Yakı ile hamile kalmak ....

inşallah canım hazır fırsat varken ve allah hertürlü şifayı kullarına vermişken helal olan herşeyi denemek lazım bencede gençken yaptır harlısı olur inşallah allahın izniyle inşallah ilk denemede tutar...opuyorumnanaktan

Selam Kızlarrrr......
durşah ... karamel yakıyı denediği ay hamile kaldı. bende hevesle yapıştırdım. bu 3. ayım olacak yumurtlama günüme 1 gün kala yapıştırıyorum 2 gün kalıyor sonra çıkarıyırum ve o ay bi daha yapıştırmıyorum. benim uygulamamda böyle( duş almam gerekince duşta çıkarıp duştan çıkınca yenisini yapıştırıyorum )

kızlar moral bozmak yok bizim hiç bebişim yok ama olacak
Rabbim olmayanlara bebiş versin inşallah şu mübarek günler hürmetine... 1 tane olanlara ise olan çocuğa sağlık sıhhat ve bir an öncede kardeş versin inşallah...:ecrin_bebek:

sizde biliyosunuz evlenince yaşın ne kadar küçük olsada bebek isteniyor.... birinci oluncada kardeş isteniyor.... hayatın ritüeli böyle....
bende 23 yaşındayım bir bebğim olmasını çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook istiyorum...:)

çok güzel dua etmişsin güzelim...inşallah şu mübarek ayda dualarımız kabul olurr....aminnnn..inşşşşş.....

çok sevindim canım tebrikederim ..ALLAH sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip etsin 17. deneme derken yakıyımı 17 defa denedin anlamadım

şuan gözdem sensin aklinialirimsmile haberin olsun olumunekankayizsmile şimdi yakıyı 3. denemen şöyle yapalım bu seferde adetin bittikten sonra yapıştır birini de öyle dene zemuszemus kaybedek bişeyimiz yok sounuçta ...birde sorun nedir yani neden olmuyo kaç yıllık evlisin kaç yaşındasın çok mu sordum ne :CüvCüv:

bence sen liste yap canım sırası gelen hamile kalsın opuyorumnanaktan kalp gözün açık senin opuyorumnanaktan
ikinize de sorunsun hamişlik dilerim asıl sorun şimdi başlıyor işte tekme attımı kalbi atıyormu sürekli birde doktora gidip onu görmek istersin bu arada ultrason filimlerini alın mutlaka ayy çok güzel bir süreçtesiniz
ALLAH isteyen tüm kadınlara versin ....
şu mubarek ramazan ayında dualarınız kabul olsun ...:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

eee ne duruyorsun o zaman bak sebebi de yokmuş üstelik tam yakılıksın opuyorumnanaktan

nergis60
sırada sen varsın dediğin gibi eylül de gelir bebeğin inşallah eylülü zaten kapmışsın :1ninca::smiley-cool:

Ayyyyyyy.....zemuszemus sevindirik oldum yaaa.... canım eşimdede bendede bir sorun yok 6 aydır deniyoruzben 23 eşim 25 yaşında .geçen doktora gittik herşey normal dedi.2 yıllık evliyim. 2 kez düşük yaptım ( genetik pıhtılaşma bozukluğundan dolayı) inşallah bu ay gelir bebişim ve bu kez gitmez sıkıca tutunur bana...opuyorumnanaktan
nergis60
sırada sen varsın dediğin gibi eylül de gelir bebeğin inşallah eylülü zaten kapmışsın :1ninca::smiley-cool:

neden bilmiyorum ama bende de garip bir his bu ay olacak diye...sempatiksalakcinni

kızlar 9. gündeyim bende yumurtlama dönemine girdim bugün itibariyle 18-23 ağusto ne zaman yapıştrırıyım
bide yakıyomuş bu sıcaklarda alerjık olmayız dimi benim tenim hassastır dayanabilirmiyimki bilmiyorumkismile

hadi hayırlısı olsun tatlım ...seni eylüle alalım ama arada biri de olsun artık dimi yanii sempatiksalakcinni

pptya87 girsin araya canımmm zemuszemus
şaka bir yana esramız da var bizim :Saruboceq::Saruboceq:

hadi hayırlısı olsun tatlım ...seni eylüle alalım ama arada biri de olsun artık dimi yanii sempatiksalakcinni

pptya87 girsin araya canımmm zemuszemus
şaka bir yana esramız da var bizim :Saruboceq::Saruboceq:

Hadi o zaman bu ay 5 kişi müjde versin hamileyim diye........:lepi:

çok sevindim canım tebrikederim ..ALLAH sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip etsin 17. deneme derken yakıyımı 17 defa denedin anlamadım

Teşekkür ederim canım...17. deneme derken aydan bahsettim...Yakıyı sadece 1 ay yapıştırdım adetimden hemen sonra ama o ay olmadı...

kızlar soru sormuştum ama cevaplayan olmamış opuyorumnanaktan

esra önceki yazılanları oku demiştin ya okudum sen de baya soru sormuşsunkaydirigubbakcemile3

ben de dün çalışamadan sonra gece taktı eşim sabah kadar mışıl mışıl uyudum valla hiçde korkulcak bişey yok sabah banyaomu yaptım tekrar taktı eşim şu an sırtımda süperde ii gelişyo ohh bacağım kramp giriyodu onu yok etti maşallahh inş faydasını görür de vesilem olur inşş kaydirigubbakcemile3

yaaa gördün mü korkulacak bişey yokmuş...inşallah yakı yapıştırdığım ay hamile kaldım dersin canım benim...

yaaa gördün mü korkulacak bişey yokmuş...inşallah yakı yapıştırdığım ay hamile kaldım dersin canım benim...

ewt harika valla hala takılı süper hiç anlamadım korkulcak hiçbişey yokkk
inş cnm ağzından allahım duyar inşşş dünya üzerinde kim varsa anne adayı isteyen herkese yaşatsın inşşşş opuyorumnanaktan

benim anneannem yakıyı çok sever . bacakları ağrıyormuş anneaneme göre bu yakı ağrıyı içine çekiyormuş. ne kadr çok marazın (ağrın) varsa o kadar çok yakarmış.
şimdi seni fazla yakmadıysa sende maraz yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…