Yakı ile hamile kalmak ....

BU AY VE DİĞER AYLARDA YAKI DENEYEN HERKESE VESİLE OLMASINI DİLERİM ....
BU ARADA BU AYIN GERİ SAYIMI DA BAŞLADI sempatiksalakcinni BU AY ÇIKMADAN BİRİNİ BEKLİYORUM HAMİŞ OLARAK :CüvCüv: HADİ ACABA BU SEFER KİMİN İÇİNDEN GEÇİYOR.......CADIARZU SENİN Mİ opuyorumnanaktan SEN OL O ZAMAN SIRADA Kİ :CüvCüv: :Saruboceq::Saruboceq:....

ben bu ay 10. günde yaptım erken sanırım bilmiyorumkismile

esramm yagöremiyorum senii topiklerde ses seda yok tedavin nasıl gidiyor bakalım.karar verdinizmii

tatlım ben hep buralardayım her gun burdayım sen yoksun aslında
adana topıgınede gelmedın hıcccc...
nasıl oldun toparlandınmı...
tedavım ramazndan sonra gorusmeye gıdıcez
kararsızım 3 merkez arasında
ancak yuzyuze gorusunce karar verırrım
sen asılamanı baskenttemı yaptırdın memenun kaldınmı?

sen bırını beklıosan kesın kımse kalmıcak :))))))

evet haklısın ama biz sadece biraz daha dikkat etmeye çalışıyoruz günlere şansa bırakmak istemiyorum

canım gecekten gunlere takılmadııgın zamn oluor bu iş
yok yumurtlama hesabı yok ayaklarını kaldır
yok bugunu ertelemeyım demek
ınsana sıtres yaratıor
ve bunun ıcınde olmuor
canınız ne zamn ısterse bence ılıskıye gırın
cunku ınsandan ınsana değişior
bazıları yumurtlama olayı bıttıkten sonra hamıle kalıorr
rabbım herkese hayırlısını versın ınş
hayırlı haberlerınızı beklıoruzz
:lepi:

5 yıllık evlı olan cıft gecen hafta hastanetye gıdıolar
neden cocugumuz olmuor dıe
doktor kadını arastırıor
kadında hıc bır sorun yok
sonra erkege gecıor
testler falan fılan adamdada bır sorun yok
doktora cok sıtres yaptıklarını söluolar
doktorda bu işin olabılmesı ıcın kafanızın rahat olması gerektıgını söluo

sen bırını beklıosan kesın kımse kalmıcak :))))))

neden canım geçen ay son anda bir tane çıktı ya unuttunmu bilmiyorumkismile üstüne bir tane daha oldu üstelik boshayallersmile :lepi: :lepi:
sadece sana ters tepiyo çıkardım seni listede yoksun hihoyyyt tersi olsun diye olumunekankayizsmile
sengözlerimebaksanab

hamile kalan bir daha uğramıyor ya neler oldu nasıl gidiyor gelin arasıra bildirin bize dimi ama karamelde yok oldu :1ninca:

ben burdayım arkadaşlar gunduz gıremıorumda aksamları muhakkak takıp edıorum bakıorum hamıs var mı yok mu ben bugun ıkılı test sonuclarmı aldım rısk 1/10000 dr rısk az dedı ama ben hıc bır zaman kesın yok dıyemem rısklı degıl dıyoruz cocuk down cıkıo rısklı dıoruz saglıklı cıkıyo dedı kesınlıkle yuzde yuz sonuc deıl dedı ole bole derken 13 haftayı devırdık arkadaslar gebelık rıskım hala devam etmekte hayrlısı bakalım rabbım ınsallah benı ve butun anne adaylarına meleklerımızı kucagımıza almayı nasıp eder ısteyen herkesede en kısa zamanda bekletmeden verır:Saruboceq:

amın canımmmmmmmmmmm

stres yapmamam gerektiğini biliyorum ama insan isteyince aklından çıkartamıyor bir türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…