- 13 Mayıs 2010
- 638
- 9
- 96
nerdeee stres yapmama her ay olmadıkça katlanarak büyüyo içimdeki sıkıntı stres sadece bu ay yoga ya başlamayı düşünüyorum strese engel olsun diye bide sabah akaşam yürüyüş ypamsam kafam dağılır herhalde senağlamastres yapmamam gerektiğini biliyorum ama insan isteyince aklından çıkartamıyor bir türlü
nerdeee stres yapmama her ay olmadıkça katlanarak büyüyo içimdeki sıkıntı stres sadece bu ay yoga ya başlamayı düşünüyorum strese engel olsun diye bide sabah akaşam yürüyüş ypamsam kafam dağılır herhalde senağlama
önce rabbimin izniyle sonra soğan kürü ila hamile kaldım denediğim ilk ay hemde 1.5 senedir korunmuyoduk ve bizdede sorun yoktu...
yok canım biz 3 senedir evliyiz ama çocuk düşünmedik 8 ay öncesine kadar şimdi de o gelmiyo eşim yeni 30 oldu ben 27 yaşındayım eşimin sorunu çıkmadı bendede sorun yok dedi doktor ama gıcık bazı doktorlar ya 3 ay daha dene olmazsa geçelim tedeviye dedi bense yıkık haldeyim iştende ayrıldım evde bunaldım resmen bide hemen olcak sanıyo insan çok kötü ya çok kötü mafoldumben bu ayda olmazsa gidicem dicem ben çocuk istiyorum ne gerekiyorsa yapın diye hiç psikolojiden anlamyorlar ya bide bi dünya para alıyolar Allah herkesin gönlüne göre versin ne diyim böyle yani durum canım tabi bu sürede ben denemediğim kür kalmadı 3 ay sistisle uğraştım ateş ölçtüm tükrük mikroskobu LH ölçtüm aldım preseed aldım her ay ümitle bekliyorum ama artık ümidim kalmadı ayın başında test yapcam olmadıysa hemen soğan kürü ve doktor arıcam sende durum nedir canım?
evet bayanlar kimse de yokmu bişey hamile olupta haberi olmayan mı var acaba aklinialirimsmile aklinialirimsmile
Allah hepinizin sesini duyar inşallah hayırlı bir evlat verir :Saruboceq: :Saruboceq:
canım şimdi ne desem kendini üzmekten alamicaksın biliyorum ama
daha 8 ay olmuş...erken...
demesi kolay diceksin ama stresin nekadar kötü olduğunu da biliyosundur...
ben de 6 7 ay korunmadım ve hamile kaldım yani yolun daha var bebeğim olucak
sağlık probleminde yok kime gidersen git aynı şeyi sölicektir sana biraz bekle ve kendini üzme
hayırlısıyla olsun hayatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?