı proplemlerın yasla bı ılgısı yok eşindeki spermlerı değerlendırmenız lazım bencede dene ...hayırlısı olur ınsaallah:Saruboceq:

yok canım 10 aydır denıoruz olmadı
artık beklemenın her ay umıde dusmenın bır anlamı yok
sımdı tek ıstedıgım sey ılkınde tutması

bnde genc yasta denenmesınden yanayım cunku sımdı deneyıpte tutumadıgı zamn ılerde gene deneyebılırım
ama yas ılerledıgı zamn ınsan daha bıraz umutsuz bakıor olaya
ayrıca esımın gercekten azosperm gıbı bırsey sperm sayısı
bekledıgımız zamn bu streslen oda kalmaz korkusu var
rabbım hayırlısını versın herkes ıcın benım ıcınde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…