Yakı ile hamile kalmak ....

cayır cayır yandımm ne demek ama hoşuma gitti evet sankı çekiyo içine
bacağımda belimden ağrı kramp giriyodu çok ii geldi valla
eskiler ne derse ii der onlar bilir valla
inş bizede vesile olur bebiş işinde opuyorumnanaktan

evet cok sormustum cunku bunu yapan kısı crazy di

söyle canımmm ben çok fazla giremiyorum okuyorum ama öyle geçip gidiyorum herkese yazacak vaktim olmuyor esracığımda o konuda sana yardım etmek istemiş olumunekankayizsmile
yakı denediğine göre haberlerini bekliyoruz hayırlı olsun bebişin Şeniz

Son düzenleme:

sağol cnm esra da yardımcı oldu sağolsun
inş hayırlısı ise vesile olursa inş allahın izniyle bekliyoruz bakalım opuyorumnanaktan

bende 4 yıllık evliyim bir kimyasal gebelik geçirdim dün gece yakıyı taktım adetimin 14. gününde bakalım ne olacak 2. sini takmama gerek varmı bu ay tek yeterli mi

heyy ALLAHIMM kaydirigubbakcemile3 bugünmü oldun dün almıştım seni listeye akannehir
tamam esra seni çıkaralım listeden belki tersi olur CADIARZUŞeniz

bugun oldum :)
artık guluyorum her oldugumda :)
sen ne desen tersı cıkıor
bundan sonra bana dekı yakı yı yapıstırma sana zarar verır
lısteye senı almıcam daha senın dogumuna var de:)

aglanacak haldeyım :) :'teselli:

ayy kızlar 75 sayfayı üşenmedim okudum temmuzda yapcaktım yakıyı yapamadım bu ay yapıcam YAKIROLL diye bi marka inş.iyidir
bu topikte sadece yakıyla ilgili değil başka şeylerde var iyi oldu okuduğum bu arada sperm arttırıcı buz olayı gayet mantıklı her yerde bunu söylüyolar sperm soğuğu sever diye
kızlar ben oruç tutamıyorum adetim yeni bitti ama gene tutamıcam Allahtan korkuyorum acaba ondanmı olmuyo diyorum çünkü ramazanın 2.günü adet oldum ve o gece hep içki içtimi gördüm rüyanda oruç tutmadım diyemi oldu diye düşünüyorum kaç gündür ama tutarsamda nasıl olcak soğan kürüne başladım bugün bide ovilasyon test yapcam idrar tutmam falan gerek off psikolojim bozuldu neyse son bişey bura yani antalya acaippp sıcak şuan ter içindeyim bu yakı pişik yaparmı tırstım doğrusu diğer ayamı bıraksam ne dersiniz ?

inş yakı vesılen olur canım

meraba babyy ne tesadüf bende ikinci gün rüyamda hep içki içtim o zaman adettim.şükür ilk 3 gün hariç diğerlerini tutuyorum rabbim kabul ederse. hava gerçekten sıcak rahatsız eder ama pişik yapmaz.yakı sebebin olurda bebişin gelir inşallah...

Allah kabul etsin canım yapıştırdım bakalım ne olcak inş.güzel haberleri veririm çok istiyom çok :çok üzgünüm:

esramm yagöremiyorum senii topiklerde ses seda yok tedavin nasıl gidiyor bakalım.karar verdinizmii

merhaba arkadaşlar konuyu baştan okudum benimde bugün adetimin 13.günü dün yakı yapıştırdım ayrıca bu ay incir kürü de uyguladım allah vesile eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…