benim anneannem yakıyı çok sever . bacakları ağrıyormuş anneaneme göre bu yakı ağrıyı içine çekiyormuş. ne kadr çok marazın (ağrın) varsa o kadar çok yakarmış.
şimdi seni fazla yakmadıysa sende maraz yoktur
benimde adet dönemim sancılı geçiyordu yakı dan sonra iki aydır çok rahatım.
kızlar soru sormuştum ama cevaplayan olmamış opuyorumnanaktan
esra önceki yazılanları oku demiştin ya okudum sen de baya soru sormuşsunkaydirigubbakcemile3
ben de dün çalışamadan sonra gece taktı eşim sabah kadar mışıl mışıl uyudum valla hiçde korkulcak bişey yok sabah banyaomu yaptım tekrar taktı eşim şu an sırtımda süperde ii gelişyo ohh bacağım kramp giriyodu onu yok etti maşallahh inş faydasını görür de vesilem olur inşş kaydirigubbakcemile3
heyy ALLAHIMM kaydirigubbakcemile3 bugünmü oldun dün almıştım seni listeye akannehirkız crazy bak lısteye benı aldın
bu sefrde 2 gun once adet oldummmmmmmmm
cayır cayır yandımm ne demek ama hoşuma gitti evet sankı çekiyo içine
bacağımda belimden ağrı kramp giriyodu çok ii geldi valla
eskiler ne derse ii der onlar bilir valla
inş bizede vesile olur bebiş işinde opuyorumnanaktan
söyle canımmm ben çok fazla giremiyorum okuyorum ama öyle geçip gidiyorum herkese yazacak vaktim olmuyor esracığımda o konuda sana yardım etmek istemiş olumunekankayizsmile
yakı denediğine göre haberlerini bekliyoruz hayırlı olsun bebişin Şeniz
heyy ALLAHIMM kaydirigubbakcemile3 bugünmü oldun dün almıştım seni listeye akannehir
tamam esra seni çıkaralım listeden belki tersi olur CADIARZUŞeniz
sağol cnm esra da yardımcı oldu sağolsun
inş hayırlısı ise vesile olursa inş allahın izniyle bekliyoruz bakalım opuyorumnanaktan
ayy kızlar 75 sayfayı üşenmedim okudum temmuzda yapcaktım yakıyı yapamadım bu ay yapıcam YAKIROLL diye bi marka inş.iyidir
bu topikte sadece yakıyla ilgili değil başka şeylerde var iyi oldu okuduğum bu arada sperm arttırıcı buz olayı gayet mantıklı her yerde bunu söylüyolar sperm soğuğu sever diye
kızlar ben oruç tutamıyorum adetim yeni bitti ama gene tutamıcam Allahtan korkuyorum acaba ondanmı olmuyo diyorum çünkü ramazanın 2.günü adet oldum ve o gece hep içki içtimi gördüm rüyanda oruç tutmadım diyemi oldu diye düşünüyorum kaç gündür ama tutarsamda nasıl olcak soğan kürüne başladım bugün bide ovilasyon test yapcam idrar tutmam falan gerek off psikolojim bozuldu neyse son bişey bura yani antalya acaippp sıcak şuan ter içindeyim bu yakı pişik yaparmı tırstım doğrusu diğer ayamı bıraksam ne dersiniz ?
ayy kızlar 75 sayfayı üşenmedim okudum temmuzda yapcaktım yakıyı yapamadım bu ay yapıcam YAKIROLL diye bi marka inş.iyidir
bu topikte sadece yakıyla ilgili değil başka şeylerde var iyi oldu okuduğum bu arada sperm arttırıcı buz olayı gayet mantıklı her yerde bunu söylüyolar sperm soğuğu sever diye
kızlar ben oruç tutamıyorum adetim yeni bitti ama gene tutamıcam Allahtan korkuyorum acaba ondanmı olmuyo diyorum çünkü ramazanın 2.günü adet oldum ve o gece hep içki içtimi gördüm rüyanda oruç tutmadım diyemi oldu diye düşünüyorum kaç gündür ama tutarsamda nasıl olcak soğan kürüne başladım bugün bide ovilasyon test yapcam idrar tutmam falan gerek off psikolojim bozuldu neyse son bişey bura yani antalya acaippp sıcak şuan ter içindeyim bu yakı pişik yaparmı tırstım doğrusu diğer ayamı bıraksam ne dersiniz ?
bende 4 yıllık evliyim bir kimyasal gebelik geçirdim dün gece yakıyı taktım adetimin 14. gününde bakalım ne olacak 2. sini takmama gerek varmı bu ay tek yeterli mi
Allah kabul etsin canım yapıştırdım bakalım ne olcak inş.güzel haberleri veririm çok istiyom çok :çok üzgünüm:meraba babyy ne tesadüf bende ikinci gün rüyamda hep içki içtim o zaman adettim.şükür ilk 3 gün hariç diğerlerini tutuyorum rabbim kabul ederse. hava gerçekten sıcak rahatsız eder ama pişik yapmaz.yakı sebebin olurda bebişin gelir inşallah...
Allah kabul etsin canım yapıştırdım bakalım ne olcak inş.güzel haberleri veririm çok istiyom çok :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?