Yakı ile hamile kalmak ....

esracım takip ediyorum bu topikten bebeğim 01 ide çok tatlısınız ya desteklerinizi esirgemiyor bildiklerinizi yaşadıklarınızı paylaşıyorsunuz ve bebiş çok istiyorsunuz Allah inşallah tüm isteyenlere tez zamanda nasip etsin... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
kızlar ben bu ayda yapıştırcam yakı..şimdi adetimin 4. günü..geçen sefer yumurtlama dönemime 3-4 gün varken yapmıştım...crazyy canım bu sefer ne zaman yapiim sence...??

amın canım amınnnnnnnnnnnn
rabbım herkese nasp etsın ınşşşşşşşşş
sende cok tatlısın :))))

kızlar niye sesiniz çıkmıyor ben dün test yaptım evde negatif çıktı gerçi daha adet günüme bir gün var acaba erken mi yaptım

kızlar niye sesiniz çıkmıyor ben dün test yaptım evde negatif çıktı gerçi daha adet günüme bir gün var acaba erken mi yaptım

genelde idrar testleri adet geçtikten sonra doğru sonuç verir. bence eğer adet olmazsan tekrar yap....
benim adetimde 3 gün geçti test yaptım negatif çıktı

benimde hala ümidim var bu ay karnımda ağrı oluyor sizde hiç belirti yok mu

karnımda bıçak gibi ağrılar oluyor. bazen belim ağrıyor ama çok sürmüyor. göğüslerim şişti. bunlar benim belirtilerim ama adet dönemimdede bazen bu belirtiler oluyor. bulantı falan yok. zaten benim daha önceki gebeliğimdede (düşükle sonuçlandı) 7 haftaya kadar hiç bulantım olmamıştı o yüzden bulantıyı düşünmüyorum.
ben yarın sabah tekrar test yapacam. pazartesi ye kadar da adet olmazsam eğer kan tahlili yaptırcam...
sendeki belitiler neler

Benimde gögüslerimde şişlik ve hassasiyet var. Karnımın sol tarafında 1 haftadan beri ara sıra ağrı oluyor yanlız bu ağrılar geçen aylara göre biraz farklı. Bende de bulantı olmuyor ama benim adet günüm yarın bekliyorum.

Senin adet günün geçti mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…