- 13 Mayıs 2010
- 638
- 9
- 96
inş.bebişin gelir bu ay :Saruboceq:merhaba arkadaşlar konuyu baştan okudum benimde bugün adetimin 13.günü dün yakı yapıştırdım ayrıca bu ay incir kürü de uyguladım allah vesile eder inşallah
BU AY VE DİĞER AYLARDA YAKI DENEYEN HERKESE VESİLE OLMASINI DİLERİM ....
BU ARADA BU AYIN GERİ SAYIMI DA BAŞLADI sempatiksalakcinni BU AY ÇIKMADAN BİRİNİ BEKLİYORUM HAMİŞ OLARAK :CüvCüv: HADİ ACABA BU SEFER KİMİN İÇİNDEN GEÇİYOR.......CADIARZU SENİN Mİ opuyorumnanaktan SEN OL O ZAMAN SIRADA Kİ :CüvCüv: :Saruboceq::Saruboceq:....
esramm yagöremiyorum senii topiklerde ses seda yok tedavin nasıl gidiyor bakalım.karar verdinizmii
BU AY VE DİĞER AYLARDA YAKI DENEYEN HERKESE VESİLE OLMASINI DİLERİM ....
BU ARADA BU AYIN GERİ SAYIMI DA BAŞLADI sempatiksalakcinni BU AY ÇIKMADAN BİRİNİ BEKLİYORUM HAMİŞ OLARAK :CüvCüv: HADİ ACABA BU SEFER KİMİN İÇİNDEN GEÇİYOR.......CADIARZU SENİN Mİ opuyorumnanaktan SEN OL O ZAMAN SIRADA Kİ :CüvCüv: :Saruboceq::Saruboceq:....
10.gün bence erken değil yumurtlama gününden önceki 5 gün önemliymiş zaten
evet haklısın ama biz sadece biraz daha dikkat etmeye çalışıyoruz günlere şansa bırakmak istemiyorumbnce takılmayın böle seylere
adet gunu bıle hamıle kalan ınsanlar var
evet haklısın ama biz sadece biraz daha dikkat etmeye çalışıyoruz günlere şansa bırakmak istemiyorum
sen bırını beklıosan kesın kımse kalmıcak :))))))
bnce takılmayın böle seylere
adet gunu bıle hamıle kalan ınsanlar var
Selam kızlar...Nasılsınız...Bende bu topik ilk açıldığında çok sık uğruyordum...Hala uğruyorum ama bakınıp çıkıyorum...Yakı yapıştırdım eşim bardak vurdu klomen kullandım ama tutturamadık bir türlü...Birgün hamile kaldığımda gelip buraya yazacağım dedim veee dün hamile olduğumu öğrendim...Rabbim böyle bir mübarek günde 17. denemeden sonra meleğimi bana gönderdi...Dünyalar benim oldu...
ben burdayım arkadaşlar gunduz gıremıorumda aksamları muhakkak takıp edıorum bakıorum hamıs var mı yok mu ben bugun ıkılı test sonuclarmı aldım rısk 1/10000 dr rısk az dedı ama ben hıc bır zaman kesın yok dıyemem rısklı degıl dıyoruz cocuk down cıkıo rısklı dıoruz saglıklı cıkıyo dedı kesınlıkle yuzde yuz sonuc deıl dedı ole bole derken 13 haftayı devırdık arkadaslar gebelık rıskım hala devam etmekte hayrlısı bakalım rabbım ınsallah benı ve butun anne adaylarına meleklerımızı kucagımıza almayı nasıp eder ısteyen herkesede en kısa zamanda bekletmeden verır:Saruboceq:
esra8 var mı bebişiniz ben gelişmeleri takip edemedim de ben sürünüyorum hala..
5 yıllık evlı olan cıft gecen hafta hastanetye gıdıolar
neden cocugumuz olmuor dıe
doktor kadını arastırıor
kadında hıc bır sorun yok
sonra erkege gecıor
testler falan fılan adamdada bır sorun yok
doktora cok sıtres yaptıklarını söluolar
doktorda bu işin olabılmesı ıcın kafanızın rahat olması gerektıgını söluo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?