Selam kızlar bende bu ay denicem bu yakıyı belki vesile olur... allahım fazla bekletmeden meleklerımizı gonderır inş...
arkadaşlar bugün doktora gittim klomenden dolayı yumurtalıklarımda kist oluşmuş.Doktor olabilir dedi "desolett" isimli bir ilaç verdi.21 gün boyunca kullanacagım.bu ilaç gebeliği engelliyormuş o yüzden bir daha ki ay için de ümidim yok.bu kistin erimesi için bildiğiniz bir yöntem var mı acaba? cevaplarsanız sevinirim.
Selam kızlar bende bu ay denicem bu yakıyı belki vesile olur... allahım fazla bekletmeden meleklerımizı gonderır inş...
bende denemiştim hiçbir faydasını göremedim ne yazıkki :sinifsinif:
arkadaşlar bugün doktora gittim klomenden dolayı yumurtalıklarımda kist oluşmuş.Doktor olabilir dedi "desolett" isimli bir ilaç verdi.21 gün boyunca kullanacagım.bu ilaç gebeliği engelliyormuş o yüzden bir daha ki ay için de ümidim yok.bu kistin erimesi için bildiğiniz bir yöntem var mı acaba? cevaplarsanız sevinirim.
Soğan kürü var canım o rahimi temizliyor kistleri temizliyor bi araştır istersen
babayyyyyyy hayırlısı olsun canm
hanımlar adet oldum diye hemen üzülmeyin ben hamileliğimin üzerine 2ay adet oldum boshayallersmile
söle baktıgın zaman mantıksız geliyo ama vesile olup hamişler çogalır inşallah nasıl olsa yakı tehlikesi yok rabbim kimseye bebek yoklugu vermesinbir konuda bahsetmiştim ve sık sık özel mesaj almaya başladım...bende başlık açayım istedim bu konu da boshayallersmile
kızlar hiç bir sorunu olmayıp da hamile kalamayanlar için yakı yöntemini denemelerini tavsiye ederim ....benim annem bana bende oğluma bu yöntemle hamile kaldım ...........
ayrıca bir arkadaşım ve onun bir komşusu da bu yöntemle hamile kaldı ....
evlat hasreti ile yanım tutuşan çiftlere bir yardımda bulunmak istedim kimbilir belki de sizlere de vurur piyango :lepi::lepi::lepi::lepi:
şimdi eczaneden 3/5 lira en fazla yakı
yakıyı genelde bel ağrılarında ayak kol burkulmalarında kullanırız ....ama bu farklı tabiki sadece belimize yapıştırıcağız tam kalçaların haman üst kısmına hiç bir şartı yok istediğiniz zaman ilişki sırasında takılı olsun olmasın hiç farketmez adet öncesi sonrası o da farketmez
hadi başarılar kolay gelsin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sözüm senden dışarı olumunekankayizsmile:))))))))))))))))))
sözüm senden dışarı olumunekankayizsmile
kaydirigubbakcemile3bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?