- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
evet bayanlar kimse de yokmu bişey hamile olupta haberi olmayan mı var acaba aklinialirimsmile aklinialirimsmile
Allah hepinizin sesini duyar inşallah hayırlı bir evlat verir :Saruboceq: :Saruboceq:
benimde BAT Eylül 8 ....
sen sayım yapma şekerim ne olur ne olmaz biz seni süpriz olarak aldık listeye aklinialirimsmile heran herşey olabilir ...kısmet ..herşey Allahtan :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:crazy yarın son gun
içimden bir his senin zaten hamileyken üzerine adet olucaksın gibi geliyor ama hadi hayırlısı olsun a.s.:CüvCüv:bnm adetıme cokkkkkkk var :)
içimden bir his senin zaten hamileyken üzerine adet olucaksın gibi geliyor ama hadi hayırlısı olsun a.s.:CüvCüv:
essraaaaa hamilleeemisinn kızzzz.
essraaaaa hamilleeemisinn kızzzz.
esracım takip ediyorum bu topikten bebeğim 01 ide çok tatlısınız ya desteklerinizi esirgemiyor bildiklerinizi yaşadıklarınızı paylaşıyorsunuz ve bebiş çok istiyorsunuz Allah inşallah tüm isteyenlere tez zamanda nasip etsin... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: opuyorumnanaktan
kızlar niye sesiniz çıkmıyor ben dün test yaptım evde negatif çıktı gerçi daha adet günüme bir gün var acaba erken mi yaptım
nesgıscıgım ınşşş senınde tmg nınde sonucu pozıtıftır
benimde hala ümidim var bu ay karnımda ağrı oluyor sizde hiç belirti yok mu
karnımda bıçak gibi ağrılar oluyor. bazen belim ağrıyor ama çok sürmüyor. göğüslerim şişti. bunlar benim belirtilerim ama adet dönemimdede bazen bu belirtiler oluyor. bulantı falan yok. zaten benim daha önceki gebeliğimdede (düşükle sonuçlandı) 7 haftaya kadar hiç bulantım olmamıştı o yüzden bulantıyı düşünmüyorum.
ben yarın sabah tekrar test yapacam. pazartesi ye kadar da adet olmazsam eğer kan tahlili yaptırcam...
sendeki belitiler neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?