inşallah canım hazır fırsat varken ve allah hertürlü şifayı kullarına vermişken helal olan herşeyi denemek lazım bencede gençken yaptır harlısı olur inşallah allahın izniyle inşallah ilk denemede tutar...opuyorumnanaktanbnde genc yasta denenmesınden yanayım cunku sımdı deneyıpte tutumadıgı zamn ılerde gene deneyebılırım
ama yas ılerledıgı zamn ınsan daha bıraz umutsuz bakıor olaya
ayrıca esımın gercekten azosperm gıbı bırsey sperm sayısı
bekledıgımız zamn bu streslen oda kalmaz korkusu var
rabbım hayırlısını versın herkes ıcın benım ıcınde
çok güzel dua etmişsin güzelim...inşallah şu mübarek ayda dualarımız kabul olurr....aminnnn..inşşşşş.....Selam Kızlarrrr......
durşah ... karamel yakıyı denediği ay hamile kaldı. bende hevesle yapıştırdım. bu 3. ayım olacak yumurtlama günüme 1 gün kala yapıştırıyorum 2 gün kalıyor sonra çıkarıyırum ve o ay bi daha yapıştırmıyorum. benim uygulamamda böyle( duş almam gerekince duşta çıkarıp duştan çıkınca yenisini yapıştırıyorum )
kızlar moral bozmak yok bizim hiç bebişim yok ama olacak
Rabbim olmayanlara bebiş versin inşallah şu mübarek günler hürmetine... 1 tane olanlara ise olan çocuğa sağlık sıhhat ve bir an öncede kardeş versin inşallah...:ecrin_bebek:
sizde biliyosunuz evlenince yaşın ne kadar küçük olsada bebek isteniyor.... birinci oluncada kardeş isteniyor.... hayatın ritüeli böyle....
bende 23 yaşındayım bir bebğim olmasını çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook istiyorum...:)
çok güzel dua etmişsin güzelim...inşallah şu mübarek ayda dualarımız kabul olurr....aminnnn..inşşşşş.....
Selam kızlar...Nasılsınız...Bende bu topik ilk açıldığında çok sık uğruyordum...Hala uğruyorum ama bakınıp çıkıyorum...Yakı yapıştırdım eşim bardak vurdu klomen kullandım ama tutturamadık bir türlü...Birgün hamile kaldığımda gelip buraya yazacağım dedim veee dün hamile olduğumu öğrendim...Rabbim böyle bir mübarek günde 17. denemeden sonra meleğimi bana gönderdi...Dünyalar benim oldu...
Selam Kızlarrrr......
durşah ... karamel yakıyı denediği ay hamile kaldı. bende hevesle yapıştırdım. bu 3. ayım olacak yumurtlama günüme 1 gün kala yapıştırıyorum 2 gün kalıyor sonra çıkarıyırum ve o ay bi daha yapıştırmıyorum. benim uygulamamda böyle( duş almam gerekince duşta çıkarıp duştan çıkınca yenisini yapıştırıyorum )
kızlar moral bozmak yok bizim hiç bebişim yok ama olacak
Rabbim olmayanlara bebiş versin inşallah şu mübarek günler hürmetine... 1 tane olanlara ise olan çocuğa sağlık sıhhat ve bir an öncede kardeş versin inşallah...:ecrin_bebek:
sizde biliyosunuz evlenince yaşın ne kadar küçük olsada bebek isteniyor.... birinci oluncada kardeş isteniyor.... hayatın ritüeli böyle....
bende 23 yaşındayım bir bebğim olmasını çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook istiyorum...:)
hayırlı olsun canım çok sevındım.. hatırlarsan hazıran ayında beraber denemıstık bu yakıyı bır hamıs cıkcak ya sen yada ben oluruz demıstık o ay ben cıktım ama sende arayı sogutmadın bak tekrar hayırlı olsun rabbım kucağına almayı nasıp etsın sorunsu bır gebelık dılıyorum.. Allah'ım butun ısteyenlere tattırsın bu duyguyu :Saruboceq:
ya kızlar acaba bendemi denesem herşey bi sebebe bağlıdır.
eşimdede bendede bi sorun yok 3 yıldır deniyoruz ama olmuyor doktorumda sebepsiz infertil teşhisi koydu çünkü bütün yaptırdığım test film şu bu temiz bugünde adetimin 10.günündeyim yarın alayım 14.gün yapıştırayım o gece birde 2 gün sonra ilişkiye girip sonrada çıkarayım bakarsınız tutar.
Ayyyyyyy.....zemuszemus sevindirik oldum yaaa.... canım eşimdede bendede bir sorun yok 6 aydır deniyoruzben 23 eşim 25 yaşında .geçen doktora gittik herşey normal dedi.2 yıllık evliyim. 2 kez düşük yaptım ( genetik pıhtılaşma bozukluğundan dolayı) inşallah bu ay gelir bebişim ve bu kez gitmez sıkıca tutunur bana...opuyorumnanaktanşuan gözdem sensin aklinialirimsmile haberin olsun olumunekankayizsmile şimdi yakıyı 3. denemen şöyle yapalım bu seferde adetin bittikten sonra yapıştır birini de öyle dene zemuszemus kaybedek bişeyimiz yok sounuçta ...birde sorun nedir yani neden olmuyo kaç yıllık evlisin kaç yaşındasın çok mu sordum ne :CüvCüv:
nergis60
sırada sen varsın dediğin gibi eylül de gelir bebeğin inşallah eylülü zaten kapmışsın :1ninca::smiley-cool:
Ayyyyyyy.....zemuszemus sevindirik oldum yaaa.... canım eşimdede bendede bir sorun yok 6 aydır deniyoruzben 23 eşim 25 yaşında .geçen doktora gittik herşey normal dedi.2 yıllık evliyim. 2 kez düşük yaptım ( genetik pıhtılaşma bozukluğundan dolayı) inşallah bu ay gelir bebişim ve bu kez gitmez sıkıca tutunur bana...opuyorumnanaktan
neden bilmiyorum ama bende de garip bir his bu ay olacak diye...sempatiksalakcinni
hadi hayırlısı olsun tatlım ...seni eylüle alalım ama arada biri de olsun artık dimi yanii sempatiksalakcinni
pptya87 girsin araya canımmm zemuszemus
şaka bir yana esramız da var bizim :Saruboceq::Saruboceq:
çok sevindim canım tebrikederim ..ALLAH sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip etsin 17. deneme derken yakıyımı 17 defa denedin anlamadım
yaaa gördün mü korkulacak bişey yokmuş...inşallah yakı yapıştırdığım ay hamile kaldım dersin canım benim...kızlar soru sormuştum ama cevaplayan olmamış opuyorumnanaktan
esra önceki yazılanları oku demiştin ya okudum sen de baya soru sormuşsunkaydirigubbakcemile3
ben de dün çalışamadan sonra gece taktı eşim sabah kadar mışıl mışıl uyudum valla hiçde korkulcak bişey yok sabah banyaomu yaptım tekrar taktı eşim şu an sırtımda süperde ii gelişyo ohh bacağım kramp giriyodu onu yok etti maşallahh inş faydasını görür de vesilem olur inşş kaydirigubbakcemile3
yaaa gördün mü korkulacak bişey yokmuş...inşallah yakı yapıştırdığım ay hamile kaldım dersin canım benim...
ewt harika valla hala takılı süper hiç anlamadım korkulcak hiçbişey yokkk
inş cnm ağzından allahım duyar inşşş dünya üzerinde kim varsa anne adayı isteyen herkese yaşatsın inşşşş opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?