Yakı ile hamile kalmak ....

bayramdan sonramı gıdıceksın sen doktora
bebegım yha
sen memnun kaldınmı baskentten
esra hanımdan =?
ben oraya yaptıracagım tupu buyuk ıhtımal tavsıye edıormusun ?

ben tedaviyi bıraktım cnm.bir daha ne zaman giderim bilmiyorum

teşşekkür ediyorumm kurabiyecigim Allah razı olsun cnm.insaallahh birgün hepimiz anne olacagız.rabbim bizim içinde ol dicek

kızlar ınşşşşşş hamılesınzıdır gusel haberlerınızı okumayı cok ıstıyorum yarın bnde randevu ıcın tup bebek merkezını arıyacam

esracımm karar verdinmi cnm insaallahh herşeyy gönlüne göre olur.herşeyy yolunda gider cnm.Allah ım seninle olsun yar ve yardımcın olsun cnm.gelişmelerden haberdar et cnm

kızlar benim adetim 2 gün geçti normalde hiç geçmezdi.bu ay klomen kullandım ondan olabilir mi yoksa hamile miyim?

Kızlar bende yakıyı denedim ilk defa bu ay...hatta adetim 5 gün geçti dedim..tamam hamileyim..tam arife günü test yapacaktımki baktım benim kımızılarrrrrrrrrrrrrrrrrrr gelmiş nasip olmadı yani...

Inşallah sizler hamiledirsiniz....

kızlar hepnız ıcın hayırlısı olsun canım

ben randevumu aldım
haftaya carsamba gıdıorum dualrınızı eksık etmeyın lutfennnnnnnnn

kızlar naberr ne zamandır giremedim topiğe bende bekliyorum ama zerre kadar umudum yok yumurtlamanın 12.günü idrar testi yaptım negatif çıktı soğan kürüne başladım bende ona istinaden bide hayıt içiyorum bugün günüm olmadım hala ama karın ağrım başladı bugün yarın olurum haber veririm :))

sağolun kızlar ne yapalım Allah ın takdiri o ne zaman ol derse o zaman olacak inş bir daha ki aya veririz mutlu haberleri

hayırlı olsun adet oldum :) onada şükür kist oldu diye korkuyodum hadi bakalım yarın hastane yolunu tutuyorum Rabbim bu ay versin inş.doktor vesilem olsun haa bide bişey sorcam kızlar belki bilginiz vardır ben bu ay 8.gün yumurtladım ama 25 gün sonra adet oldum yani yumurtlamadan sonraki yarı uzunluğu 14-16 gün arası değişiyor benim bildiğim ama benim 25 kafamçokkarıştı sizce bu bi sorunmu anlamadım..

Selam kızlar bende bu ay denicem bu yakıyı belki vesile olur... allahım fazla bekletmeden meleklerımizı gonderır inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…